Glasbeni stolpi

Glasbeni stolpi priznanih blagovnih znamk v naši ponudbi ustvarijo prijetno atmosfero in pričarajo popolno zvočno harmonijo v kateremkoli prostoru vašega doma ali v pisarni. Priredite domačo zabavo po svoji meri!

V Harvey Normanu boste našli glasbene stolpe najbolj kakovostnih blagovnih znamk, kot so Panasonic, Sony, Blaupunkt, Philips in LG.

View as Mreža Seznam

13 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
 1. Glasbeni stolp PANASONIC SC-PM250E
 2. Glasbeni stolp PANASONIC SC-HC200EG
 3. Glasbeni stolp SONY CMT-SBT20
  Glasbeni stolp SONY CMT-SBT20
  Special Price € 98,99 Redna cena € 119,99
  -17%
  -21€
 4. Glasbeni stolp BLAUPUNKT MS30BT
  Glasbeni stolp BLAUPUNKT MS30BT
  Special Price € 129,99 Redna cena € 149,99
  -13%
  -20€
 5. Glasbeni stolp PANASONIC SC-HC295EG
  Glasbeni stolp PANASONIC SC-HC295EG
  Special Price € 119,99 Redna cena € 149,99
  -20%
  -30€
 6. Glasbeni sistem PANASONIC SC-HC300EG
  Glasbeni sistem PANASONIC SC-HC300EG
  Special Price € 139,98 Redna cena € 159,99
  -12%
  -20€
 7. Glasbeni stolp PANASONIC SC-PM602EG
 8. Glasbeni stolp PANASONIC SC-PMX92E
View as Mreža Seznam

13 artiklov

artiklov na stran
Padajoče

Ljubitelji glasbe boste pozorni predvsem na to, da bo imel vaš bodoči glasbeni stolp Bluetooth, s katerim ga boste lahko hitro in enostavno povezali s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom, in tako poslušali katerokoli glasbo v resnično dobri kakovosti in kadarkoli. Še posebej prav vam bo pa to prišlo med zabavami, na katerih boste z le nekaj kliki lahko izpolnili katerokoli glasbeno željo.

Druga, za nekatere zelo pomembna, čeprav nekoliko nostalgična, lastnost glasbenih stolpov je tudi ta, da lahko predvaja vse standardne glasbene formate diskov. Tako boste lahko poslušali tudi glasbo, ki ste si jo že dolgo nazaj posneli na že dolgo pozabljene CD-je. Je pa glasbeni stolp primeren tudi za poslušanje vaših najljubših radijskih postaj ob kuhanju, likanju ali drugih gospodinjskih opravilih, kjer vas bodo na tak način ves čas spremljale vaše najljubše oddaje in seveda tudi glasba.

Poleg kakovostnega zvoka pa bodite pozorni, da glasbeni stolp omogoča tudi priključitev slušalk. To je še posebej pomembno za različne študentske domove ali večje družine. Na tak način boste lahko namreč glasbo poslušali, ne da bi motili kogarkoli od ostalih ljudi, s katerimi živite. Tudi sredi noči, če vam bo tako ustrezalo.

Preglejte ponudbo glasbenih stolpov in vnesite še več glasbe in zabave v svoje življenje in v svoj dom, da bodo vsakodnevna opravila in deževni popoldnevi še bolj zabavni!

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.