Aparat za pokovko RUSSELL HOBBS 24630-56 Fiesta

SKU
142-1567182
Special Price € 29,24 Redna cena € 38,99
-25%
-9€
Aparat za pokovko RUSSELL HOBBS 24630-56 Fiesta je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Aparat za pokovko RUSSELL HOBBS 24630-56 Fiesta

Fiesta aparat za pripravo pokovke je tista pika na i, ki vašo dnevno sobo pretvori v udoben domači kino. Zavijte se v svojo odejo in se prepustite slastnemu vonju po pečenju pokovke, medtem ko nestrpno čakate na vaš okusen kino prigrizek. Opazujte vaše majhne otroke, kako vznemirjeno gledajo, ko se zrna koruze pretvorijo v pokovko in izstrelijo iz aparata v skledo. Posujte pokovko s poljubnim posipom po katerem hrepenite, ne glede na to ali je sladko, slano ali oboje!

Ta aparat s kapaciteto do 12 skodelic pokovke je popolnoma opremljen, da nahrani vašo družino za trajanje celotnega filma. Ampak to še sploh ni najboljši del! Vsebuje nizko število kalorij, tako da lahko jeste kolikor želite! Fiesta aparat za pripravo pokovke uporablja kroženje vročega zraka za pokanje zrn koruze, brez kakršnega koli olja ali masti, tako da lahko v celoti uživate v filmskem večeru in v vašem najljubšem prigrizku brez slabe vesti.

Lastnosti:

  • Moč: 1200 W
  • Brez masti ali olja
  • Do 12 skodelic (35-50 g)
  • 3 leta garancije
  • Priložena merilna žlica
  • Enostavno čiščenje z odstranljivim pokrovom

Enostavno merjenje
Pokrov aparata za izdelovanje pokovke je uporaben tudi kot priročna merilna žlica, tako lahko vedno pripravite točno želeno količino - brez odvečne pokovke, samo odličen okus!

Olje ni potrebno
Skozi stroj kroži vroč zrak, da se temperatura poviša na optimalno raven. Ker vam ni treba dodajati olja ali maščobe, se lahko potopite v skledo s kokicami, ne da bi vas skrbelo, da bi se nabrali na kilogramih.

More Information
Barva Bela
Znamka Russell Hobbs
Vrsta aparata Ostalo
Moč 1200 W
Garancija 3 leta
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.