Nova kolekcija italijanskega pohištva Devina Nais

Vso pohištvo s podpisom Devina Nais je izdelano po navdihu narave, kjer izhodišče za ustvarjanje predstavlja esenca surovega lesa. Tesen preplet tradicije kakovosti in tehnoloških inovacij pri italijanski znamki vedno rezultira v popolnoma novih kombinacijah materialov, tehnikah obdelave in oblikah. Pohištvo Devina Nais časti navdušujočo moč narave, počastite jo tudi vi.

V ustvarjalni proces izdelave vsakega pohištvenega elementa je vključena tudi stranka, zato lahko z Devina Nais opremite dom z vašo zgodbo in vsebino. Dom namreč pripoveduje zgodbo vašega stila. Dom so stvari in pohištvo, ki skozi oblike pripovedujejo vašo estetiko in izražajo vašo dušo. Dovolite si uživati in vaše bivanje oplemenititi s kreativnostjo. Izberite kakovostno masivno pohištvo, ki se prilagodi vašim željam in meram vašega doma. Izberite Devina Nais.

 

Devina Nais pohištvo za jedilnico

Izdelava, ki spominja na ateljejsko

Devina Nais je pohištvo mnogoterih oblik in stilov. Dovršeni detajli, rokodelska natančnost, estetika elegance in najbolj kakovostni materiali opredeljujejo prav vsak njihov izdelek. Inspiracija za vsako kolekcijo izhaja iz narave in se manifestira v unikatnih oblikah po meri sodobnega kupca. Vi ste tisti, ki izberete barve, material in obdelavo le-tega, zato nakup pohištva Devina Nais zelo spominja na naročilo po meri pri mizarju.

Sicer pa sama izdelava pohištva Devina Nais ni serijska, vsak kos je svoja zgodba. Kot rečeno, izdelava se začne pri vas, nato sledi faza proizvodnega postopka, ki pa se zaključi v rokah zavzetih mizarskih mojstrov, ki poskrbijo da je kakovostno pohištvo pri vas doma v čim krajšem možnem času. Seveda pa so vse faze izpeljane pod budnim očesom profesionalnega osebja.

 

Jedilnica po vašem okusu

Koncepti ustvarjanja enkratnih oblik jedilnih miz sledijo pristni naravi lesa. Impresivno neobdelan ali fino obdelan masiven les vsak prostor zaznamuje s svojo prisotnostjo. Dopolnjena še z drugimi materiali pa postane vsaka miza Devina Nais osrednji objekt v prostoru. Izbira ene izmed številnih kombinacij plošče in podnožja je prepuščena stranki.

Če si želite ujemanja med prostori, si popolnoma enako mizo, kot jo boste imeli v jedilnici, lahko v pomanjšani različici zamislite tudi za vašo dnevno sobo. Popolnost se skriva v detajlih!

 

Devina Nais jedilna miza bela

 

Ustvarite svojo idealno jedilno mizo

Podnožja miz Devina Nais so kompaktna in prilagodljiva. Izberite ga glede na to:

  • kakšno funkcijo bo miza opravljala,
  • v kakšen prostor jo boste postavili in
  • kakšen stil vam je všeč.

Na voljo je več kot 20 različnih podnožji, ki jih lahko poljubno kombinirate z 12 masivnimi ploščami različnih dimenzij. Leseno, kovinsko ali stekleno – odločitev je povsem vaša.

Standardne modele jedilnih miz v ponudbi odlikuje vrhunsko oblikovanje, kakovost in njihov izstopajoč karakter.

Devina Nais ponuja tudi raztegljive mize, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam. Opremite vaš dom na dinamičen način in imejte za mizo vedno dovolj prostora za vse vaše obiske. Opremljene z nevidnimi mehanizmi najnovejše generacije se jedilne mize Devina Nais raztegnejo v obliko, ki je videti, kot da ste takšno že kupili.

