Kuhinjske nape

Kuhinjske nape dandanes niso namenjene zgolj odvajanju in filtriranju zraka med kuhanjem. Moderen dizajn, zanimive oblike in različne barve nap predstavljajo piko na i vsake kuhinje. Najnovejše kuhinjske nape tako združujejo lepoto in funkcionalnost v enem, zaradi česar pa je izbira prave še nekoliko težja.

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 134 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 134 artiklov

Padajoče

V naši široki ponudbi lahko poiščete kuhinjsko napo, ki bo najbolje ustrezala dimenzijam in dizajnu vaše kuhinje ter poskrbela za odlično ventilacijo kuhalnega kotička. Pri funkcionalnosti morate paziti na:

  • Energijski razred, ki mora biti čim boljši, če ne želite plačevati drage elektrike.
  • Glasnost – poskrbite, da bo vaša napa čim bolj tiha, saj bo sicer kuhanje precej manj prijetno – sploh, če sta kuhinja in dnevna soba združeni.
  • Širina kuhinjske nape naj bo enaka ali celo nekoliko večja od vaše kuhalne plošče – nikakor pa ne manjša.

Pri delovanju pa se lahko odločate med odzračevalno napo, ki odvaja zrak iz prostora in obtočno, ki ga samo filtrira in vrne v prostor. Napa pa mora slediti tudi obliki vaše kuhinje:

  • Med klasičnimi stenskimi napami so trenutno najbolj priljubljene nagnjene oblike.
  • V primeru, da imate kuhalno ploščo na otoku, boste izbrali otočno napo – te so resnično center vaše kuhinje, tako da poskrbite, da poleg učinkovite izberete tudi resnično lepo napo.
  • Če pa želite, da se napa popolnoma skrije v kuhinjo, predlagamo, da izberete vgradno napo.

V Harvey Normanu vam ponujamo kuhinjske nape najkakovostnejših znamk, kot so Siccabo, Elica, Gorenje, Faber, Candy in Samsung. Če imate težave pri izbiri prave, pa so vam naši strokovnjaki na voljo tako na spletu kot tudi v trgovini.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.