Vinske vitrine

Morda se vam na prvi pogled zdi domača vinska vitrina nekaj luksuznega. Vendar pa dobra vinska vitrina lahko popolnoma spremeni videz vašega doma in ga ponese na višji nivo, hkrati pa poskrbi, da bo vaša zbirka vin vedno pravilno shranjena in pripravljena na uživanje!

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 33 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 33 artiklov

Padajoče

 

Zakaj potrebujemo poseben hladilnik za vino?

Vinska vitrina ni le še en hladilnik, ampak je zasnovana posebej za shranjevanje vina, če seveda nimate na voljo lastne vinske kleti! Vitrina za vino ima, poleg čudovitega videza, na voljo kopico prilagojenih možnosti, s katerimi poskrbimo, da je naše vino shranjeno v poponih razmerah. Zagotavljajo nadzorovano in nastavljivo stabilno temperaturo, vlažnost in kroženje zraka, kar poskrbi, da vino ohranja svojo aromo in okus.

Ker različne sorte vina zahtevajo shranjevanje pri drugačnih temperaturah, imajo nekatere vitrine na voljo tudi različna temperaturna območja – za optimalno shranjevanje rdečih in belih vin.

Vitrina za vino, v nasprotju z navadnim hladilnikom, temperaturo vinu niža počasneje in bolj enakomerno, hkrati pa poskrbi za optimalno vlažnost v prostoru. Navadni hladilniki so narejeni tako, da hrani in pijači odvzemajo vlago, kar pa lahko uniči shranjena vina! Zmanjšanje vlage povzroči izsuševanje in posledično krčenje plutovinastih zamaškov, ki počasi začnejo v steklenico prepuščati zrak, ki vino uniči. To se v vinski vitrini ne bo zgodilo in vina bodo ostala odlična še dolgo časa!

 

Ne samo uporabna, vinska vitrina je tudi v okras!

Poleg že prej naštete regulacije temperature in vlažnosti pa vinska vitrina ponuja še več! Je lahko odličen estetski dodatek naši kuhinji, shrambi ali celo dnevni sobi, saj steklena vrata in osvetljava omogočata pogled na našo zbirko in vse naše čudovite vinske buteljke, lično zložene na policah!

Na voljo imamo več vrst vitrin za vino: visoke ali nizke vinske samostojne vinske vitrine, vgradne ali podpultne vitrine. Oglejte si našo ponudbo in si privoščite vinsko vitrino, kot ste si jo že vedno želeli imeti!

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.