Prostostoječi hladilniki

Prostostoječi hladilniki so dandanes najbolj priljubljeni hladilni aparati, saj so cenovno ugodnejši od vgradnih modelov ali ameriških hladilnikov.

Prostostoječi hladilniki so odlična izbira, saj so zasnovani za enostavno premikanje.

V Harvey Norman ponudbi najdete ponudbo najkakovostnejših znamk, kot so prostostoječi hladilniki Gorenje, Sharp, Samsung, AEG, LG, Liebherr in druge. Izbirate lahko med različnimi modeli in oblikami.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 103 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 103 artiklov

Padajoče

Kakšne prednosti imajo prostostoječi hladilniki?

Prostostoječi hladilniki ponujajo številne prednosti, med katerimi zagotovo prevladuje cena. V primerjavi z vgradnimi hladilniki so prostostoječi hladilniki bistveno cenejši, hkrati pa ponujajo neverjetno prilagodljivost.

Prostostoječi hladilniki ponujajo kar nekaj prednosti:

  • njihova namestitev je izredno enostavna, zato ne potrebujete strokovne pomoči,
  • zlahka jih premikate z ene lokacije na drugo,
  • manjše prostostoječe hladilnike lahko celo vgradite pod kuhinjski element. Uporabni pa so tudi v kamp prikolicah oz. avtodomih, na vikendih oz. kjerkoli se soočate s prostorsko omejitvijo.

Če razmišljate o nakupu večjih ameriških hladilnikov, pa morate imeti v mislih tudi dostop do priklopa vode.

 

Kakšen prostostoječi hladilnik izbrati?

Ko izbirate prostostoječi hladilnik, je dobro poznati njegove funkcije:

  • Večina modelov je na voljo v kombinaciji z zamrzovalnikom, ki se nahaja v spodnjem delu aparata. Za vse, ki se ne želite sklanjati, obstajajo tudi različice z zamrzovalnikom v zgornjem delu.
  • Napredna tehnologija vzdrževanja stalne temperature zraka, ki preprečuje segrevanje živil in temperaturne šoke. Tako bo vaša hrana ostala kakovostna dlje, kar vam bo na dolgi rok omogočilo znatne prihranke.
  • Številni modeli imajo vgrajen ionizator, ki ustvarja mikroklimo s pomočjo katere ostanejo živila sveža dlje časa, hkrati pa prepreči tudi neprijeten vonj v hladilniku ter plesni
  • Z izbiro hladilnika v energijskem razredu A+++, bo uporaba hladilnika še varčnejša, saj boste zmanjšali porabo električne energije,
  • Prostostoječi hladilniki nudijo tudi možnost nastavitve vlažnosti, ki omogoča zorenje sadja in zelenjave, obenem pa podaljša rok trajanja drugih živil.
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.