Harvey Norman
Išči
Akcija
Predalnik FURA Predalnik FURA
79,00 €
Kuhinjski aparat BOSCH MUM4426 Kuhinjski aparat BOSCH MUM4426
89,99 €
Klubska miza PISTOIA Klubska miza PISTOIA
249,00 €
E-novice
Želite prejemati novice o naših akcijah?
  • Računalništvo
  • Pohištvo
  • Spalnice
  • Kuhinje
  • Avdio-video
  • Fotografija
  • Bela tehnika
  • Mali gospodinjski aparati
Pošlji
MaterialBarvaNastavljivZložljivNakladljivDimenzijaDimenzijeDodatni predalMateriali 2PočivalnikiPodročja uporabePomožno ležiščePostavitevProgramRaztegljivaRok trajanjaŠirinaTehnika izdelaveTipTip kolesTip vratVišinaVrsta počivalnikaZložljiva

Pohištvo predstavljajo elementi, brez katerih si bivalnih prostorov ne predstavljamo. Zato Harvey Norman nudi največjo izbiro pohištva za kar najbolje opremljene prostore in neizkoriščene kotičke vašega doma. Prostori bodo tako imeli vse kar potrebujejo vi pa se boste lahko na sedežni garnituri, jedilniškem stolu ali ergonomsko oblikovanim pisarniškim stolom udobno namestili. Vendar ponudba pohištva ni omejena le na notranje prostore. Ponudba zajema tudi vrtno pohištvo in vrtne sedežne garniture ter vse dodatno, kar potrebujete za brezskrbno uživanje na terasi.

Pohištvo

  Predalnik FURA 79,00
Predalnik FURA Primanjkuje v domu prostora, kamor bi lahko pospravili vaše dragocenosti? Pospravite jih v predalnik FURA, ki bo s svojimi šestimi predali nudil potreben prostor, ob enem pa poskrbel za stilsko dovršenost celotnega prostora.Zaradi nevtralne bele barve predalnik lahko umestite v različne prostore doma. Svojemu namenu lahko služi v predsobi in nudi prostor copatom, ključem, preparatom za nego čevljev, ... Predalnik lahko postavite tudi v spalnico, pisarno ali kopalnico, kjer bodo lepotilni in osebni pripomočki ter brisače pospravljeni na dosegu roke.Urejen videz doma je na prvem mestu. Zato ga uredite s praktičnim predalnikom elegantnega videza v visokem sijaju.Barva: Bela in bela v visokem sijajuDimenzije:Predalnik (ŠxVxG): 44x102x37 cmPosebnosti: Izdelano v Nemčiji.Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
  Stol BENITO 59,89
Stol BENITO K popestritvi prostora bo zagotovo pripomogel retro stol, v privlačni rdeči barvi, s katero je obdano blago iz katere je stol izdelan.Stol ima višja naslona za roke, vendar služita bolj dekorativni izpopolnjenosti. Za stabilnost pa skrbita nogi iz kroma.Ni dvoma, da bo stol BENITO tudi v vaši jedilnici, pisarni, sejni sobi ali drugi sobi, prava zvezda.Barva: RdečaMaterial: Blago in kromDimenzije:Stol (ŠxVxG): 61,5x80x54,5 cmZaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
  Komoda FURA 119,00
Komoda FURA Urejen videz doma je na prvem mestu. Zato ga uredite s praktično komodo elegantnega videza v visokem sijaju.Komoda FURA predstavlja praktičen kos pohištva, ki ga sestavljata omarici s policami in dva predala. Komoda bo nudila dodaten shranjevalni prostor, kjer ga najbolj potrebujete, naj gre za spalnico, dnevno sobo, jedilnico, pisarno ali predsobo.Poleg tega, da nudi prostor, kamor boste lahko organizirano pospravili svoje dragocenosti, nudi tudi stilsko dovršenost prostora. Največja prednost je njena nevtralna bela barva, eleganco katere poudarja visoki sijaj.Poskrbite za dve stvari naenkrat! S komodo FURA boste prostor moderno opremili in ob enem dobili shranjevalni prostor, ki ga v domu rado primanjkuje.Barva: Bela in bela v visokem sijajuDimenzije:Komoda (ŠxVxG): 108x102x37 cmPosebnosti: Izdelano v Nemčiji.Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura COCO 7 490,00
