Baterijski sesalnik SAMSUNG VS20A95943N/GE BESPOKE JET

SKU
142-1700940
799,99 €
že od
/ mesec [izračun]
option Prikaži obroke
option Prikaži obroke
Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila - 1stavno spletni kredit.

Informativni izračun

Enostaven in hiter postopek iz udobja vašega naslonjača. Za sklenitev kreditne pogodbe potrebujete le osebni dokument, davčno številko, bančno kartico in zadnji bančni izpisek.
Več informacij in splošni pogoji.

Informativni izračun obročnega plačila*:

* Obročno plačilo izberete kot način plačila.

Preveri svoj limit
- najhitrejša pot do obročnega nakupa. Postopek v celoti poteka prek spleta, brez dodatne dokumentacije, s takojšnjim odgovorom o odobritvi kredita. Splošni pogoji Leanpay
Zavarujte svoj nakup s
Baterijski sesalnik SAMSUNG VS20A95943N/GE BESPOKE JET je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperZadnji kosi
CeljeZadnji kosi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Strošek dostave: 4,99 €

Baterijski sesalnik SAMSUNG VS20A95943N/GE BESPOKE JET

Enostavno in higienično praznjenje in polnjenje
Čistilna postaja »vse v enem«
Uživajte v enostavnem praznjenju in polnjenju sesalnika. Čistilna postaja »vse v enem« učinkovito* izprazni umazanijo in dlake hišnih ljubljenčkov iz posode za prah z uporabo »Air Pulse« tehnologije, medtem ko se polni baterija. Ujame 99,999 % majhnih prašnih delcev,** antibakterijska vrečka za prah pa 99,9-odstotno zavira rast bakterij.***

"*Rezultati so odvisni od posamezne uporabe. Prah in lasje, ki se zataknejo v filter, morda ne bodo odstranjeni z enim ciklom. **Preizkušeno s strani družbe SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH na podlagi klavzule 5.11 standarda IEC 62885-2. Rezultati so odvisni od dejanske uporabe. To se nanaša na delce v velikosti od 0,5 do 4,2 µm. ***Na podlagi testiranja, ki ga je opravil Intertek, skladno z referenčnim standardom ISO 20743:2013, poglavje 8.1. Odstrani 99,9 % bakterij Staphylococcus aureus ATCC 6538, Klebsiella pneumoniae ATCC 4352. Ta funkcija ni podprta v ZDA in Kanadi. Rezultati so odvisni od dejanskih pogojev uporabe."

Optimalna zmogljivost čiščenja
Naprednejše čiščenje
Če vas zanima globinsko čiščenje, je to idealna izbira. Moč sesanja do 210 W,* ki jo ustvari digitalni invertni motor, aerodinamična oblika zračnega sistema, ki optimizira pretok zraka, in večciklonska filtracija zraka učinkovito ujamejo majhne prašne delce, zato lahko skočite v brezhibno čist dom.

* Sesanje preizkušeno na podlagi klavzule 5.8 standarda IEC62885-2, na dovodu nemotoriziranega nastavka, z uporabo Jet načina. Na podlagi internega preizkušanja.

Neprekinjeno eno uro*
Odstranljiva in dolgotrajna baterija
Ob delovanju do ene ure* boste imeli na voljo veliko moči, da boste lahko naenkrat posesali celo hišo. Vse to zahvaljujoč dolgotrajni in odstranljivi bateriji, ki se lahko zamenja z rezervno, kar vam omogoča do dve uri časa, da svoj dom spremenite v brezhibno čist. Z uporabo Samsungove unikatne tehnologije baterija ohrani 70 % prvotne zmogljivosti do 500 ciklov.***

* Navedeni čas delovanja velja za minimalno raven moči, s pritrjenim nemotoriziranim nastavkom. Rezultati so odvisni od dejanske uporabe.** Rezervna baterija se bo prodajala posebej kot dodatna oprema.*** Ohrani 70 % zmogljivosti 5 let uporabe pri 100 ciklih/leto, na podlagi zmogljivosti baterije (2200 mA). 1 cikel: Popolna poraba po napolnitvi. (100 % ~ 0 %). Rezultati so odvisni od uporabe. Na podlagi internega preizkušanja.

