15 uspešnih let za Harvey Norman Slovenija

Letos mineva 15 let, odkar je naše podjetje odprlo vrata svoje prve slovenske poslovalnice v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC. Ker ste kupci našo ponudbo pohištva, spalnic, kuhinj, bele tehnike in zabavne tehnologije sprejeli odprtih rok, so se osrednji poslovalnici kmalu pridružili še štirje drugi trgovski centri. V Harvey Norman se lahko danes odpravite tudi v Kopru, Celju, Mariboru in Novem mestu, prav tako pa vam omogočamo nakup v naši spletni trgovini. Za 15 let vaše zvestobe smo v vseh naših prodajalnah pripravili številne akcije in ugodnosti, ki vam jih bomo razkrili na koncu.

15 let nazaj se je odprla prva poslovalnica Harvey Norman v Ljubljani

33.000 m² prodajnih površin za prvovrstno nakupovalno izkušnjo

Kot rečeno, naša prva in hkrati tudi osrednja slovenska poslovalnica Harvey Norman se je leta 2002 odprla v ljubljanskem BTC-ju. Tej pa je sledilo odprtje naših naslednjih trgovin:

  • leta 2006 v Kopru,
  • leta 2009 v Celju,
  • leta 2010 v Novem mestu in
  • leta 2011 v Mariboru.

Vse poslovalnice skupaj omogočajo nakupovanje na skupno kar 33.000 m². Uspešnim velikim investicijam smo leta 2013 dodali še spletno trgovino, ki je našo ponudbo izdelkov za dom in zabavo približala tudi strankam iz drugih koncev Slovenije.

Uspešno tudi čez obdobje gospodarske krize

Gospodarska kriza, ki je pestila Slovenijo v preteklih letih, na našo prodajo ni vplivala. Naše podjetje je vseskozi poslovalo pozitivno in povečevalo svoje prihodke. V prvi vrsti so nam to omogočili trdni odnosi z dobavitelji, kakovostna ponudba in vrhunske storitve. V Harvey Normanu smo še posebej ponosni, da sta nam kljub zahtevnemu gospodarskemu okolju uspela strma rast in dobro pozicioniranje na trgu.

Harvey Norman Slovenija že 15 let ponuja vrhunsko pohištvo za jedilnice

Mesto za zaupanja vreden nakup

Danes v Harvey Norman Slovenija zaposlujemo 350 ljudi, ki so s skupnimi močmi, glede na prejšnje poslovno leto, povečali prihodke podjetja za 2,98 %. To nam brez vas, zvesti kupci, ne bi uspelo, zato vam je direktorica slovenske podružnice Harvey Norman, gospa Melissa Wilson, ob 15. rojstnem dnevu namenila nekaj besed: »Število strank, ki nam zaupate, še vedno narašča, zato se bomo še naprej trudili, da vam ponudimo le najboljše in najnovejše izdelke za dom. Poskrbeli bomo, da vas bodo pri nas še vedno čakale dostopne cene in posebne ugodnosti za vrhunske inovacije. Obljubljamo vam, da bodo naše trgovine ostale mesto za zaupanja vreden nakup.«

V Harvey Normanu že 15 let ponujamo najboljše izdelke zabavne tehnologije

15 uspešnih let na slovenskem trgu, več kot 30 v Avstraliji

Preden je Harvey Norman vstopil na slovenski trg, je imel na pacifiškem območju vzpostavljeno eno največjih prodajnih mrež za prodajo pohištva in električnih naprav. Zgodba trgovske verige je nastala leta 1982, ko sta Gerry Harvey in Ian Norman odprla prvo poslovalnico Harvey Norman v Sydneyju. Širitev družbe pa je nato potekala postopoma.

Danes je Harvey Norman s prodajo na drobno prisoten v osmih državah. Poleg Slovenije in Avstralije ga najdete tudi:

  • v Singapurju,
  • v Maleziji,
  • na Novi Zelandiji,
  • na Hrvaškem,
  • na Irskem in
  • na Severnem Irskem.

Trenutno je v svetu več kot 300 trgovin Harvey Norman, ki so v lanskem letu ustvarile 348,61 milijonov avstralskih dolarjev dobička od prodaje. Zaradi velike globalne kupne moči lahko na vsakem trgu prispevamo najboljše možne proizvode po najboljših cenah, zato se bodo številke prodaje letos zagotovo še povečale.

Harvey Norman je pravi naslov za nakup pohištva

Razvoj v koraku s svetovnimi trendi

Konec leta 2015 je singapurski center Millenia Walk dobil prvo super trgovino Harvey Norman na svetu. Tej pa je že leto kasneje sledilo odprtje naše super trgovine v Ljubljani z interaktivno izkušnjo nakupovanja. Med nakupovanjem si lahko zdaj vse izdelke ogledate, občutite in preizkusite. Novi nakupovalni izkušnji smo dodali tudi številne blagovne znamke svetovno priznanih proizvajalcev, ki jih doslej na našem trgu še ni bilo.

Harvey Norman Slovenija za 15 let z veseljem predstavlja ponudbo vzmetnic Hilker

Ker že 15 let z veseljem skrbimo za strokovne storitve in vrhunsko ponudbo, smo se odločili, da z vami praznujemo kar 15 dni. V vseh naših poslovalnicah vas med 14. in 28. septembrom čakajo odlične ponudbe, super cene in veliki prihranki. Pri nas boste vedno našli vse za urejen dom in prvovrstno kakovost bivanja, zato vas vabimo, da praznujete z nami!