Pomivalni stroji

Pomivalni stroj je že skoraj nepogrešljiv del opreme vsake sodobne kuhinje. Vsak kuhinjski mojster bo najbolj srečen, kadar mu po ustvarjanju ni potrebno še pomiti posode. Tu je za vas pomivalni stroj.

Nakupuj po kategorijah:

Vgradni Prostostoječi

Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 124 artiklov

Padajoče
Stran
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

Prikazano 1-24 od 124 artiklov

Padajoče

Pomivalni stroji so na voljo v obilo različnih modelih, velikostih in ponujajo različne funkcionalnosti. V naši ponudbi boste našli sodobne modele blagovnih znamk Gorenje, Bosch, Candy, Electrolux, AEG, Miele, NEFF in SMEG.

Pri izbiri pomivalnega stroja upoštevajte naslednje lastnosti:

  • Velikost je eden ključnih kriterijev, ki ga morate upoštevati pri izbiri modela. Nujno je, da izbrani model nudi dovolj prostora za vso posodo, ki jo boste porabili tekom dne, za celotno družino.
  • Vgradni ali samostoječi pomivalni stroji vam nudijo različen način integriranja v prostor. Samostoječi pomivalni stroji so odlični predvsem takrat, ko so kuhinjski elementi že integrirani in ne dopuščajo modifikacij.
  • Energijski razred vam bo povedal kakšna je poraba energije izbranega modela. Priporoča se čim bolj optimalno delovanje, ki za opravljen cikel, ne bo porabil preveč energije.
  • Poraba vode je prav tako pomemben podatek. Tukaj se modeli zelo razlikujejo zato bodite pozorni na te podatke.
  • Način organizacije vam bo pomagal dobro organizirati umazano posodo v stroju. Poskrbite tudi, da bo dovolj prostora za večje kose posode oziroma, da se bo lahko pomivalni stroj prilagodil posodi.

Ob nakupu bele tehnike pa ne pozabite tudi na dostavo in montažo. Pozanimajte se pri naših svetovalcih o možnostih, ki vam jih nudimo za izbrane kose bele tehnike.

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.