 

Devina Nais pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba, kot si jo zamislite

Regali za dnevne sobe s podpisom Devina Nais odpirajo novo poglavje v zgodovini lesenega pohištva. Postavljeni v dnevno sobo zagotovo postanejo nesporni protagonisti, ki jim sledi celoten prostor.

Neštete možnosti oblik, postavitev, barv, materialov in elementov kličejo po tem, da oblikujete sanjsko pohištvo za vaš dom. Odločite se lahko za minimalistično igro s poudarjenimi detajli ali moderno klasiko z eklektičnim pridihom. Možnosti imate toliko, kolikor si dovolite sanjati.

 

Devina Nais regal za dnevno sobo

Pohištvo Devina Nais za vsak dom

Vsak kos pohištva Devina Nais v prostoru deluje monumentalno, a ne prevzame ostalih kosov v prostoru. Zlije se z ostalim ambientom kot povezovalen element celote.

Kreativna zasnova, ki v skladu z vašimi željami dobi končno podobo, je lahko v celoti izdelana iz masivnega lesa ali v kombinaciji z drugimi materiali. Kot komplementarni material lahko izberete les, steklo, kovino in tudi blago.

Možnosti kombinacij so skoraj brezmejne in ponujajo nov vpogled na področje tradicionalnega pohištva. Raznolike oblike in dimenzije ustrezajo različnim prostorom ter potrebam. Pohištvo, ki se prilagodi vašemu domu in ne obratno!

 

Devina Nais klubska mizica les

 

Poleg jedilniških miz in regalov za dnevne sobe lahko izbirate še med različnimi poličniki, komodami in klubskimi mizicami. Široka paleta barvnih tonov, ki zajemajo vse od naravne barve lesa do modernih odtenkov, je na voljo v kombinaciji z več kot 30 različnimi finiši.

Komoda bo v prostoru delovala funkcionalno in povezovalno, medtem ko bodo vsestranki poličniki pustili na vas neverjeten vizualni vtis. Odločitev za preproste oblike ali ikonični dizajn je povsem vaša. Izbirate lahko tudi med jasnimi in čistimi dimenzijami s sofisticiranimi linijami ali pa se odločite za nepravilne in razgibane oblike, ki izražajo vašo drznost in željo po drugačnosti. Uživajte v izbiri!

 

Vzdrževanje in čiščenje masivnega lesa

Masivni les je organski material in zato občutljiv na okolje. S časom se lahko na lesu začnejo dogajati spremembe, zato je pomembno pravilno vzdrževanje masivnega pohištva. S tem se mu podaljša življenjska doba.

Pohištvo je potrebno zaščititi pred pretirano vlago, neposrednim soncem ter ga ne smemo izpostavljati grelnim elementom ali hladilnim napravam.Ravno tako odsvetujemo, da ga izpostavljajte direktnemu ognju.

Kadar na pohištvo postavljate predmete, ga vedno zaščitite z estetskimi podstavki ali prtom, da se površina ne poškoduje, še posebej pri težjih predmetih kot so masivne vaze.

Svetujemo, da pohištvo čistite z mehko in srednje vlažno krpo. Uporabite lahko tudi v vodi raztopljeno gospodinjsko čistilo, ki ni preveč agresivno. Na koncu čiščenja pa v vseh smereh lesnih vlaken pohištvo obrišite še s suho krpo. Nikakor ne uporabljajte čistil, ki vsebujejo topila in veliko alkohola, saj pogosto po nanosu tvorijo sloj, ki lahko povzroči spremembo v barvi površine pohištva. Prav tako se izogibajte čistilom, ki vsebujejo amonijak, saj le-ta slovi po tem, da uničuje masivni les.

 

Nakup pohištva Devina Nais je edinstveno doživetje. Inovativno pohištvo Devina Nais ruši konvencionalne kanone in ponuja možnost, da z reinterpretacijo vašega osebnega stila opremite tudi vašo spalnico in kopalnico.