Štedilniki

Samostoječi štedilniki v naši ponudbi združujejo dva aparata, brez katerih ni prave kuhinje: kuhalno ploščo in pečico. Ponudba obsega sodobne visokokakovostne štedilnike, ki pa niso nujno tudi dragi. Če želite preprost štedilnik, brez dodatnih funkcij, se lahko odločite za klasični štedilnik Finlux FC, ki ponuja kombinacijo pečice in štirih plinskih gorilnikov. Na voljo je tudi kombinirani štedilnik Bosch s steklokeramično ploščo in naprednejšo pečico, ki se ponaša tudi z bolj prefinjenim in modernim videzom: robovi so iz nerjavečega jekla, barva je sivo-srebrna, komandna plošča pa minimalistična in elegantna.

View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 29 artiklov

Stran
artiklov na stran
Padajoče
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 29 artiklov

Stran
artiklov na stran
Padajoče

Kuharske navdušence in navdušenke pa bodo zagotovo očarale izjemno velike izvedbe samostoječih kombiniranih štedilnikov s prav tako nadpovprečno širokimi in prostornimi pečicami. Eden takšnih je Vestfrost plinski štedilnik s petimi gorilniki (od katerih je sredinski posebej velik in omogoča udobno kuhanje tudi z vokom ali drugo večjo posodo) in pečico z neverjetnimi 105 litri prostornine. Poleg omenjenih kombiniranih štedilnikov ponujamo tudi izdelke znamk Zanussi in Electrolux.

Ponudbo štedilnikov lahko filtrirate tako, da na levi strani izberete znamko kombiniranega štedilnika, energijski razred A ali B in vrsto kuhalne površine: plinske gorilnike, steklokeramično ploščo ali pa kombinacijo električnih kuhalnikov in gorilnikov, kar omogoča kar največjo prilagodljivost.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.