Digitalni boni: najbolj vroči izdelki ta hip

Nekaj dni je minilo, odkar so na trg prišli digitalni boni 2022, ki so namenjeni učencem zadnje triade osnovne šole, dijakom, študentom in starejšim od 55 let, udeležencem brezplačnih tečajev s področja digitalne pismenosti. V prvem valu so bili boni razdeljeni predvsem mlajšim, starejši upravičenci pa bodo morali še malo počakati na razpisana izobraževanja in tečaje.

Upravičenci do digitalnih bonov so prejeli dobroimetje v višini 150 €, ki ga lahko uporabijo za nakup računalniške opreme vse do 30. 11. 2022.

 

Katero računalniško opremo lahko kupiš z digitalnim bonom?

Digitalni bon lahko uporabiš za nakup naslednjih naprav:

  • prenosnih računalnikov,
  • namiznih računalnikov ali vse-v-enem računalnikov,
  • tablic,
  • računalniških monitorjev,
  • tiskalnikov in optičnih bralnikov,
  • tipkovnic in mišk,
  • spletnih kamer,
  • slušalk z mikrofonom,
  • priklopnih postaj ter
  • zunanjih diskov.

 

Ker so digitalni boni v tem trenutku »vroča roba« na trgu, so tudi zaloge računalniških izdelkov začele hitro kopneti. Odločili smo se, da zate pripravimo seznam izdelkov, katerih ne gre zamuditi, in jih lahko kupiš s pomočjo digitalnega bona.

 

Najbolj prodajani prenosniki

V Harvey Normanu imamo pripravljenih veliko dodatnih akcij in ponudb, ki bodo nakup novega prenosnika še olajšale.

Ena izmed takih je HP menjava stara za novo. Pri tej promociji lahko prineseš svojo staro, rabljeno HP napravo in pri nakupu nove prihraniš 50 ali 100 €. Nakup nove HP naprave lahko opraviš tudi z digitalnimi boni, tako da se to res splača!

Zato ti predlagamo, da si ogledaš prenosni računalnik HP 17-CP0055NM. Poleg zmogljive večopravilnosti in hitrega polnjenja ima prenosnik še dvižni tečaj, ki privzdigne tipkovnico, da se zagotovi naravnejši in udobnejši položaj za tipkanje.

Drugi najbolj zaželen prenosnik ta hip je ASUS X515EA-BQ322W. Ta prenosnik ti zagotavlja prenosljivost in visoko produktivnost brez napora. Primeren je tako za igro kot delo. Predstavlja popolno kombinacijo visoke zmogljivosti hrambe podatkov in visokih hitrosti branja/zapisovanja podatkov.

 

Do novega prenosnika z digitalnim bonom

 

Monitorji, ki navdušujejo

Ker monitor za računalnik predstavlja okno v dušo osebnega računalnika, je potrebno, da izbereš pravega.

Največ zanimanja ta hip je upravičeno požel monitor LENOVO L24Q-30 IPS WLED. Visoko ločljiv, odziven in hiter zaslon, s 60 cm diagonalo po poskrbel, da boš užival v svoji uporabniški izkušnji, ne glede na to, ali boš igral videoigre, urejal fotografije, brskal po spletu ali pisal seminarske naloge. Še dodatna ugodnost v Harvey Norman trgovinah je, da so vsi Lenovo izdelki znižani za vsaj 21 %.

Med pogosto izbranimi modeli je še LCD monitor HP M27f FHD (2G3D3E9). Zakaj? Zaradi svoje IPS tehnologije, ki omogoča izjemno široke kote gledanja, barvno lestvico 99 % sRGB za natančne barve in tehnologijo Eyesafe, ki ne vpliva na kakovost barv. Poleg tega je sestavljen iz 85 % recikliranega materiala.

 

Tablice za vsak žep

Če se zanimaš za nakup tabličnega računalnika, potem ti svetujemo, da preizkusiš LENOVO TAB M10 FHD. Vrhunska tablica premika meje mogočega. Z vgrajenim Dolby Atmos® zvočnikom in Full HD zaslonom zagotavlja odlično zabavo zate in za celo družino. Večnamenski optični bralnik prstnih odtisov pa poskrbi,  da boste lahko vsi uporabniki uživali v lastni osebni izkušnji in varnosti.

Pomemben konkurent in zelo zaželen tablični računalnik pa je tudi Apple iPad 9, ki je ravno tako na voljo za nakup na digitalni bon. Eleganten dizajn, ki je značilen za Applove naprave, in visoka zmogljivost bi navdušila še tako velikega dvomljivca.

 

Miške in tipkovnice

Brezžična miška in tipkovnica bosta rešili vse probleme in preglavice, ki so jih povzročali kabli.

Preizkusi brezžično mehanično tipkovnico Redragon K530 Draconic z 61 tipkami in RGB osvetlitvijo. Uporabljaš jo lahko tako na osebnem računalniku, tablici kot tudi telefonu.

Še en favorit, ki ga moramo omeniti, je miška LOGITECH G102 LIGHTSYNC. Miška nudi barvno osvetlitev, ki jo lahko prilagodiš svojemu počutju in željam. Visokokakovostni senzor za igranje iger zagotavlja natančno sledenje in izjemno odzivnost.

 

Učenje in delo za šolo bo lažje z novo računalniko opremo

 

Za najvišjo kakovost zvoka

Če iščete najboljšo kakovost zvoka, ki ga lahko predvajajo slušalke, potem ste tudi vi eden tistih, ki bo svoj digitalni bon unovčil za nakup Apple AirPods 2. Slušalke avtomatsko razporejajo zvok in vključujejo mikrofone, kar pomeni, da lahko uporabljaš le eno slušalko ali obe. Dodaten akselometer pripomore k izločanju zunanjega hrupa.

AirPods slušalke omogočajo do 5 ur poslušanja glasbe in do 3 ur pogovora z enim polnjenjem. Zahvaljujoč polnilni škatlici, te ne bodo nikoli pustile na cedilu, saj škatlica ponuja dodatno energijo za več kot 24 ur poslušanja.

 

Tiskanje, skeniranje in fotokopiranje – vse v enem

Obvezna dodatna oprema računalnika je danes tudi tiskalnik, v nekaterih primerih tudi optični bralnik (skener). Zakaj ne bi imel kar vse v enem? Tako bo naprava lahko izpolnjevala vse tvoje potrebe. Z njo boš lahko natisnil seminarske in diplomske naloge, fotokopiral učno gradivo, pošiljal kopije prijatelju in še veliko več.

Priporočamo ti, da se odločiš za večnamensko napravo HP ENVY 6020e. Natisni kvalitetne fotografije ali vsakdanje dokumente direktno s svojega pametnega telefona. Ob uporabi storitve HP Instant Ink pa lahko prihraniš tudi do 70% za črnila.

 

Vse to in še več najdeš v trgovinah Harvey Norman! Pridi in unovči svoj digitalni bon. Če te ni prepričala naša super ponudba in hude cene, te pa vabimo, da si v spodnjem videu ogledaš, kaj si o koriščenju digitalnih bonov v Harvey Normanu misli vplivnica Katka Bogataj.