Klimatske naprave

Klimatske naprave in ventilatorji za prijetno ozračje

Klimatske naprave ob vztrajnem segrevanju ozračja postajajo obvezna oprema vsakega doma, saj si ne predstavljamo poletja – ko temperature z lahkoto dosežejo tudi do 35 stopinj Celzija – brez vsaj občasnega hlajenja bivalnih prostorov. Po drugi strani pa si marsikatera družina klimo omisli tudi za gretje, kar pride še posebej prav, če ne želimo zaganjati večjih ogrevalnih sistemov za krajši čas ali za ogrevanje le enega prostora.
V širokem izboru klimatskih naprav Harvey Norman najde prav vsako gospodinjstvo kaj zase. V ponudbi so različni klimatski sistemi za gretje in hlajenje prostorov, vključno z inverterskimi klimami in klimami brez zunanje enote, za tiste, ki nimate na voljo prostora za pritrjevanje enote na zunanjost hiše. V zadnjih letih so priljubljene tudi vse bolj zmogljive in učinkovite prenosne klime, s katerimi ogrevamo tudi kamp prikolice, delavnice in podobne manjše prostore. V ponudbi imamo omenjene izvedbe klimatskih naprav najbolj priznanih proizvajalcev Hisense, Samsung, Mitsubishi, Rowenta, Gorenje, Sinclair in drugih.
Na spletni strani Harveynorman.si lahko v kategoriji klimatskih naprav in ventilatorjev izdelke filtrirate po energijskem razredu, zmogljivosti hlajenja in načinu delovanja (invertersko ali ne). Če je vaš prostor premajhen ali tako slabo izoliran, da klima ne bi bila dovolj učinkovita, si lahko še vedno omislite preprost ali napreden ventilator. Na voljo imamo klasične, pa tudi bolj posebne ventilatorje; lahko izbirate med namiznimi, stoječimi ventilatorji Rowenta, Elit, ECG, pa tudi takšnimi, ki imajo zelo napredne funkcije, kot je odganjanje komarjev ali pršenje vode.

Nakupuj po kategorijah:

Klime z montažo Prenosne klime

View as Mreža Seznam

24 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
 1. Klimatska naprava MITSUBISHI MSZ-LN35VG2 z montažo
 2. Prenosna klima naprava COOLEXPERT APG-07P
  Prenosna klima naprava COOLEXPERT APG-07P
  Special Price € 289,99 Redna cena € 379,99
  -23%
  -90€
 3. Prenosna klima naprava GORENJE KAM26P
  Prenosna klima naprava GORENJE KAM26P
  Special Price € 339,98 Redna cena € 420,99
  -19%
  -81€
View as Mreža Seznam

24 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.