Hlajenje prostorov kjerkoli in kadarkoli s prenosno klimo

Prihajajo najtoplejši meseci v letu in nič ni bolj prijetnega, kot iz poletne vročine stopiti v prijetno ohlajen prostor. Kadar je v domu ali pisarni prevroče, se zaradi tega zagotovo ne počutite prijetno, pogosta posledica pa je tudi utrujenost. Žal visoke temperature marsikomu povzročajo tudi večje nevšečnosti. Zato je prav, da poskrbite za ohlajene prostore, kjer se boste lahko sprostili in uživali ali v miru opravljali svoje delo. Odlična rešitev za prijetno ohlajen prostor kjerkoli in kadarkoli je prenosna klimatska naprava.

Zakaj izbrati prenosno klimo?

Razlogov, zakaj se odločiti za nakup prenosne klimatske naprave je več:

  • Prenosna klimatska naprava je najboljša rešitev, ko potrebujete mobilno rešitev za hlajenje. Zaradi njene priročne velikosti jo lahko poljubno premikate iz prostora v prostor ali iz objekta v objekt.
  • Ste najemniki ali iz kakršnih koli drugih razlogov ne morete namestiti klimatske naprave? Pozabite na prebijanje sten, montažo in spreminjanje podobe prostora. Prenosno klimo lahko postavite skorajda kamorkoli, poskrbeti morate le, da lahko na prosto speljete cev za odvajanje toplega zraka.
  • Zakaj bi ohlajali celotno stanovanje, če se zadržujete le v enem prostoru? Prenosna klimatska naprava je še posebej praktična, če želite privarčevati z energijo in hladiti le tiste prostore, ki jih uporabljate.
  • Privarčevali ne boste le z energijo, pač pa vam prenosna klima omogoča tudi prihranek denarja. Z njo namreč odpade strošek montaže, cenovno pa so veliko bolj dostopne kot recimo split klimatske naprave.

Prenosna klima v dveni sobi čez poletje

Poskrbite za prijetno temperaturo in kakovosten zrak

Prenosna klimatska naprava lahko precej izboljša kakovost in udobje vašega bivanja, saj v prostoru vzdržuje enotno temperaturo ter uravnava vlažnost in kakovost zraka. Ker zračenje poleti ne pride v poštev, ventilatorji pa samo premikajo vroč zrak po prostoru, je prenosna klima energetsko in cenovno najbolj učinkovita naprava za hlajenje ter odvajanje toplega zraka iz prostora. Prav tako pa prenosna klimatska naprava poskrbi tudi za čiščenje zraka. Tako se boste za zmeraj lahko poslovili od onesnaženega in vlažnega zraka, posledično pa tudi od različnih plesni, bakterij in pršic.

Funkcije in delovanje prenosnih klimatskih naprav

Danes ima večina prenosnih klimatskih naprav nadzorne plošče, preko katerih lahko nadzorujete temperaturo zraka v prostoru in časovnik, preko katerega lahko nastavite čas delovanja. Prav tako pa ima večina modelov prenosnih klimatskih naprav priložen daljinski upravljalnik, ki omogoča dodatno udobje, saj lahko klimo upravljate iz drugega konca prostora.

Pred nakupom – nasvet strokovnjaka

Če niste čisto prepričani, katera prenosna klimatska naprava iz naše ponudbe je prava za vas, se oglasite v eni izmed naših poslovalnic in se posvetujte s strokovnjakom. Naša ekipa sodelavcev vam bo z veseljem nudila strokovni nasvet o nakupu in namestitvi prenosne klimatske naprave v vašem domu, pisarni ali počitniški hišici ter vas seznanila s prednostmi in delovanjem prenosne klimatske naprave.