Kotna sedežna garnitura COCO Če želite družaben prostor dopolniti z unikatnim pohištvenim elementom, je kotna sedežna garnitura COCO kar iščete.Sedežna garnitura spada v visoki cenovni razred, saj je delo pravih oblikovalcev s preciznostjo in večjih dimenzij, tako da ni dvoma, da nebi zapolnila prazen in neizkoriščen prostor v vaši dnevni sobi. Na širokih sedalnih delih in visokih naslonih za hrbet se boste lahko udobno namestili, podaljšan sedež in mehanski počivalnik pa bosta udobje le povzdignila na višjo raven.Sedežna garnitura je priznane blagovne znamke Chateau d'Ax, ki s preciznostjo izdelave ponuja odlično kombinacijo udobja, funkcionalnosti in vrednosti sedežnih garnitur.Naj igriva kombinacija barv popestri dnevni prostor, v katerem se boste vse raje zadrževali.Barva: Bela, siva in svetlo modra Material: Kombinacija pravega usnja (bela barva) in mikrotkanine (siva in modra barva)Dimenzije:Sedežna garnitura: 166x367x284 cmOpombe: Mehanski počivalnik vključen v ceno.                  Cena velja za postavitev, barvno kombinacijo in material, kot je prikazano na sliki (X386X/SS382 kat. SP                   in 4501 kat. 4).Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura FIUME 6 490,00
Kotna sedežna garnitura FIUME Naj sedežna garnitura ni le prostor, kjer preživljate popoldneve. Naj bo ekskluziven pohištveni element, na katerem se boste sprostili in uživali prosti čas. Poleg tega naj poskrbi za izpopolnjen prostor v katerega je postavljena.Za vse to bo zagotovo poskrbela visokokakovostna sedežna garnitura FIUME, ki je modernega dizajna s privlačnimi linijami, ki so izpostavljene z barvno kombinacijo. Udobje bo nudila s tremi nastavljivimi vzglavniki in oblazinjenimi deli, prevlečenimi s pravim govejim usnjem.In da je FIUME resnično priznana kotna sedežna garnitura, zagotavlja njen italijanski proizvajalec MAX DIVANI, ki sodi med najboljše proizvajalce sedežnih garnitur na svetu, saj izdeluje unikatne sedežne garniture odlične kakovosti, uporabne funkcionalnosti in vrhunskega italijanskega dizajna.Privoščite si udobje in kakovost, ki si ju zaslužite.Barva: BelaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 168x310 cmOpombe: Leva postavitev.                  Cena velja za barvno kombinacijo in material, kot je prikazano na sliki (vincen 40450/40452/ kat. 40).Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura MANHATTAN 6 390,00
Kotna sedežna garnitura MANHATTAN Kotna sedežna garnitura MANHATTAN je sodobnega dizajna, ki zajema uporabnost in elegantnost v enem.Sedežna garnitura MANHATTAN je kakovostne izdelave priznane luksuzne blagovne znamke Nicoletti Home, ki ponuja le razkošje izvenstandardnih dimenzij. In izvenstandardna je tudi MANHATTAN. Izdelana je iz pravega govejega usnja, ki že samo po sebi izžareva veličastnost. Dodatno vrednost pa ji poklanjajo sijoče kovinsko oblikovane noge in pet nastavljivih vzglavnikov.Privoščite si vrhunsko udobje in vrhunsko popestritev prostora.Barva: ČrnaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 320x280 cmOpombe: Desna postavitev.                  Cena velja za barvo in material, kot je prikazano na sliki (rugiada 60 kat. CC)Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura OREGON 5 590,00
