Zamrzovalne skrinje

Zamrzovalne skrinje, ki so v široko uporabo prišle po drugi svetovni vojni, so v domači kuhinji povzročile pravo revolucijo.

Živilom, ki jih v zamrzovalnih skrinjah lahko shranjujemo na od -18 pa vse do -24 stopinj Celzija, namreč z zamrznitvijo občutno podaljšamo rok uporabe, ne da bi pri tem bistveno zmanjšali njihovo hranilno vrednost, videz in vsebnost vitaminov in mineralov.

artiklov na stran
View as Mreža Seznam

6 artiklov

Padajoče
artiklov na stran
View as Mreža Seznam

6 artiklov

Padajoče

Zamrzovalne skrinje za shranjevanje dobrot

Sadje, ki ga naberemo v poletnem času, v smutijih pa uporabimo pozimi, jedi na žlico, ki jih skuhamo vnaprej in jih nato le praktično odmrznemo in pogrejemo, ko se nam mudi ali pa ne bi radi preveč časa prebili za štedilnikom, sladoled ali pa pomfrit za tiste dneve, ko se želimo posladkati ali si enostavno privoščiti nekaj pregrešno dobrega …

Zamrzovanje je res zelo priročna, enostavna in ugodna metoda shranjevanja živil in jedi. Zamrzovalne skrinje so še posebej primerne za tiste, ki si vsako leto naredite pravo ozimnico. V dobrotah, ki smo jih zamrznili, bo lahko uživala vsa družina, saj lahko v zamrzovalno skrinjo spravimo veliko več živil kot običajno – na naši spletni strani harveynorman.si tako denimo najdete zelo prostorne skrinje z do 570 litrov neto prostornine, priznanih znamk, kot sta Gorenje in Liebherr.

Zamrzovalne skrinje, ki jih najdete v naši ponudbi, so energijsko varčne in tihe, vse pa imajo tudi večletno garancijo.

 

Prednosti zamrzovalne skrinje:

  • Namenjena je družinam in gospodinjstvom z več člani ali večjimi potrebami po zamrzovanju živil.
  • Kljub svoji velikosti se zamrzovalna skrinja ponaša z izredno nizko energijsko porabo.
  • Zaradi svojih lastnosti so najzmogljivejše izmed vseh vrst zamrzovalnikov,
  • Zmogljivost zamrzovanja doseže do 33 kg živil v 24 urah.
  • Delovanje tudi v zelo nizkih temperaturah (do -15 °C).
  • Zamrzovalne skrinje imajo zelo dobro izolacijo, ki ob izpadu elektrike, zadrži stalno temperaturo do 110 ur.

Prednost zamrzovalnih skrinj je tudi v tem, da je v njih dovolj prostora za večje kose (recimo mesa), saj te pri tem ne omejuje velikost in oblika predalov. Večina zamrzovalnih skrinj ima ob strani košare, v katere lahko položiš bolj drobne zavitke, da se ne bi izgubili v globini velike zamrzovanje skrinje.

Večina današnjih zamrzovalnih skrinj ima že funkcijo No Frost, ki omogoča sprotno odtajevanje ledu. Ena izmed takšnih je zamrzovalna skrinja Gorenje, ki se ponaša z dolgo življenjsko dobo in zanesljivim delovanjem.

Kot večina gospodinjskih aparatov dandanes se tudi zamrzovalne skrinje delijo na različne energetske razrede. Najbolj varčne so skrinje v A++ razredu. Energijska poraba zamrzovalnih skrinj pa se ne meri le z absolutno porabo elektrike, temveč s porabo glede na prostornino zamrzovalne skrinje.

 

Oglejte si tudi ponudbo zamrzovalnikov ter zamrzovalnih omar, ki ponujajo ogromno naprednih možnosti in vam olajšajo kuhanje ter shranjevanje hrane!

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.