ANNO 2205 (PC)

49,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1242881
Lastnosti
Platforma PC

Anno 2205™ - priljubljena gradnja mesta se seli v vesolje!

 

V Anno 2205, se pridružite naslednjemu koraku človeštva v prihodnost z obljubo, da zgradimo boljši jutri. Vi osvojite Zemljo, ustanovite bogata, živahna mesta in velike industrijske komplekse, ampak za zagotovitev blaginje vašega ljudstva, morate iti v vesolje. Znanstveni preboj na področju fuzijske energije napoveduje revolucijo vsem vidikom družbe. Potrebni izotop, helij-3, je mogoče najti le v posekanih količinah na Luni. Stopite v vesolje in se naselite na Luni v razburljivi dirki za vire in energijo.

 

Vrača se mojstrsko ekonomski način igranja in dviga strateško simulacijo izgradnje mest v nove višave, z izstrelitvijo v vesolje!

 

PRIZNANI CITY BUILDER SEGA PO ZVEZDAH

Anno 2205, šesti naslov nagrajene franšize, se širi v vesolje. Kolonizirajte kontinente na Zemlji, postavite baze na Luni, iščite sredstva na Luni in preoblikujte svoje mesto v uspešno metropolo.

 

NEOMEJENA GRADNJA MEST

Na stotine ur dostopnega in zahtevnega igranja vam omogočajo da presežete zgodbo in oblikujete monumentalna mesta z več tisoč stavbami. Način igre prinaša revolucionarni sektor način, ki vam omogoča igranje na več otokih in v trenutku poveže različne regije. Anno 2205 je največji v seriji, ki ponuja neomejene replay vrednosti na otokih petkrat večjih kot v prejšnjih igrah.

 

RAZŠIRITE SE NA ARKTIKO IN LUNO

Povečajte vaš svet istočasno na več območjih po Zemlji in drugod - vključno z zamrznjeno Arktiko in nevarnimi kraterji na Luni. Gradite velike, uspešne mestne krajine, ki zajemajo več celin, medtem ko vzpostavljate produktivno Arktiko in baze na Luni, ki potiskajo vaše delavce do njihovih meja. Zaščitite  in skrbite za svoje delavce ter z njimi dvignite industrijo in vaše mesto razširite po svetu in drugod.

 

IZBERITE SVOJE BITKE

Vaš strateški zemljevid ponuja eksplozivne, akcijske Krizne sektorje. Zgradite svojo floto, odklepajte in nadgrajujte vsako ladjo s posebnimi sposobnostmi, da bi pridobili redke vire. Ponovno igrajte na višji stopnji težavnosti, da bi zaslužili največ nagrad.

 

PRIZANESLJIVA GRAFIKA BO OŽIVELA VAŠE MESTO

Nov igralni način ponuja pravi občutek veličine in prinaša neprimerljivo raven podrobnosti. Vaše mesto zaživi z letečimi avtomobili in več kot milijon uspešnimi državljani, poleg divjih tovarn, rudnikov in neverjetnimi divjimi živalmi, vse popolnoma animirano in odvisno od vaših dejanj.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:ANNO 2205 (PC)
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.