Kotna sedežna garnitura OREGON Za izredno udobno in mehko sedenje si privoščite kotno sedežno garnituro OREGON.Sedežna garnitura OREGON je kakovostne izdelave, saj je priznane luksuzne blagovne znamke Nicoletti Home, ki ponuja le razkošje izvenstandardnih dimenzij. In izvenstandardna je tudi OREGON. Izdelana je iz pravega govejega usnja, ki že samo po sebi izžareva veličastnost, stilsko dovršenost pa poudari pet nastavljivih vzglavnikov, sijoči kovinski dodatki in izredna oblazinjenost.Privoščite si več kot le sedežno garnituro.Barva: ČrnaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 228x280 cmOpombe: Leva postavitev.                  Cena velja za barvo in material, kot je prikazano na sliki (montblanc 4250 kat. CC)Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura MODESTO 4 990,00
Kotna sedežna garnitura MODESTO  Italijanski proizvajalec MAX DIVANI sodi med najboljše proizvajalce sedežnih garnitur na svetu, saj izdeluje unikatne sedežne garniture odlične kakovosti, uporabne funkcionalnosti in vrhunskega italijanskega dizajna. In izdelal je tudi kotno sedežno garnituro MODESTO.Sedežna garnitura MODESTO s tremi nastavljivimi nasloni za glavo nudi udobje in edinstveno namestitev. Zaradi kakovostne izdelave v pravem govejem usnju, pa bo prostor bogatila s prestižem dolgo časa. Za popolno sprostitev pa ima sedežna vgrajen električni počivalnik, ki se nahaja na robu leve strani sedežne garniture, in omogoča pravi počitek in skok stran od skrbi.Razvajajte se z vrhunskim dizajnom.Barva: BelaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 312x260 cmOpombe: Desna postavitev.                  Cena velja za postavitev, barvo in material, kot je prikazano na sliki (texas 20221 kat. 20)Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura ITACA 4 490,00
Kotna sedežna garnitura ITACA Kotna sedežna garnitura ITACA je sodobnega dizajna, ki zajema uporabnost in elegantnost v enem.Sedežna garnitura ITACA je kakovostne izdelave priznane luksuzne blagovne znamke Nicoletti Home, ki ponuja le razkošje izvenstandardnih dimenzij. In izvenstandardna je tudi ITACA. Izdelana je iz pravega govejega usnja, ki že samo po sebi izžareva veličastnost. Dodatno vrednost pa ji poklanjajo dizajnersko oblikovane noge in trije nastavljivi nasloni za glavo.Privoščite si vrhunsko udobje in vrhunsko popestritev prostora.Barva: SivaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 284x225 cmOpombe: Desna postavitev.                  Cena velja za postavitev, barvo in material, kot je prikazano na sliki (torello 327 kat. CB).Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura WEEKEND 4 190,00
Kotna sedežna garnitura WEEKEND Italijanski proizvajalec MAX DIVANI sodi med najboljše proizvajalce sedežnih garnitur na svetu, saj izdeluje unikatne sedežne garniture odlične kakovosti, uporabne funkcionalnosti in vrhunskega italijanskega dizajna. In tudi kotna sedežna garnitura WEEKEND je iz vrhunske kolekcije MAX DIVANI.Sedežna garnitura WEEKEND, kakovostne izdelave, ponuja prostor za počitek trem osebam, ki bodo občutile mehkobo, ki jih bo objela in privila k sebi. Z dvema vgrajenima počivalnikoma pa bo preživljanje prostega časa resnično edinstveno in sproščujoče. Med gledanjem televizije ali branjem knjige pa bodo vrhunsko udobje nudili visoki nasloni za hrbet in naslona za roke, ki nenazadnje lahko služita tudi kot vzglavnik.Zaradi visokokakovostne izdelave bo sedežna garnitura v uporabi dolgo časa.Barva: BežMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 310x163/193 cmOpombe: Desna postavitev.                  Cena velja za postavitev, barvo in material, kot je prikazano na sliki (texas 20207 kat. 20)Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura CONTE 4 090,00
