BATMAN ARKHAM TRIPLE PACK (PC)

29,99 €
Ni na zalogi
SKU
142-1238126
Lastnosti
Platforma PC

V kompletu prejmete Batman Arkham Origins, Batman Arkham City in Batman Arkham Asylum.

Batman Arkham Origins

Zoperstavite se osmim najsmrtonosnejšim poklicnim morilcem, katerim je obljubljena nagrada 50 miljonov dolarjev za vašo glavo. Raziščite Gotham, sproti rešujte zločine in uganke, ter s pomočjo orožij kot sta vsestranski kavelj in uničujoče rokavice onemogočite zlikovce na kopico novih načinov.

Batman: Arkham City

Arkham City. Nov strogo varovan „dom“ morilcev, roparjev, gangsterjev, norih zločinskih veleumov in vse ostale drhali Gotham Cityja. Težko pričakovano nadaljevanje igre Batman Arkham Asylum, se odvija za močno ojačanimi zidovi v samem srcu mesta. Kot Batman – vitez teme, se boste v novi zgodbi spopadali z zvezdniško zasedbo kriminalcev iz svetovno znane Batman serije. Da pa se jih boste lažje lotili vam bo v pomoč kopica novih borilnih pripomočkov, ter tekoči način borbe, ki ste ga vzljubili v prejšnji igri. Za tiste,ki pa vam možati liki ne ustrezajo, pa je na voljo nov igralni lik, s svojo platjo zgodbe – Catwoman.

Batman Arkham Asylum

Gotham City. Temačna in srh vzbujajoča mestna atmosfera je pravi družinski piknik v primerjavi z ozračjem psihiatrične bolnišnice Arkham Asylum. Le najbolj blazni in brezkompromisni kriminalci so zaprti v njej, pridih pristne, nedoumljive zlobe pa je čutiti na vsakem koraku. Gnil, a vendarle izjemen šopek malopridnežev, je tako rekoč v celoti aranžiral »cvetličar« Batman, za remek delo pa mu manjka le še najdragocenejša cvetlica – Joker.

Write Your Own Review
Vaše mnenje o artiklu:BATMAN ARKHAM TRIPLE PACK (PC)
Tvoje mnenje in ocena
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.