Nova kolekcija italijanskega pohištva Devina Nais

Vso pohištvo s podpisom Devina Nais s podpisom Devina Nais je izdelano po navdihu narave, kjer izhodišče za ustvarjanje predstavlja esenca surovega lesa. Tesen preplet tradicije kakovosti in tehnoloških inovacij pri italijanski znamki vedno rezultira v popolnoma novih kombinacijah materialov, tehnikah obdelave in oblikah. V ustvarjalni proces izdelave vsakega pohištvenega elementa je vključena tudi stranka, zato lahko z Devina Nais opremite dom z vašo zgodbo.

Devina Nais pohištvo za jedilnico

Izdelava, ki spominja na ateljejsko

Devina Nais je pohištvo mnogoterih oblik in stilov. Dovršeni detajli, rokodelska natančnost, estetika elegance in najbolj kakovostni materiali opredeljujejo prav vsak njihov izdelek. Inspiracija za vsako kolekcijo izhaja iz narave in se manifestira v unikatnih oblikah po meri sodobnega kupca. Vi ste tisti, ki izberete barve, material in obdelavo le-tega, zato nakup pohištva Devina Nais zelo spominja na naročilu pri mizarju. Sicer pa sama izdelava pohištva Devina Nais ni serijska, vsak kos je svoja zgodba. Kot rečeno, izdelava se začne pri vas, nato sledi faza proizvodnega postopka, ki pa se zaključi v rokah zavzetih mizarskih mojstrov.

Jedilnica po vašem okusu

Koncepti ustvarjanja enkratnih oblik jedilnih miz sledijo pristni naravi lesa. Impresivno neobdelan ali fino obdelan masiven les vsak prostor zaznamuje s svojo prisotnostjo. Dopolnjena še z drugimi materiali pa postane vsaka miza Devina Nais osrednji objekt v prostoru. Izbira ene izmed številnih kombinacij plošče in podnožja je prepuščena stranki. Popolnoma enako mizo, kot jo boste imeli v jedilnici si lahko v pomanjšani različici zamislite tudi za vašo dnevno sobo.

Devina Nais jedilna miza bela

Ustvarite svojo idealno jedilno mizo

Podnožja miz Devina Nais so kompaktna in prilagodljiva. Izberite ga glede na to, kakšno funkcijo bo miza opravljala, v kakšen prostor jo boste postavili in kakšen stil vam je všeč. Na voljo je več kot 20 različnih podnožji, ki jih lahko poljubno kombinirate z 12 masivnimi ploščami različnih dimenzij. Leseno, kovinsko ali stekleno – odločitev je povsem vaša.

Standardne modele jedilnih miz v ponudbi odlikuje vrhunsko oblikovanje, kakovost in njihov izstopajoč karakter. Devina Nais ponuja tudi raztegljive mize, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam. Opremite vaš dom na dinamičen način in imejte za mizo vedno dovolj prostora za vse vaše obiske. Opremljene z nevidnimi mehanizmi najnovejše generacije se jedilne mize Devina Nais raztegnejo v obliko, ki je videti kot da ste takšno že kupili.

Devina Nais pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba, kot si jo zamislite

Regali za dnevne sobe s podpisom Devina Nais odpirajo novo poglavje v zgodovini lesenega pohištva. Postavljeni v dnevno sobo zagotovo postanejo nesporni protagonisti, ki jim sledi celoten prostor. Neštete možnosti oblik, postavitev, barv, materialov in elementov kličejo po tem, da oblikujete sanjsko pohištvo za vaš dom. Odločite se lahko za minimalizem igro s poudarjenih detajlov ali moderno klasiko z eklektičnim pridihom. Možnosti imate toliko, kolikor si želite domišljati.

Devina Nais regal za dnevno sobo

Pohištvo Devina Nais za vsak dom

Vsak kos pohištva Devina Nais v prostoru deluje monumentalno, a se hkrati zlije z ostalim ambientom kot povezovalen element celote. Kreativna zasnova, ki v skladu z vašimi željami dobi končno podobo, je lahko v celoti izdelana iz masivnega lesa ali v kombinaciji z drugimi materiali. Kot komplementarni material lahko izberete les, steklo, kovino in tudi blago. Možnosti kombinacij so skoraj brezmejne in ponujajo nov vpogled na področje tradicionalnega pohištva. Raznolike oblike in dimenzije ustrezajo različnim prostorom ter potrebam.

Devina Nais klubska mizica les

Poleg jedilniških miz in regalov za dnevne sobe lahko izbirate še med različnimi poličniki, komodami in klubskimi mizicami. Široka paleta barvnih tonov, ki zajemajo vse od naravne barve lesa do modernih odtenkov, je na voljo v kombinaciji z več kot 30 različnimi finiši. Inovativno pohištvo Devina Nais ruši konvencionalne kanone in ponuja možnost, da z reinterpretacijo vašega osebnega stila opremite tudi vašo spalnico in kopalnico.