Dodatna filtracija, ki sprošča čist zrak
99,999-odstotni večslojni filtracijski sistem
Ujame 99,999 %* prašnih delcev** in zmanjšuje izpostavljenost alergenom hišnih ljubljenčkov*** z 99,999-odstotnim večslojnim filtracijskim sistemom. Glavni ciklon in kovinski mrežni filter pobereta večje prašne delce. Ciklonska šoba in mikro filter nato ujameta majhne prašne delce, filter prašnih delcev pa ujame mikroskopske prašne delce.**

"*Preizkušeno s strani družbe SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH na podlagi klavzule 5.11 standarda IEC 62885-2, z uporabo Jet načina. Rezultati so odvisni od dejanske uporabe. **To se nanaša na delce prahu v velikosti od 0,5 do 4,2 µm. ***Na podlagi Allergy UK Seal of Approval Britanske fundacije za alergije (British Allergy Foundation – BAF). Alergeni se nanašajo na pršice hišnega prahu, mačje in pasje dlake ter cvetni prah."

Lahka oblika za preprosto čiščenje
Lahka oblika
Očistite svoj dom brez napora s preprostim nadzorom in gibanjem. Lahka oblika sesalnika zagotavlja največjo uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestja. Ker je ohišje težko le 1,44 kg, s čimer je sesalnik za 13 % lažji*, čiščenje vašega doma s Samsungovim sesalnikom pomeni, da bo temeljito očiščen.

* V primerjavi s Samsung VS8000. Teža ohišja: Jet One 1,44 kg v primerjavi z VS8000 1,89 kg.

Posebej močno sesanje
Motor s tehnologijo digitalnega pretvornika
V nekaj sekundah počistite vse, od razlitja vlaken do trdovratne dlake hišnih ljubljenčkov, zahvaljujoč zmogljivemu motorju z digitalnim pretvornikom, ki zagotavlja izjemno lahek, a močan vakum. Z izboljšanim statorjem, rotorjem in 3D ventilatorjem je zdaj 47 %* lažji in zagotavlja do 210 W** sesalne moči.

* V primerjavi z VS9000 ** Sesanje preizkušeno na podlagi klavzule 5.8 standarda IEC62885-2, na dovodu nemotoriziranega nastavka, z uporabo Jet načina. Na podlagi internega preizkušanja.

Vrtinec čistoče
Ciklonska šoba
Poslovite se od nedosegljivega prahu z izjemno sesalno močjo Samsungove ciklonske šobe. Z optimalno zračno potjo, ki zmanjša zračni upor okrog posode za prah, in 27 zračnimi dovodi, ki minimalizirajo izgubo sesalne moči, lahko zdaj zadihate lažje, saj vaš sesalnik zagotavlja dosledno učinkovitost v katerikoli sobi.

Posoda za prah na sesalniku: Enostavno praznjenje in čiščenje
Pralna posoda za prah*
Brez vreč, brez umazanije, brez nevšečnosti – enostavno in higienično izpraznite posodo za prah. 0,5-litrska posoda za prah je v celoti pralna. Preprosto jo sperite z vodo, da ostane čista, higienična in da deluje popolno.

* Po čiščenju pred naslednjo uporabo za več kot 24 ur v senci povsem posušite filter za prah.

Učinkovito očisti dlake hišnih ljubljenčkov in prah z vseh tal.
Ciklonska dvojna krtača
Uživajte v zmogljivem čiščenju vseh tal. Mehek valjček na ciklonski dvojni krtači pomaga pobrati dlake hišnih ljubljenčkov in prah* s trdih tal. Ščetke iz najlona in gume učinkovito pobirajo dlake hišnih ljubljenčkov in izboljšajo čiščenje preprog pri 4.000 vrtljajih na minuto.** 180-stopinjska vrtljiva glava enostavno spremeni smer, boben pa se odstrani z enim klikom.

