Baterijski sesalnik DYSON V10 Absolute

579,99 €
Na zalogi
SKU
142-1580404
Lastnosti
Barva Siva
Znamka Dyson
Vrsta sesalnika Pokončni
Funkcija 2 v 1 Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Čas brezžičnega delovanja 60 / 30 / 5 Min
Vrsta baterije Nikelj-kobalt
Napetost baterije 18,55 / 25,2 / 29,4 V
Čas polnjenja 3,5 h
Pralni filtri Da
Posebnosti 3 stopnje moči - stopnja 1 / stopnja 2 / Max
Priloženi dodatki Elektro krtača z direktnim pogonom; Elektro krtača z mehkim valjčkom; Mini motorizirana krtača; Kombinirani nastavek; Nastavek za kote
Garancija 2 leti
Preveri zalogo V primerjavo V seznam želja
Baterijski sesalnik DYSON V10 Absolute je na voljo za nakup v korakih po 1

Baterijski sesalnik DYSON Cyclone V10 Absolute

Poslovite se od klasičnih sesalnikov
Končno, brezžični sesalnik s sesalno močjo klasičnega sesalnika1
"Zato sem prenehal razvijati klasične sesalnike" - James Dyson
Brezžični sesalnik Dyson Cyclone V10TM ima največjo sesalno moč od vseh brezžičnih sesalnikov z digitalnim motorjem, kar jih je v uporabi4.Novi Dyson digitalni motor V10
Ustvarja moč kot klasični sesalnik. Dysonovi brezžični sesalniki imajo zaradi patentirane ciklonske tehnologije izjemno sesalno moč.

14 ciklonov
14 patentiranih Dyson ciklonov pospešuje zrak do skoraj 190 km/h, kar ustvarja centrifugalne sile do 79.000 g, ki prah in umazanijo filtrirajo ter učinkovito shranjujejo v posebnem zbiralniku.

Nova baterija iz niklja, kobalta in aluminija
Do 60 minut delovanja.

Od stropa do tal + vse vmes
Snemljiva cev omogoča tudi čiščenje težko dostopnih mest.

Enostavno praznjenje zbiralnika za umazanijo
Mehanizem »pritisni in izprazni« omogoča, da zbiralnik za umazanijo izpraznite z eno samo potezo.

Elektro krtača z direktnim pogonom
Pogabja jo močan motor v notrabjosti krtače. Čvrste najlonske niti odstranjujejo globoko umazanijo in živalsko dlako iz tepiha. Mehke ogljikove niti odstranjujejo fini prah iz trdih tal.

Elektro krtača z mehkim valjčkom
Mehke najlonske niti so idealne za odstranjevanje prahu na trdih površinah

Večji izhodni filter
Filter za čistejši zrak. Zrak ki prihaja iz sesalnika je čistejši od zraka v prostoru. Idealno za alergike.

40% večja posoda za prah
Več čiščenja brez nepotrebnega prekinjanja

Mini elektro krtača
Za odstranjevanje prahu iz oblazinjenega pohištva


Digitalni sesalnik Dyson
 
Klasični motorji s krtačkami so lahko veliki in počasni. Običajno tehtajo okoli 800 g in se obračajo s hitrostjo največ 41.000 vrt. / min.
Novi Dysonov digitalni motor V10 se zavrti 2000-krat na sekundo, zaradi česar je Dyson najhitrejši digitalni motor doslej. V primerjavi s prvo generacijo motorjev Dyson (V2) se je razmerje moči in teže digitalnega motorja Dyson V10 povečalo za več kot trikrat. Takšna zmogljivost je navdihnila inženirje podjetja Dyson, da motor v celoti predelajo.

Sistem za shranjevanje energije
 
Inženirji podjetja Dyson so želeli hitro vrtljivemu digitalnemu motorju Dyson V10 zagotoviti dovolj energije in hkrati podaljšati njegov čas delovanja. Izdelali so boljšo baterijo, brez dodatne teže. Skupaj z izboljšano elektroniko in baterijo, brezžični sesalnik Dyson Cyclone V10TM deluje vse do 60 minut. In ker ima namesto stikala sprožilnik, začne delovati v trenutku, ko nanj pritisnete. V delčku sekunde.

Filtriranje
 
Drugi ciklonski sesalniki so lahko neučinkoviti. Prah in umazanija se ne ločita učinkovito od zraka, ampak končata v filtru, kjer onemogočita pretok zraka iz motorja. Sesalna moč se zmanjša.
 
Sesalnik Dyson Cyclone V10TM ima med brezžičnimi sesalniki, ki so v uporabi4, največjo sesalno moč. 14 ciklonov je natančno postavljenih okoli osrednje osi naprave, kar omogoča pretok zraka znotraj ciklona, ki potuje s hitrostjo do 190 km na uro, kar ustvarja centrifugalne sile do 79.000 g, ki mikroskopski fini prah učinkovito filtrirajo iz zraka.
 
1 Vnos je bil testiran v skladu z ASTM F558 na fleksibilnem vhodu.
4 Testirano v skladu z ASTM F558, na trgu brezžičnih ročnih sesalnikov.

Krtače za čiščenje
 
Dysonovi inženirji se niso ustavili samo pri sesalniku, temveč so strastni tudi pri razvijanju boljših krtač za čiščenje in nastavkov. Mehka vrtljiva krtača s tal hkrati odstrani večjo umazanijo in droben prah. Velik valj z mehkimi najlonskimi ščetinami zbira velike ostanke umazanije, medtem ko antistatična ogljikova vlakna odstranjujejo droben prah.
Pogonski motor se nahaja v notranjosti valja, kar omogoča čiščenje celotne širine, od roba do roba.
 
Sesalnik Dyson V10 vključuje krtačo za čiščenje z direktnim pogonom, krtačo z mehkim valjem, mini motoriziran nastavek in posebno mehko krtačo

Čiščenje od tal do stropa
 
Brezžični sesalnik Dyson V10 ne čisti samo tal, saj se lahko v zelo kratkem času spremeni iz ročnega v pokončni sesalnik, s katerim lahko čistite pod pohištvom, strope, visoka nedostopna mesta in vse vmes.
 
Sesalniki Dyson V10 nimajo kabla, zato vam ni treba ničesar odpletati, vtikati, vleči naokoli in prav nič ne omejuje vašega gibanja. Opremljen je s polnilno postajo, ki služi tudi za shranjevanje sesalnikov, tako da je sesalnik vedno pri roki in pripravljen na delo.
Tehta le 2,7 kg.
 
Pri brezžičnih sesalnikih Dyson so osnovne komponente, kot sta motor in akumulator, nameščene v bližini roke. Na ta način se center gravitacije premakne, tako da je spodnji del sesalnika zelo lahek, kar poenostavlja sesanje težko dostopnih mest.

Higiensko praznjenje posode
 
Brezžični sesalnik Dyson V10 je opremljen z novim mehanizmom za praznjenje posode, "usmeri in izprazni". Ko je posoda za prah prazna, se silikonski obroč spusti po posodi in odstrani preostali prah ter umazanijo.
 
Na ta način lahko uporabnik higiensko izprazni posodo in vso umazanijo iz posode v eni sami potezi, ne da bi se dotaknil prahu in umazal roke. Poleg tega ima daljša in ožja posoda večjo kapaciteto kot sesalniki preteklih generacij.


Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:Baterijski sesalnik DYSON V10 Absolute
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.