Kotna sedežna garnitura CONTE Kotno sedežno garnituro CONTE lahko opišemo z eno besedo, vrhunska. Vrhunski je njen dizajn in nudi vrhunsko udobje. Zajema vse lastnosti, ki jih sedežna garnitura lahko nudi.Sedežna garnitura CONTE je posebna že zaradi izdelave v barvi terracota, ki se lepo zlije z ostalimi barvami in različnimi slogi, s katerimi so opremljeni vaši bivalni prostori. Sedežna garnitura je tudi visokokakovostne izdelave, saj je izdelana iz pravega govejega usnja, izreden poudarek pa je na dizajnersko dovršeni konstrukciji nog, izdelane iz močne kovine.Se pa kotna sedežna garnitura lahko pohvali tudi z izrazitimi detajli, na katere daje poudarek luksuzna priznana blagovna znamka Nicoletti Home, ki je kreator te vrhunske sedežne garniture. Poskrbeli pa so tudi za edinstveno udobje, saj je sedežna garnitura opremljena s petimi nastavljivimi nasloni za glavo.Naj vrhunska sedežna garnitura zažari tudi v vašem prostoru.Barva: TerracotaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 227x280 cm Opombe: Leva postavitev.                  Cena velja za postavitev, barvo in material, kot je prikazano na sliki (touch 1518 kat. CK).Zaloga: Zalogo artikla lahko preverite s klikom na gumb Preveri zalogo.              V primeru, da artikla ni na zalogi, lahko o njegovi dobavljivosti povprašate na info@harveynorman.si.
Kotna sedežna garnitura ELLA 3 290,00
Kotna sedežna garnitura ELLA Inovativna kotna sedežna garnitura ELLA, iz pravega govejega usnja, ne bo le popestrila vašo dnevno sobo. Spremenila jo bo v prostor prežet s prestižem.Sedežna garnitura ELLA je izreden primer udobja in funkcionalnosti. Nastavljivi nasloni za hrbet po globini omogočajo sedenje in ležanje za več oseb naenkrat. Pomik 5 hrbtišč je enostaven in lahek, saj se hrbtišča vozijo po vodilih, kar omogoča tudi dolgo življenjsko dobo. Dodan je še nastavljiv naslon za roko za več kot le podporo roke, kajti služi tudi kot vzglavnik.Izdelava priznane blagovne znamke Chateau d'Ax, ki s preciznostjo izdelave ponuja odlično kombinacijo udobja, funkcionalnosti in vrednosti sedežnih garnitur.Odličen izkoristek prostora, pri katerem se popolno sprostite in uživate v pravem italijanskem stilu.Barva: BelaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 310/330x230/250 cmOpombe: Desna postavitev.                  Cena velja za barvo in material, kot je prikazano na sliki (3 kat.01)                  
Trosed s počivalnikoma BENDIGO 2 390,00
Trosed s počivalnikoma BENDIGO Prednost usnjenih sedežnih garnitur je zagotovo kvalitetno bivanje, prestižen videz in trajnost ter udobna namestitev. Vse omenjene prednosti so strnjene v trosed BENDIGO.Trosed BENDIGO je izdelan iz pravega govejega usnja, s katerim prostor navda z eleganco, ki jo poudarja črna barva, v kateri je predstavljen. Mehkoba na dotik je ena od lastnosti, ki vas bo prevzela, saj je trosed oblazinjen. Udobje in sprostitev pa vam bo nudila tudi praktična funkcija, ki jo dvosed ponuja. Stranski sedalni površini imata vgrajen počivalnik, do katerega pridete s pritiskom na gumb, saj je njuno upravljanje elektronsko.Imeti visoko kvaliteto, neprecenljivo udobje in dovršen dizajn na enem mestu, je po večini le želja. Z BENDIGO trosedom jo lahko izpolnite.Barva: ČrnaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Dvosed (DxVxG): 224x95x100 cmVišina sedeža: 45 cm
