Bela tehnika

Si lahko predstavljate življenje brez bele tehnike? Perilo bi prali na roke, hrane ne bi mogli zamrzniti, da pa bi si skuhali kosilo, bi morali zakuriti ogenj. Nepredstavljivo, kajne? V Harvey Normanu smo pripravili ponudbo vse bele tehnike, kajti želimo, da so stvari v življenju čim bolj funkcionalne.


Priporočeno za vas

 

Kako izbrati belo tehniko?

Nakup bele tehnike predstavlja veliko finančno naložbo. Zato je pomembno, da si za nakup vzamete dovolj časa za razmislek. Nikar ne kupujte bele tehnike impulzivno, saj bo izbor bele tehnike vplival na funkcionalnost vaših opravil.


Razmislite o vaših življenjskih navadah

Pred nakupom razmislite, kakšne so vaše navade in kakšne aparate potrebujete. Kaj so tiste ključne funkcije, brez katerih ne morete, katere funkcije so opcijske in katerih mogoče sploh ne potrebujete. Najboljše, da si naredite seznam in tako poskrbite, da vam ničesar ne uide. Pomislite na svoj življenjski slog in število družinskih članov, saj je že od tega odvisno, kakšen pralni stroj rabite. Ali potrebujete pralni stroj za velike količine oblek ali potrebujete pralni stroj skupaj s sušilnim strojem? Čeprav se vam mogoče zdijo malenkosti, lahko konkretno vplivajo na vašo odločitev.


Določite proračun in cenovni razred

Vsekakor razmislite, koliko ste pripravljeni plačati za posamezen aparat. Imejte v mislih, da belo tehniko kupujemo, da bi nam le ta delala več let. Običajno zmerne cene zagotavljajo kakovost z osnovnimi funkcijami. Aparati z dodatnimi funkcijami in različnimi možnostmi delovanja pa višajo cenovni razred. Najboljše je izbrati kompromis med funkcionalnostmi in ceno. Pomislite na izbiro štedilnika. Ali kuhate vsak dan in vam je pomembno, da ima plinski štedilnik tudi kakovostno pečico? Bi se raje odločili za plinski štedilnik ali steklokeramični štedilnik? Razmislite o prednostih in slabostih in izberite najbolj optimalne funkcije, ki jih vaše gospodinjstvo potrebuje.


Preverite vso ponudbo in povprašajte prijatelje

Ponudba na trgu je ogromna. Preverite različne ponudnike in blagovne znamke. Naredite si seznam, kateri najbolj ustrezajo vašim razmeram in se približajo vašemu cenovnemu razredu. Ko delate primerjavo, povprašajte tudi svoje prijatelje, kaj imajo oni in kako so zadovoljni, saj boste tako dobili nasvet iz prve roke. Ne glede na to katero belo tehniko kupujte, pralni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom ali plinski štedilnik, izbira je ogromna. Tudi v Harvey Normanu vam nudimo pestro izbiro priznanih blagovnih znamk, kot so Gorenje, Bosch, Electrolux in drugi.


Skrbno izmerite dimenzije

Ne pozabite na dimenzije. Imejte izbrano lokacijo, kam v prostoru boste dali določeno belo tehniko in izmerite vse dimenzije: višino, globino, širino. Najslabše kar se vam pri nakupu lahko zgodi, je to, da domov pripeljete belo tehniko, ki pa vam dimenzijsko ne bo šla v planirani prostor. Zato raje večkrat izmerite in si mere zapišite na list. Dimenzije so lahko različne glede na to ali kupujte samostoječi hladilnik z zamrzovalnikom ali boste izbrali vgradni hladilnik. Glede na velikost prostora bo najbrž tudi odvisno ali boste lahko postavili hladilnik z zamrzovalnikom, ki je načeloma tudi višji.


Razmislite o samem izgledu

Na koncu pa ne pozabite na sam izgled, kjer bo bela tehnika postavljena. No voljo so različne barve, zato pred nakupom pomislite tudi na to, kakšna barva se bo najbolje prilegala vašemu trenutnemu pohištvu.

Nakup bele tehnike res ni mačji kašelj, zato si vzemite čas in pridobite vse potrebne informacije. Za še več nasvetov pa obiščite trgovino Harvey Norman, da dobite vpogled, kakšne možnosti so in za dodatne nasvete povprašajte naše svetovalce. Naj vam izbrani pralni stroj, vgradni hladilnik ali katerakoli druga bela tehnika dobro in dolgo služi. Izberite najboljše in preverite ponudbo Harvey Normanu.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.