Hisense x UEFA Futsal EURO 2018

Oči evropske športne javnosti in številnih oboževalcev futsala so trenutno uprte na dogajanje v četrtfinalu evropskega prvenstva v Ljubljani. Letos napeto borbo med ekipami z velikim navdušenjem spremljamo tudi mi. Zato smo se odločili, da v sodelovanju s podjetjem Hisense na našem uradnem Facebook profilu podarimo 42 kart za ogled tekem UEFA Futsal EURO 2018.

UEFA Futsal EURO 2018

Letos je Slovenijo doletela posebna čast, saj gosti že 11. izvedbo tekmovanja UEFA Futsal EURO 2018. V času med 30. januarjem in  10. februarjem je Arena Stožice osrednje ter hkrati edino prizorišče tega spektakularnega tekmovanja.

20 tekem in 1 zmagovalec

Skupno bo na letošnjem UEFA Futsal EURO 2018 odigranih 20 tekem. Najprej se je med seboj pomirilo 12 držav, ki so bile z žrebom razdeljene v štiri posamezne skupine. Ekipe so po turnirskem sistemu tekmovale za uvrstitev v četrtfinale. Vsaka posamična zmaga se v tem delu tekmovanja točkuje s tremi (3) točkami, neodločen izid z eno (1) točko in poraz z nič (0) točkami.

uefa futsal euro 2018 tekmovalne skupine 12 držav

Nato pa sta v četrtfinale napredovali prvo in drugo uvrščena ekipa iz vsake skupine. Če bi se slučajno zgodilo, da bi imeli dve ekipi iz iste skupine enako število točk, potem bi za vstop v četrtfinale odločala razlika v danih in prejetih zadetkih. Če pa bi bila tudi ta enaka, potem bi se upoštevalo število danih zadetkov.

V četrtfinalu se nato pričnejo dvoboji na izpadanje, in sicer vse do polfinala in končne odločitve za prvo, drugo in tretje mesto. Slovenska reprezentanca letos žal ne bo stala na stopničkah, saj se je po porazu z Rusijo poslovila iz tekmovanja. Kaj je imel po tekmi z Rusijo povedati selektor Andrej Dobovičnik, pa si oglejte v spodnjem video posnetku.

Če ne v živo, po televizorju Hisense

V primeru, da si tekmovanj ne boste ogledali iz navijaške tribune, jih lahko spremljate pri vas doma. Odlična izbira so televizorji Hisense, ki z najsodobnejšo tehnologijo omogočajo izjemno ostro ter osupljivo realistično kakovost slike. Obenem pa omogočajo tudi edinstveno zvočno izkušnjo brez primere. Televizorji Hisense so po izjemno ugodnih cenah od začetka letošnjega leta na voljo ekskluzivno v Harvey Normanu.

televizor hisense prenos uefa futsal euro 2018 v živo

Sodeluj v nagradni igri!

Ker je podjetje Hisense eden izmed pokroviteljev letošnjega Evropskega prvenstva v futsalu, vam v sodelovanju z njimi poklanjamo 42 brezplačnih vstopnic. Obiščite naš uradni Facebook portal in z malo sreče si lahko zagotovite ogled v živo. Vse, kar morate storiti je le  en klik.