Štedilniki

Samostoječi štedilniki v naši ponudbi združujejo dva aparata, brez katerih ni prave kuhinje: kuhalno ploščo in pečico. Ponudba obsega sodobne visokokakovostne štedilnike, ki pa niso nujno tudi dragi. Če želite preprost štedilnik, brez dodatnih funkcij, se lahko odločite za klasični štedilnik Finlux FC, ki ponuja kombinacijo pečice in štirih plinskih gorilnikov. Na voljo je tudi kombinirani štedilnik Bosch s steklokeramično ploščo in naprednejšo pečico, ki se ponaša tudi z bolj prefinjenim in modernim videzom: robovi so iz nerjavečega jekla, barva je sivo-srebrna, komandna plošča pa minimalistična in elegantna.

View as Mreža Seznam

21 artiklov

artiklov na stran
Padajoče
Filtriraj produkte
View as Mreža Seznam

21 artiklov

artiklov na stran
Padajoče

Kuharske navdušence in navdušenke bodo zagotovo očarale izjemno velike izvedbe samostoječih kombiniranih štedilnikov s prav tako nadpovprečno širokimi in prostornimi pečicami. Štedilnike delimo glede na vrsto kuhalne površine, kot so: štedilnik na plin, indukcijski in steklokeramični štedilnik.

 

Plinski štedilnik

Plinski štedilnik, kot že ime pove, deluje na plin in omogoča odlično reguliranje in nadzor nad temperaturo kuhanja, ki navdušuje številne profesionalne, kot amaterske kuharje. Uporaba plinskega štedilnika je intuitivna, saj lahko vidimo velikost plamena in ga z lahkoto prilagajamo.  

Eden takšnih je Vestfrost plinski štedilnik s petimi gorilniki (od katerih je sredinski posebej velik in omogoča udobno kuhanje tudi z vokom ali drugo večjo posodo) in pečico z neverjetnimi 105 litri prostornine. Poleg omenjenih kombiniranih štedilnikov ponujamo tudi izdelke znamk Zanussi in Electrolux.

Dandanes pa so vse bolj priljubljene tudi steklokeramične in indukcijske kuhalne plošče – v ponudbi Harvey Norman boste našli kombinirani štedilnik po svojih željah! Pri nakupu bodite pozorni tudi na pečico, zato se pozanimajte tudi o njenih funkcijah in delovanju. Preverite njeno velikost in mere, če ustrezajo vašim zahtevam.

Navsezadnje pa je pomembno tudi, da izbrani štedilnik estetsko ustreza stilu vaše kuhinje, saj je štedilnik srce vsake kuhinje.

V ponudbi Harvey Norman lahko najdete štedilnike priznanih blagovnih znamk, ki jim lahko zaupamo, kot na primer AEG, Electrolux, Gorenje, SMEG, Vestfrost ter Finlux.

Ponudbo štedilnikov lahko filtrirate tako, da na levi strani izberete znamko kombiniranega štedilnika, energijski razred A ali B in vrsto kuhalne površine: plinske gorilnike, steklokeramično ploščo ali pa kombinacijo električnih kuhalnikov in gorilnikov, kar omogoča kar največjo prilagodljivost.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.