Dvosed z električnima počivalnikoma FYSHWICK 1 990,00
Dvosed z električnima počivalnikoma FYSHWICK Nepremagljivo udobje, vrhunska oblika in kakovost materialovVse v enem vam bo nudil dvosed FYSHWICK, proizvod priznane blagovne znamke Chateau d'Ax, ki s preciznostjo izdelave ponuja odlično kombinacijo naštetega.Dvosed FYSHWICK je nov model omenjene blagovne znamke in je podpis italijanskega dizajna, kar je vidno že na daleč. Sedežna garnitura ima viden kontrastni šiv v beli barvi, ki poudarja kvaliteto izdelave. Gre za izdelavo iz vrhunskega pravega usnja, kar se občuti ob mehkem dotiku. Dvosed ima tudi vgrajena električna počivalnika​, na katerih se boste lahko resnično sprostili in uživali v preostanku dneva.Poleg odličnega počutja med uporabo bo opazen tudi vpliv kakovosti na celoten videz sobe. Z edinstvenim dizajnerskim kosom pohištva se boste tako počutili tudi sami.Barva: ČrnaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Dvosed (DxG): 170x110 cm
Kotna sedežna garnitura DANDY 1 990,00
Kotna sedežna garnitura DANDY Da bo dnevna soba prežeta s prestižom, povzdignite raven kakovosti bivanja in opremite prostor s kotno sedežno garnituro DANDY, ki bo s svojim videzom vedno v središču pozornosti.Sedežna garnitura je kotne izdelave iz pravega usnja, s katerim že na pogled izraža udobje. Pa vendar ga tudi nudi. Sedežna garnitura je popolnoma oblazinjena in ima nastavljive vzglavnike ter naslone za roke, ki jih lahko regulirate glede na položaj, ki vam v danem trenutku najbolj ustreza.Privoščite si udobje in kvaliteto, ki si ju zaslužite.Barva: ČrnaMaterial: Pravo usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 280x180 cmVišina sedalnega dela: 42 cmOpombe: Tabure DANDY na voljo z doplačilom.                  Desna postavitev.
Kotna sedežna garnitura BONITO 1 790,00
Kotna sedežna garnitura BONITO Kotna sedežna garnitura BONITO velja za dizajnerski kos pohištva, ki se predstavlja s kakovostno izdelavo iz pravega govejega usnja.BONITO je kotne izdelave, kar pomeni, da bo lepo zapolnila prazen kot dnevne sobe. V primeru, da je dnevna soba celo manjša, bo prostor izkoristila še bolj optimalno. Garnitura je oblazinjena, s čimer nudi udobno namestitev med sedenjem in poležavanjem v prostem času. Ima tri nastavljive vzglavnike in nastavljiv naslon za roko.Poleg tega, da bo sedežna garnitura BONITO poskrbela za izpopolnjen videz prostora, boste z njo v prostor prinesli delček svojega stila.Barva: BelaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 220x260 cmVišina sedežne garniture: 81/101 cmVišina sedalnega dela: 38 cmOpombe: Leva postavitev.
Kotna sedežna garnitura BONITO 1 790,00
Kotna sedežna garnitura BONITO Kotna sedežna garnitura BONITO velja za dizajnerski kos pohištva, ki se predstavlja s kakovostno izdelavo iz pravega govejega usnja.BONITO je kotne izdelave, kar pomeni, da bo lepo zapolnila prazen kot dnevne sobe. V primeru, da je dnevna soba celo manjša, bo prostor izkoristila še bolj optimalno. Garnitura je oblazinjena, s čimer nudi udobno namestitev med sedenjem in poležavanjem v prostem času. Ima tri nastavljive vzglavnike in nastavljiv naslon za roko.Poleg tega, da bo sedežna garnitura BONITO poskrbela za izpopolnjen videz prostora, boste z njo v prostor prinesli delček svojega stila.Barva: Svetlo sivaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Sedežna garnitura: 260x220 cmVišina sedežne garniture: 81/101 cmVišina sedalnega dela: 38 cmOpombe: Desna postavitev.
