Nov način oblikovanja las – Dyson Airwrap

Predstavljajte si, da imate kar na enkrat doma osebnega frizerja, ki poskrbi za vašo pričesko ob vsaki priložnosti. Predstavljajte si, da si samo zamislite pričesko in čez nekaj trenutkov jo že imate. Predstavljate si, da lahko v enem dnevu menjate kodre za valove in čudovito gladke lase. Se sliši preveč dobro, da bi bilo res?

To niso sanje, temveč resničnost. Zdaj imate lahko popolno pričesko dan za dnem. Popolno pričesko brez zategovanja, bolečih opeklin, uničenih konic in dolgih ur pred ogledalom. Odkrijte povsem nov način oblikovanja las, ki vas bo osupnil. Tu je najmanjši osebni frizer na svetu – Dyson Airwrap!

Ena naprava, veliko možnosti

Ena najbolj prepoznavnih lastnosti blagovne znamke Dyson je zagotovo premikanje meja mogočega. Britansko podjetje je svetovni sloves doseglo z vrsto inovacij, ki so za vedno spremenile svet gospodinjstva in osebne nega. Točno dve leti nazaj pa so Dysonovi inženirji na trg poslali njihov prvi proizvod za nego las – sušilnik Dyson Supersonic. Letos pa se je revolucionarnemu fenu pridružila »multifunkcijska naprava« za oblikovanje in sušenje las Dyson Airwrap.

Za razliko od drugih naprav za urejanje in oblikovanje, ki delujejo na osnovi ekstremne toplote, urejevalnik las Dyson Airwrap uporablja izjemno močan pretok zraka, ki s stalno temperaturo zraka pod 150 °C, zagotavlja doseganje videza salonske pričeske. Prišel je čas, da vse naprave za oblikovanje las zamenjate z eno. Zakaj? Berite naprej.

Oblikuje in suši hkrati. Brez ekstremne vročine.

Zamislite si, da bi si lahko oblikovali kar mokre lase brez predhodnega sušenja. Zamislite si, čemu vse bi lahko namenili čas, ki ga sedaj namenjate feniranju. Seveda pa Dyson Airwrap oblikuje tudi že posušene lase. Najboljše pri tem pa je, da Airwrap las ne poškoduje, ker za uporabo ne potrebuje ekstremne vročine in segrevanja.

Kakšno pričesko izbrati danes – voluminozne kodre, valove ali svilnato gladke lase? To je edino vprašanje, ki si ga morate zastaviti preden vzamete v roke Dyson Airwrap. Za vse ostalo poskrbi ta revolucionarni urejevalnik las sam od sebe.

Dyson Airwrap bela čipkasta škatla

Razvoj in tehnologija

Dysonova ekipa inženirjev in znanstvenikov se je izjemno trudila in prizadevala, da bi razumeli lase od potankosti. V najsodobnejših laboratorijih je ekipa več kot 6 let preizkušala in raziskovala različne tipe las in pričesk po vsem svetu. Poleg raziskovanja las so raziskovalci testirali tudi ostale tehnologije in izdelke za oblikovanje las. Želeli so ugotoviti najpogostejše težave, ki jih imajo uporabniki v zvezi z izdelki za lasno nego. Preko številnih raziskav in testiranj so nato odkrili, da konkurenčni produkti lase zapletajo, jih poškodujejo z ekstremnim segrevanjem, ne omogočajo dobrega oblikovanja zaradi šibkega ali nenadzorovanega pretoka zraka. Poleg tega pa so prišli še do dodatnega spoznanja, da uporabniki cenijo enostavno, hitro in varno uporabo. Tako je nastal Dyson Airwrap, ki združuje vse lastnosti v eni sami napravi.

Enostavno delovanje, hiter učinek

Dysonov urejevalnik las Airwrap poganja visokotlačni digitalni motor V9, ki se ponaša s popolno novostjo – učinkom Coanda. Ja, tudi mi nismo vedeli, kaj točno si predstavljati pod to besedo. Ko pa smo odkrili njen pomen, pa smo bili resnično navdušeni.  Učinek Coanda je funkcija urejevalnika las, ki lase kot magnet pritegne na nastavek in jih oblikuje po vaših željah. Poleg tega pa ima Airwrap vgrajen tudi inteligentni nadzor toplote, ki meri temperaturo zraka več kot 40-krat na sekundo ter zagotavlja delovanje pod 150 °C. Na voljo pa imate 4 različne stopnje temperature, ki jih lahko kombinirate s 3 različnimi hitrostmi.

Različni nastavki za različne stile

Neverjetno lahek in okreten Dyson Airwrap omogoča:

  • hitro sušenje las,
  • glajenje s krtačo za popolnoma ravne lase,
  • voluminozne kodre in
  • čudovite valove.

Dyson Airwrap glajenje las

Vse to na račun osmih priloženih nastavkov. Sušenje omogoča nastavek, ki se z enim samim premikom gumba spremeni v priročen sušilnik. Za kodre in valove sta tu dva para okroglih nastavkov, premera 30 in 40 mm za navijanje levo ter desno. Za glajenje imate na voljo čvrsto krtačo za kodraste lase in mehko krtačo za tanke lase brez volumna. Okrogla krtača s ščetinami je namenjena za ustvarjanje volumna pri tankih in ravnih laseh. Kot dodaten plus je na nastavke pritrjena hladna konica, kar pomeni, da med uporabo lahko varno izognete nezaželenim opeklinam.

Dyson Airwrap rjav kovček

Dyson Airwrap boste skupaj z nastavki dobili v ličnem rjavem kovčku, ki ga na notranji strani oblečen v mehko črno tkanino in opremljen z magnetnim zapiranjem. Tako ga lahko vzamete sabo tudi na potovanje in si zagotovite popolne salonske rezultate kjerkoli in kadarkoli.