5 valentinovih daril, ki jih bo vesel vsak moški

Bliža se praznik vseh zaljubljencev! Mnogi si na ta dan poleg nežnosti podarijo tudi valentinova darila. Čeprav je obdarovanje čudovita stvar, pa je za marsikoga lahko tudi precej stresno. Iskanje prave ideje nam lahko vzame kar nekaj energije in časa, zato smo se odločili, da tokrat priskočimo na pomoč predstavnicam nežnejšega spola. Da bo nakupovanje valentinovega darila zanj lažje, smo pripravili 5 izvirnih predlogov, s čim ga boš lahko letos razveselila.

1. Vajini spomini, ujeti za vedno

Druženja s prijatelji, potovanja, prazniki, obletnice ter številne druge priložnosti sta že doživela skupaj, zato verjamemo, da je tvoj pametni telefon poln vajinih fotografij. Kaj praviš na to, da bi vse te spomine imela shranjene za vedno? Odlično darilo za valentinovo, ki je med pari vedno bolj priljubljeno, je polaroidni fotoaparat.

Polaroidni fotoaparat poskrbi za trajne spomine

S polaroidom posnete fotografije se razvijejo v minuti ali dveh in so super spomin za v okvir, na hladilnik ali steno, za v naslednjo voščilnico ali v denarnico. Fantje so vedno navdušeni, ko dobijo novo tehnološko igračko. Na našem trgu so izjemno priljubljeni polaroidi Fujifilm Instax in Polaroid. Preveri ponudbo in se odloči za model, ki ponuja najboljše funkcije za tvojega izbranca.

P. S.: Poleg fotoaparata za polaroidne fotografije kupi še film, da bosta lahko že takoj ovekovečila vajin praznik ljubezni.

2. Čas teče, teče pa tudi on

Če je tvoj dragi eden tistih moških, ki ne more preživeti dneva brez športne aktivnosti, potem bo pametna ura najpametnejše darilo zanj. Pametna ura poleg kazanja časa ponuja tudi številne druge funkcije, ki v današnjem življenjskem tempu pridejo prav vsakemu aktivnemu posamezniku. Funkcije pametnih ur se razlikujejo glede na proizvajalca in model, vendar v osnovi prav vse zagotavljajo sledenje korakom, različnim oblikam športne vadbe, srčnemu utripu, spancu in najnovejšim obvestilom na pametnem telefonu. Podariš mu lahko celo takšno, ki omogoča telefonske pogovore, predvajanje glasbe in zajemanje fotografij na pametnem telefonu.

Pametna ura omogoča spremljanje različnih športnih aktivnosti

Pri nakupu imej v mislih tudi njegov stil. Pametne ure namreč obstajajo v različnih oblikah – lahko je videti kot klasična ura za poslovneža ali pa kot mala športna štoparica. Preveri pa še druge lastnosti. Za potapljača je recimo pomembno, da se lahko z uro potopi čim globlje, medtem ko bo za plezalca pomembno, da je pametna ura odporna na padce in praske. Izberi torej takšno, ki najbolj odgovarja aktivnosti, s katero se tvoj izbranec ukvarja.

3. Od klasičnega pisala do tabličnega računalnika

V pred-internetni dobi, ko so ljudje še pisali na roke, je bilo priljubljeno darilo za moškega elegantno pisalo. Danes bi te tvoj fant verjetno gledal zelo začudeno, če bi mu podarila, kaj takega. Prepričani smo, da bi na njegovem obrazu videla popolnoma drugačen izraz, če bi kot darilo za valentinovo dobil pametno pisalo za tablico ali celo sam tablični računalnik.

Tablica je odlična alternativa za prenosni računalnik

Pisalo za pametne naprave je moškim še posebej všeč iz enega preprostega razloga – omogoča jim namreč natančnejše tipkanje po virtualni tipkovnici, hitrejšo uporabo aplikacij in kreativno ustvarjanje. Tablica pa je odlična alternativa prenosniku, ki jo bo zaradi njene priročne velikosti z veseljem odnesel s seboj na počitnice, vikend ali kavč. Zagotovo pa boš nekaj časa priča vsem njegovim odkritjem na spletu, saj jo lahko zaradi njene lahkotnosti z eno samo roko pomoli pod nos.

4. Najboljša ideja za oboževalca glasbe

Tudi tvoj partner sodi med tiste, ki v življenju preprosto ne morejo brez glasbe? Morda ti v trenutkih, ko si želiš tišino, to ni najbolj všeč, vendar pa se zdaj lahko tega razveseliš. Nakup darila za ljubitelja glasbe je sila preprost. Če bi leta nazaj lahko kupila le MP3 predvajalnik, se je izbira na področju avdio naprav močno povečala.

Prenosni Bluetooth zvočnik je odlično darilo za oboževalca glasbe

Danes lahko izbiraš med različnimi velikostmi, oblikami, barvami, funkcijami in znamkami prenosnih Bluetooth zvočnikov ter slušalk. Med najbolj priljubljenimi znamkami zvočnih naprav so JBL, Sony, Philips, Bose. Avdio tehnologija je danes napredovala celo do te mere, da je mogoče brezžične slušalke in prenosne zvočnike povsem enostavno povezati s pametnim telefonom, kar omogoča predvajanje vsebin tudi neposredno z interneta. Bluetooth slušalke s tehnologijo odpravljanja šumov pa zagotavljajo tudi odlično izkušnjo prostoročnega telefoniranja. Zvočnik ali slušalke, to je zdaj vprašanje.

5. Igričar za vedno

PlayStation, Nintendo, XBOX, Cyberpunk 2077, LOL, Minecraft, Call of Duty – ti katera od teh besed zveni zelo znano? Potem lahko predvidevamo, da si v zvezi z igričarjem. Ne glede na to koliko časa ima tvoj partner na voljo za igrice, bo pravi igričar vedno vesel novosti s področja gaminga.

Najboljše valentinovo darilo za igričarja je s področja gaminga

Trenutno za najbolj vročo robo velja že v prednaročilih razprodana igralna konzola PlayStation 5. Žal tudi mi nimamo informacij, kdaj bo konzola na voljo v prosti prodaji, zato je bolj varen nakup igre ali dodatkov, ki so kompatibilni z igričarsko opremo tvojega dragega. Ko boš imela priliko, malo razišči njegov gamerski brlog. Zapiši si igre in dodatke, ki jih uporablja, saj se lahko tako izogneš nakupu valentinovega darila, ki bi ga drugače morala zamenjati.

So ti vse ideje všeč, vendar nobena od teh ni čisto prava? Za več idej obišči našo spletno trgovino, kjer boš na oddelku računalniške tehnologije zagotovo našla pravo darilo zanj.