*To se nanaša na delce prahu, manjše od 5,5 mm. **Na podlagi internega preizkušanja z uporabo Min, Mid, Max in Jet načinov. Rezultati so odvisni od posamezne uporabe.

Enostavno čiščenje trdih tal
Tanka krtača
Poberite prašne delce s trdih tal in iz rež z uporabo kompaktne, a učinkovite tanke krtače. Njena oblika je tanjša in lažja,* zato boste z njo zlahka ravnali in jo enostavno premikali okrog pohištva.

* V primerjavi s Samsung Jet 90 mehko krtačo.

Ohranite nadzor
Digitalni LCD-zaslon
Ročno preverite, ali je vse pripravljeno. S pogledom na digitalni LCD-zaslon boste takoj videli, kaj potrebujete. Preverite, katero stopnjo sesanja uporabljate, kako napolnjena je vaša baterija,* in prejmite opozorila ob odpravljanju težav.

* Prikazani čas se lahko razlikuje od dejanskega časa uporabe in se posodablja vsako sekundo. Čas uporabe se lahko skrajša glede na število uporabe.

Enostavno pobere dlako hišnih ljubljenčkov
Naj odstranjevanje neprijetne dlake hišnih ljubljenčkov postane manj naporno. Krtača kompaktnega orodja za hišne ljubljenčke, ki je enostavno za uporabo, je optimizirana za pobiranje tankih dlak hišnih ljubljenčkov, ki se zlahka zgrešijo, saj je sestavljena iz gumijastega nastavka s ščetkami.

Lastnosti:

Največja poraba energije: 580 W 
Moč sesanja: 210 W 
Čas delovanja: Do 120 min* (2 bateriji) * Navedeni čas delovanja velja za minimalno moč z nemotoriziranim orodjem, pritrjenim z 2 baterijama 
Raven hrupa: 86 dBA 
Vrsta zbiranja prahu: Multiciklon 
Prostornina zbiralnika za prah: 0.5 L 
Vrsta zaslona: LCD
Baterija: Li-ion
Napetost: 25,2 V

 

More Information
Barva Črna
Znamka Samsung
Vrsta sesalnika Pokončni
Funkcija 2 v 1 Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Čas brezžičnega delovanja do 120 min* (2 bateriji) * Navedeni čas delovanja velja za minimalno moč z nemotoriziranim orodjem, pritrjenim z 2 baterijama
Vrsta baterije Li-ion
Napetost baterije 25,2 V
Čas polnjenja 3,5 h
Pralni filtri Ne
Garancija 2 leti

3 leta garancije z registracijo

Ta ugodnost velja izključno za nove* sesalnike Samsung, kupljene izključno v obdobju od 01.02.2023 do 31.12.2023.
*Pod »novimi« napravami se štejejo tudi neuporabljene razstavne naprave ter naprave na razprodaji.

  1. Za pridobitev pravice do 3-letne tržne garancije (podaljšana garancija: 2 leti osnovne tržne
    garancije + 1 leto dodatne tržne garancije), mora uporabnik podatke o nakupu in kupljeni
    napravi registrirati prek spleta na spletnem naslovu: www.samsungpodaljsanagarancija.si
  2. Za uspešno registracijo mora uporabnik priložiti dokazilo (posnetek zaslona) o pregledu
    kupljene naprave, ki ga je med registracijo opravil na spletni strani www.samsung.com/si/.
    Dokazilo o pregledu je potrebno priložiti v za to namenjeno polje ob registraciji na spletni strani www.samsungpodaljsanagarancija.si.

Registracija, ki ji ne bo priloženo dokazilo o pregledu kupljene naprave, se bo štela za neuspešno, uporabnik pa ne bo upravičen do podaljšane tržne garancije.

Pravila in pogoji promocije

Telefonska številka za podporo strankam:  080 69 72 67

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.