Ameriški hladilnik SAMSUNG RS68A8840S9/EF

SKU
142-1667949
1.379,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Ni na zalogi

Ameriški hladilnik SAMSUNG RS68A8840S9/EF

Hladilnik s SpaceMax™ tehnologijo RS8000NC-8

 

Več prostora v notranjosti – enaka zunanja velikost

SpaceMax™ tehnologija

Shranite več živil v prostorno notranjost 634 litrov.* Edinstvena SpaceMax™ tehnologija uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanjih dimenzij.

SpaceMax™ tehnologija

* Prostornina je odvisna od posameznega modela.

 

Izberite pet različnih načinov na zahtevo

Smart Conversion™

Uživajte v najbolj prilagodljivem shranjevanju živil z uporabo Smart Conversion™ funkcije. Z uporabo Twin Cooling tehnologije lahko preklapljate med petimi načini. Preprosto pretvorite svoj zamrzovalnik v hladilnik in shranite več živil. Izklopite hladilnik ali zamrzovalnik* za varčevanje z energijo. Ali pa uporabite zamrzovalnik kot majhen hladilnik.

* Ko sta funkciji hlajenja ali zamrzovanja izklopljeni, ostane temperatura hladilnika ali zamrzovalnika pod 15 ℃ zaradi preprečevanja pojava plesni in neprijetnih vonjav, ob majhni porabi elektrike. Hladilnika ali zamrzovalnika ni mogoče samostojno izklopiti. NE SHRANJUJTE HRANE ALI PIJAČE V HLADILNIKU, ČE STA FUNKCIJI HLAJENJA ALI ZAMRZOVANJA IZKLOPLJENI. 15 ℃ NI DOVOLJ ZA PREPREČITEV KVARJENJA ŽIVIL.

 

Svežina z vlago in neodvisnim hlajenjem

Twin Cooling Plus™

Poskrbite, da bodo živila ostala sočna in sveža dvakrat dlje.* Twin Cooling Plus™ tehnologija v hladilniku in zamrzovalniku poskrbi za optimalno temperaturo in vlažnost z neodvisnim hlajenjem. Bolje ohranja hrano in vzdržuje njen okus s preprečevanjem mešanja vonjav.

Svežina z vlago in neodvisnim hlajenjem

* Na podlagi internega testiranja, v primerjavi s standardnim hladilnim sistemom.

 

Bolj prilagojeno shranjevanje vina in živil

Košara in polica

Uporabite večnamensko polico za vino in tako bolje izkoristite prostor v svojem hladilniku. Zaradi širše zasnove lahko shrani tudi širše steklenice za vino, kot je šampanjec. Poleg tega pa bolj ploščata oblika omogoča shranjevanje raznovrstnih živil, kot so škatle za pico in jajca.

Bolj prilagojeno shranjevanje vina in živil
 
 

Manj neuporabnega prostora, več prostora za shranjevanje hrane

Ploščati kanal

Pridobite več prostora brez zmanjšanja učinkovitosti. Za razliko od običajnih kanalov je tanek hladilni kanal v zadnji steni popolnoma ploščat, kar zmanjšuje neuporaben prostor in ustvarja več prostora za shranjevanje živil. Še vedno pa hladi in prezračuje enako učinkovito, zato vse ostane sveže in okusno.

Manj neuporabnega prostora, več prostora za shranjevanje hrane
 
 

Brezhibna dostopnost

Kontrole preprostega dostopa

Uživajte v preprostih kontrolah s slogom, tudi če je vaše gibanje omejeno. Kontrole preprostega dostopa še dodatno poudarjajo minimalistični slog, saj so diskretno skrite v notranjosti hladilnika. Kontrole so na dosegu roke, tudi z invalidskega vozička, in jih je mogoče uporabiti z eno roko, kar omogoča boljšo dostopnost za invalide.

Brezhibna dostopnost

 

Nenehna svežina

Natančno hlajenje

Ohranite svežino, aromo in teksturo živil dlje. Neodvisno hlajenje v vsakem predelu enakomerno ohladi vsak kotiček. Napredna toplotna izolacija zmanjša nihanje temperature ne glede na zunanjo vročino ali mraz. Tehnologija z digitalnim inverterjem prav tako natančno zaznava in uravnava temperaturo.

Natančno hlajenje

 

Več ledu, več prostora

Notranji ledomat

Ustvarite več prostora za shranjevanje več živil, a ga imejte še vedno dovolj za notranji ledomat. Ker je vgrajen v vrata, boste imeli sproščen prostor za shranjevanje na policah zamrzovalnika, hkrati pa ledomat lahko izdela in shrani veliko količino ledu. Zaradi prozornega plastičnega pokrova boste lahko preprosto videli, koliko ledu je še preostalo.

Več ledu, več prostora

 

Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo

Power Cool / Power Freeze

Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem funkcija Power Freeze poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.

Več prostora v notranjosti – enaka zunanja velikost
More Information
Znamka Samsung
Vrsta aparata Prostostoječi
Barva Siva
Energijski razred F (2021)
Letna poraba energije 395 kWh
Razred glasnosti C
Glasnost 36 dB
Prostornina hladilnega dela 409 L
Prostornina zamrzovalnega dela 225 L
Višina 178 cm
Širina 91 cm
Globina 72 cm
Garancija 2 leti
Zamrzovalnik Da
Pozicija zamrzovalnika Levo
Hladilni sistem zamrzovalnika NoFrost
Elektronsko upravljanje Da
Ledomat Da
Dozirnik vode Da
Odtaljevanje hladilnega dela Avtomatsko
Odtaljevanje zamrzovalnega dela Avtomatsko
Zmogljivost zamrzovanja 15 kg/24 h
Posebnosti Priklop na vodo

Promocija 5 let garancije z registracijo

SAMSUNG hladilniki, pralni stroji, pečice, kuhalne plošče, pomivalni stroji, nape in vgradne mikrovalovne pečice, kupljeni od 1.2.2023 do 31.12.2023 z obvezno spletno registracijo. 

 

Če kupite aparat SAMSUNG, ki je vključen v promocijo, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva) na aparat pod določenimi pogoji:

  1. Po nakupu registrirajte svoj aparat na: samsung5letgarancije.si
  2. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje v 30 dneh od dneva nakupa
  3. Po registraciji bo vlagatelju zahteve po e-pošti poslano obvestilo o registraciji in Garancijski list za podaljšano garancijo s serijsko številko registrirane naprave (2 leti redne + 3 leta dodatnega jamstva)
  4. Promocija je na voljo samo za končnega uporabnika – potrošnika (fizično osebo), ne pa tudi za podjetja ali organizacije, ki bi jo uporabila za nadaljnjo prodajo ali komercialno uporabo

Pomoč pri registraciji: 080 697 267

Garancijo zagotavlja SAMSUNG

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.