Aktivna zapestnica FITBIT CHARGE HR velika

Ni na zalogi
SKU
Aktivna zapestnica FITBIT CHARGE HR
Lastnosti
Tip Merilnik aktivnosti
Znamka FitBit
Vrsta zaslona OLED
Funkcije merjenja štetje korakov, merjenje srčnega utripa, merjenje kakovosti spanja, merjenje aktivnih minut, štetje porabe kalorij, merjenje razdalje
Smart funkcije obvestila o klicih, obvestila o doseženih ciljih
Tihi alarm Da
Povezava Bluetooth 4.0
GPS Ne
Vodotesno Odporno na politje
Baterija Li-ion
Vzdržljivost baterije do 7 dni
Garancija 1 leto

Merilnik aktivnosti Fitbit Charge je fitnes senzor v obliki zapestnice, ki spremlja vaše vsakodnevne aktivnosti. Natančno nadzoruje kakovost vašega spanja, meritve pa prenaša brezžično in popolnoma samodejno.
Charge sledi vsakemu vašemu gibu. Šteje koliko korakov ste naredili, skupno prehojeno razdaljo, porabljene kalorije, vzpenjanje po stopnicah in aktivne minute v celotnem dnevu. Sledite svojim dnevnim aktivnostim, si prilagajajte težavnostne stopnje in se motivirajte k večji aktivnosti.

Osvetljen OLED zaslon vam omogoča spremljanje dejanskega napredka v realnem času. Na ta način lahko spremljate dosežene rezultate in si težavnostno stopnjo prilagodite že med samo aktivnostjo.

V primeru, ko je v bližini vaš pametni telefon, se na zaslonu merilnika Charge izpiše dohodni klic. Inovativna funkcija, ki vam dodatno olajša življenje in vaš urnik.

Odslej bo merilnik vaš nepogrešljiv spremljevalec tudi med spanjem. Charge avtomatsko zazna kdaj se odpravite spat, med nočjo spremlja cikel vašega spanja in zabeležene podatke pretvori v obliko zapisa. Zjutraj si izmerjeno lahko ogledate preko vaše osebne naprave (osebni računalnik ali pametna naprava). Ponaša se s funkcijo tihega alarma, ki vas ob določenem času prebudi s prijetno nežno vibracijo.

Merilnik se ponaša s samodejno sinhronizacijo z vašim osebnim računalnikom ali s pametnim telefonom in na izbrano napravo posreduje zabeležene podatke v obliki tabel in grafikonov. Te si lahko podrobno ogledate, spremljate vaš napredek in si postavite nove cilje.

Opremljen je z Litij-polimerno baterijo, ki omogoča do 7 dni neprestanega delovanja. Ko se baterija izprazni, jo boste hitro (1–2 uri) napolnili preko priloženega polnilnega kabla.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Aktivna zapestnica FITBIT CHARGE HR velika
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.