Hišni kino

Hišni kino – naj kino pride k vam domov!

Vse, kar potrebujete za hišni kino! Spremenite svojo dnevno sobo v kinodvorano z vrhunsko opremo za izjemno video in zvočno izkušnjo.

Ko sedimo v kinu in se navdušujemo nad prepričljivostjo filma, mogoče sploh ne opazimo, kako zelo pomembno vlogo pri tem ima zvok. Slednji nam pomaga pri razumevanju konteksta dogajanja in poveča napetost prizorov. Ko v svojo dnevno sobo postavimo set za hišni kino, sprva kar ne moremo verjeti, kako zelo drugačna izkušnja postane gledanje filma ali že tudi poročil in risanke. Harvey Norman vam ponuja visokokakovostna zvočna sistema za hišni kino znamke ONKYO, to sta sistema 5.1.2 in 5.2.2.
Komplet hišni kino 5.1.2 je sestavljen iz »receiverja« ali sprejemnika, štirih kompaktnih satelitskih zvočnikov, sredinskega zvočnika in aktivnega globokotonca ali »subwooferja«.
Zvočni sistem za hišni kino 5.2.2 iz naše ponudbe pa je še masivnejši in ga lahko uporabljate v večjih prostorih. Glavna razlika v primerjavi s sistemom 5.1.2 je v številu zvočnikov. V paketu boste poleg sprejemnika in daljinca dobili še dve seriji satelitskih zvočnikov (skupno šest), sredinski zvočnik in globokotonec, ki je lahko tudi brezžičen.
Sodobni sprejemniki vam ponujajo malodane neomejene možnosti priključevanja na druge naprave, saj vključujejo AUX, Bluetooth, USB, digitalne optične, digitalne koaksialne, HDMI, WI-FI, LAN vhode in seveda vhod za slušalke. Na sprejemniku lahko poslušate tudi čisto običajen FM radio ali internetni radio. S takšnim vrhunskim sistemom za hišni kino se boste morali otepati prijateljev, ki bodo želeli filme gledati v vaši dnevni sobi.

V tej kategoriji trenutno ni artiklov.
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.