Vrtna kotna garnitura BAHAMA 1 690,00
Vrtna kotna garnitura BAHAMA Z vrtno garnituro BAHAMA bo vaša terasa zablestela v blišču edinstvenosti.Garnitura je sestavljena iz štirih elementov, ki jih lahko razporedite poljubno. V ceno so vključeni dvosed, trosed, kotni sedalni element in mizica. V primeru postavitve sedalnih elementov skupaj, dobite veliko kotno sedežno garnituro, na kateri bo druženje na sončnih žarkih nepozabno, zabavno ter udobno.Garnitura je v celoti izdelana iz kakovostnega ironwood lesa, ki velja za izjemno trpežen, obstojen in odporen material, zaradi česar je pogosta izbira za izdelavo vrtnega pohištva.Vrtna kotna garnitura BAHAMA se predstavlja izključno s pozitivnimi lastnostmi, zato si zagotovite le najboljše. Naj se sezona sproščanja prične.Barva: IronwoodMaterial: LesDimenzije:Kotna garnitura: 325x90x250 cm ali 250x90x325 cmGlobina sedeža: 90 cmVišina sedeža: 45 cmDvosed (ŠxVxG): 156x90x90 cmFotelj (ŠxVxG): 80x90x90 cmSedalni kot (ŠxVxG): 92x90x92 cmKlubska mizica (ŠxVxD): 70x45x120 cm
Žar BRAAIMAXX 1 590,00
Žar BRAAIMAXX Začetek pomladnih žarkov nam prikrade misel in željo po otvoritvi sezone piknikov. Čas je, da za spremembo sezono začnete vi, na svoji terasi, z novim žarom.Žar BRAAIMAXX je zmagovalec na področju priprave hrane na žaru. Leta 2009 je prejel celo nagrado za najboljšo inovacijo v svoji kategoriji. Z žarom BRAAIMAXX se pripravite na revolucijo kuhanja na prostem. Žar ima dve neodvisni kuhalni enoti, z različnimi zamenljivimi kuhalnimi površinami. Obe kuhalni enoti imata neodvisen dvoslojni pokrov v obliki kupole. Notranja stran kupole je izolirana z nelepljivo prevleko, ki omogoča enostavno čiščenje. Vsaka kupola posebej vključuje tudi termometer. Dodatno ima žar ob straneh praktični polički, na kateri lahko odložite kuhinjske pripomočke in potrebne začimbe ter ju uporabite za pripravo hrane.Žar ima pod kuhalnima enotama tudi omarico, v kateri so shranjene kuhalne površine. V omarici je prostor tudi za jeklenko, ki je enostavno dostopna. Enostavno pa je tudi čiščenje žara, saj njegova premišljena izdelava omogoča, da se voda in umazanija med pranjem izteka na zadnjo stran žara in nato v drenažno vedro, ki se prav tako nahaja na zadnji strani žara.Edinstvena posebnost žara BRAAIMAXX sta tudi 5-JET TURBO gorilnika. Vsakega posebej lahko neodvisno upravljate in nastavljate želen plamen. Gorilnik vključuje tudi piezo vžig in izklop ob izpadu plamena. 5-JET TURBO gorilnik omogoča počasno, več-urno kuhanje pri nizkih temperaturah (pod 100ºC) in visoko temperaturno kuhanje ter pečenje nad 300ºC, ki je kot nalašč za pečenje pice.Kot že omenjeno, žar vključuje različne površine, ki omogočajo ustvarjanje in pripravo najrazličnejših jedi. Z žarom BRAAIMAXX tako lahko postrežete običajno pečeno hrano iz žara, saj zraven dobite dve žar plošči, jeklen WOK s trdnim ročajem iz nerjavečega jekla, ki omogoča pripravo na visokih temperaturah in TEPPANYAKI ploščo iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in trojnega aluminija. Oba materiala imata svoj namen, saj