Daljinci

Se vam je pokvaril daljinec in potrebujete novega? Imate doma več daljincev za različne stvari in nikoli ne veste, kateri je pravi? V naši ponudbi univerzalnih daljincev boste zagotovo našli rešitev zase.

View as Mreža Seznam

11 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
View as Mreža Seznam

11 artiklov

artiklov na stran
Padajoče

Z enim samim daljincem lahko upravljate več naprav. Večina daljincev je predprogramiranih za več kot 1000 naprav različnih blagovnih znamk, kot so LG, Sony, Samsung, Sharp, Panasonic, Philips in druge. Dodatno pa jih lahko še personalizirate, da bodo resnično služili vašim potrebam. Tako lahko z enim samim daljincem upravljate televizijo, televizijski sprejemnik, ozvočenje, satelitski dekoder in druge naprave. Preverite izbiro različnih daljincev in se nehajte obremenjevati z izgubljenimi ali uničenimi daljinci, ter združite vse svoje najljubše naprave v enega, ki ga boste imeli vedno pri roki.

Poleg tega pa boste z dobrim univerzalnim daljincem lahko brskali po programih na TV-ju, z lahkoto pa boste tudi iskali najbolj primerne vsebine na YouTubu, Netflixu in drugih aplikacijah, ki jih omogoča pametna televizija. S pravim univerzalnim daljincem lahko upravljate kot z računalniško miško, z njim enostavno vtipkate zapletene iskalne izraze, nekateri pa sprejemajo celo glasovne ukaze.

Nikoli pa tudi ne škodi imeti še enega rezervnega doma, če se slučajno zgodi kaj nepričakovanega. Lahko se za daljinec skregajo vaši otroci in ga pri tem uničijo. Lahko ga napade vaš najljubši štirinožni prijatelj. Lahko ga preprosto založite med blazine kavča ali preprosto odložite na nepričakovano mesto in že je vaš večer uničen. Daljinec je namreč eden izmed tistih vsakodnevnih predmetov, ki so nam samoumevni. Zaradi tega ne vemo, kako zelo ga bomo pogrešali, dokler se nam ne pokvari ali izgubi.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.