Klimatske naprave

Klimatske naprave za prijetno ozračje

Klimatske naprave ob vztrajnem segrevanju ozračja postajajo obvezna oprema vsakega doma, saj si ne predstavljamo poletja – ko temperature z lahkoto dosežejo tudi do 35 stopinj Celzija – brez vsaj občasnega hlajenja bivalnih prostorov. Po drugi strani pa si marsikatera družina klimo omisli tudi za gretje, kar pride še posebej prav, če ne želimo zaganjati večjih ogrevalnih sistemov za krajši čas ali za ogrevanje le enega prostora.
V širokem izboru klimatskih naprav Harvey Norman najde prav vsako gospodinjstvo kaj zase. V ponudbi so različni klimatski sistemi za gretje in hlajenje prostorov, vključno z inverterskimi klimami. V zadnjih letih so priljubljene tudi vse bolj zmogljive in učinkovite prenosne klime, s katerimi ogrevamo tudi kamp prikolice, delavnice in podobne manjše prostore. V ponudbi imamo omenjene izvedbe klimatskih naprav najbolj priznanih proizvajalcev Hisense, Samsung, Mitsubishi, Sinclair in drugih.
Na spletni strani Harveynorman.si lahko v kategoriji klimatskih naprav izdelke filtrirate po energijskem razredu, zmogljivosti hlajenja in načinu delovanja (invertersko ali ne).

Nakupuj po kategorijah:

Klime z montažo Prenosne klime

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 30 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 30 artiklov

Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.