Vgradne pečice

Vgradna pečica je brez dvoma nepogrešljiva pri pripravi slastnih jedi in sladic! Omogoča nam pripravo slastnih pečenk, pečene zelenjave, tort, kolačkov in drugih sladic … Brez nje preprosto ne moremo!

Ker pa pečico po navadi kupujemo za daljše obdobje, pa je pomembno, da smo pri nakupu previdni, se dobro podučimo o njihovih lastnostih, upoštevamo svoje potrebe in zahteve ter izberemo res kakovostno vgradno pečico, ki nam bo dobro služila še leta in leta.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 114 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 114 artiklov

Padajoče

 

Kako izbrati pravo pečico?

Nakup pečice je velik zalogaj, zato se moramo odločiti preudarno:

  • Cena: Velik vpliv na nakup imajo seveda naše finance in cenovni razpon, v katerem se odločamo.
  • Velikost: Pred odhodom v trgovino ali nakupom prek spleta nujno premerimo dimenzije prostora, kjer se bo pečica nahajala in si jih zapišemo.
  • Funkcije: Sodobne pečice imajo veliko različnih funkcij in nastavitev. Preverimo ponudbo in preučimo funkcije vsakega izdelka in se nato odločimo, katere potrebujemo, katere pa nam niso tako pomembne.
  • Čiščenje: Ali želimo pečico s samočistilno funkcijo? Potem izberemo pečico s pirolizo.

 

Kaj pa je vgradna pečica s pirolizo?

Morda smo že slišali to besedo, pa ne vemo, kaj točno pomeni? V zadnjih letih so vse bolj pogoste pečice, ki imajo funkcijo pirolize – to je tehnologija samodejnega čiščenja, ki s pomočjo visokih temperatur očisti pečico tako, da ostanke hrane sežge in jih spremeni v pepel, ki se nato preprosto obriše z gobo, pečica pa je čista in pripravljena za uporabo. Nič več napornega in dolgotrajnega drgnjenja, pomivanja in brisanja!

 

Priljubljene znamke vgradnih pečic

Ker kakovost in preprosta uporaba tako pomembna pri izbiri vgradne pečice, boste v ponudbi Harvey Norman našli le najboljše znamke. Bo za vas prava pečica Bosch ali boste raje izbrali vgradne pečice Gorenje? Imate raje znamko Electrolux ali pa morda AEG? Ne skrbite, tukaj boste našli pravo izbiro za svojo kuhinjo.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.