Kako poceni poskrbeti za urejen videz?

Skrb za zdravje in dobro počutje se začne doma z redno osebno nego. Panasonic vam ponuja kakovostne izdelke za osebno higieno, ki jih bodo kopalnico spremenili v vaš najljubši prostor. Japonsko podjetje si že 101 leto prizadeva za nenehen razvoj novih tehnologij in inovacij, ki jih dosledno vključujejo tudi v ponudbo izdelkov za osebno nego. Z aparati Panasonic lahko na hiter, enostaven in varen način poskrbite za svoje telo, hkrati pa tudi privarčujete.

Panasonic električna zobna ščetka bele barve

Panasonic – zdravje in lepota za vsakogar

Z izdelki za osebno nego Panasonic lahko poskrbite za učinkovito odstranjevanje in urejanje dlačic ter sijoč in zdrav nasmeh. Predstavnice nežnejšega spola lahko za gladko kožo izbirate med vrhunskimi epilatorji ter IPL napravami. Za moške so na voljo različni tipi brivnikov, urejevalnikov brade in strižnikov, ki omogočajo natančne rezultate brez draženja kože. Z električno zobno ščetko in zobno prho pa lahko vsakdo poskrbi za zdravje svojih zob in dlesni.

Panasonic moški brivnik na umivalniku

Kozmetični pripomočki zanjo

Za hitro in nežno epilacijo je mogoče poskrbeti z najrazličnejšimi epilatorji Panasonic. Čeprav se modeli epilacijskih naprav med seboj razlikujejo po številu pincet, diskov, hitrosti in načinu epilacije, pa je prav vsem skupno, da učinkovito odstranijo celo kratke in tanke dlačice skupaj s koreninami.

Panasonic epilator ženske noge v kopalnici

Vsakemu epilatorju so poleg epilacijske glave priloženi še dodatni nastavki, krtačka za čiščenje in torbica za shranjevanje. Večina Panasonicovih epilatorjev je opremljena tudi z LED lučko, ki natančno osvetli predel odstranjevanja nezaželenih dlačic in tako omogoča izjemno natančne rezultate. Poleg tega skoraj vsi epilatorji omogočajo suho ter mokro epilacijo, kar pomeni, da lahko za gladko kožo poskrbite pod prho in na ta način prihranite čas.

Dolgotrajne rezultate odstranjevanja dlačic po telesu in na obrazu lahko enostavno dosežete z uporabo naprednega Panasonic IPL aparata. Z njim lahko na popolnoma varen način v udobju domače kopalnice poskrbite za salonske rezultate. Potrebujete le nekaj minut in sijoča koža brez dlačic je zagotovljena po celem telesu. V samo 3 minutah se lahko z nastavkom za obraz poslovite od dlačic na obrazu. Približno 2 minuti vam bo vzela odstranitev dlak pod pazduho ali na bikini predelu. Za optimalen učinek IPL-ja morate mesto uporabe predhodno pobriti.

Panasonic IPL na brisači

Moška nega

Moško britje še nikoli ni bilo tako enostavno kot z brivniki Panasonic. Ti ponujajo inovativne rešitve za čisto, ostro in gladko britje. Njihova ergonomična oblika omogoča natančno prilagajanje obrazu in tako zagotavlja svilnato gladko kožo brez ureznin. Večina Panasonicovih brivnikov je zasnovana s tehnologijo za suho in mokro britje, kar omogoča še hitrejše britje in čiščenje aparata.

Za preprosto urejanje brade in krajšanje las lahko poskrbite z nakupom strižnika las in brade Panasonic. Tako lahko čisto preprosto, brez posebnega truda poskrbite za prirezovanje brade, oblikovanje zalizcev in brkov ter novo frizuro. Ostra rezila zagotavljajo precizno stiliranje in definicijo dlak ter las. Tako boste lahko imeli svoj slog vedno pod nadzorom.

Ustna higiena brez primere

Vsakodnevna skrb za učinkovito čiščenje zob z električno zobno ščetko Panasonic pomaga pri ohranjanju bleščeče belega nasmeha in zdravja ustne votline. Električna zobna ščetka je veliko bolj učinkovita pri odstranjevanju zobnih madežev in oblog, hkrati pa neguje dlesni na pravilen način. V kombinaciji z uporabo zobne prhe Panasonic boste poskrbeli tudi za popolno čistočo medzobnih prostorov.

Panasonic zobna ščetka pod curkom vode

Vsi izdelki Panasonic za osebno nego so v trgovinah Harvey Norman in na spletu zdaj na voljo po odprodajnih cenah, zato ne zamudite priložnosti za ugoden nakup.