nerjaveče jeklo poskrbi za obrambo pred obrabo ter enostavno čiščenje, aluminij pa poskrbi za odlično porazdelitev toplote po celotni površini. Priložena je tudi plošča za peko vsakršnih vrst kruha, od tradicionalne štruce do focaccie. Na ponvi PAELLA, izdelani iz debelega aluminija s premazom proti prijemanju, boste lahko pripravili tudi rižoto. Za enostavno pripravo živil pa boste lahko uporabili kakovostno desko za rezanje, ki je izdelana iz bambusa.Z žarom BRAAIMAXX imate več možnosti za kuhanje in pečenje. Zagotovite si edinstveno kuharsko izkušnjo, s katero boste znova in znova navduševali tudi družino in prijatelje.Barva: ČrnaDimenzije:Žar (ŠxVxG): 160x113x62 cmPosebnosti: Toplotna moč na gorilniku 5 kW.                       Priloženih šest kuhalnih površin in zaščitna prevleka.                       Enostavno čiščenje.                       Kakovostni materiali.
Dvosed s počivalnikoma BENDIGO 1 590,00
Dvosed s počivalnikoma BENDIGO Prednost usnjenih sedežnih garnitur je zagotovo kvalitetno bivanje, prestižen videz in trajnost ter udobna namestitev. Vse omenjene prednosti so strnjene v dvosed BENDIGO.Dvosed BENDIGO je izdelan iz pravega govejega usnja, s katerim prostor navda z eleganco, ki jo poudarja črna barva, v kateri je predstavljen. Mehkoba na dotik je ena od lastnosti, ki vas bo prevzela, saj je dvosed oblazinjen. Udobje in sprostitev pa vam bo nudila tudi praktična funkcija, ki jo dvosed ponuja. Obe sedalni površini imata vgrajen počivalnik, do katerega pridete s pritiskom na gumb, saj je njuno upravljanje elektronsko.Imeti visoko kvaliteto, neprecenljivo udobje in dovršen dizajn na enem mestu, je po večini le želja. Z BENDIGO dvosedom jo lahko izpolnite.Barva: ČrnaMaterial: Pravo goveje usnjeDimenzije:Dvosed (DxVxG): 170x95x100 cmVišina sedeža: 45 cm
Vrtni set HAVANA 6+1 1 590,00
Vrtni set HAVANA 6+1 Ker je ob toplih mesecih nastavljanje sončnim žarkom in zadrževanje na terasi nepogrešljivo, si privoščite vrtno pohištvo, ki ga bosta izražala udobje in kakovost.Vrtni set HAVANA vključuje mizo s stekleno površino in šest stolov, ki so izdelani iz umetnega ratana, ki je tesno prepleten s 6 mm debelim pletivom, s katerim nudi stabilnost, udobje in vzdržljivost med dolgoletno uporabo.Posebnost vrtnega seta HAVANA je predvsem moderen dizajn, nasloni za roke in visok naslon za hrbet, ki skupaj s priloženimi blazinami nudi izredno udobje. Set lahko uporabite tudi v mrzlih mesecih in sicer v notranjih bivalnih prostorih ali na zimskem vrtu. Zaradi primernih višin pohištvenih elementov, pa vam set lahko služi kot jedilnica na prostem.Privoščite si udobje, ki vam ga ponuja HAVANA.Barva: ČrnaMaterial: Umetni ratanDimenzije:Miza (ŠxVxD): 100x76x180 cmStol (ŠxVxG): 63x85x72 cmVišina sedalnega dela: 43 cmPosebnosti: 7-delni set vrtnega pohištva.                       6 mm debelo pletivo.                                              Moderen dizajn.                       Enostavno vzdrževanje.Opombe: Blazine vključene v ceno.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Harvey Norman d.o.o.