Samo korak vas loči do boljšega počutja!

Tudi vam zmanjkuje časa za redno vadbo?

Naš FitBit ambasador razkriva, kako do boljšega počutja in zdravja v le nekaj korakih. Dobesedno.

Jaka Kolmanko je naš simpatični ambasador dobrega počutja FitBit, srečate pa ga lahko v naših poslovalnicah. Znal vam bo svetovati, kaj lahko storite za bolj zdravo življenje in kako vam pri tem lahko pomagajo pametni merilniki aktivnosti FitBit!

Jaka je sicer dolgoletni trener otroškega smučanja in velik športni navdušenec, ki tudi zasebno zagovarja zdrav in aktiven življenjski slog. “Harvey Norman mi je ponudil edinstveno priložnost da lahko svoja znanja in navdušenja delim z ljudmi, ki jih srečujem vsak dan,” nam je zaupal Jaka, ki nam je mimogrede ponudil še nekaj pametnih nasvetov za aktivnejši, bolj zdrav življenjski slog.

HN: Kako je videti tvoj vsakdan?

JAKA: “Moj delovni dan se vedno začne z sadno-zelenjavnim napitkom, saj tako moje telo dobi še kako potrebne vitamine in minerale. Kot promotor zdravega življenja s pomočjo merilnikov FitBit želim čim več ljudem prikazati prednosti aktivnega življenja in seveda merilnikov aktivnosti, s katerim lahko svojim napredkom sledijo kar s pomočjo svojega pametnega telefona.”

HN: Kako naj ljudje v natrpanem urniku najdejo še čas za aktivno telesno vadbo? Imaš kakšen nasvet?

JAKA: “Pomanjkanje prostega časa je dandanes velik problem večine ljudi. Po napornem dnevu težko najdemo energijo za aktivno telesno vadbo. Moj nasvet je preprost: če imate le možnost, vstanite pol ure prej, obujte športne copate in se v službo odpravite peš. Tako boste dan začeli aktivno, kri bo zakrožila po telesu, dobro počutje pa bo trajalo skozi ves dan!”

HN: Kako nam FitBit izboljša življenje in kako ga je tebi?

JAKA: “FitBit merilniki, ki jih nosimo okoli zapestja skozi ves dan, nam omogočajo, da svojim aktivnostim sledimo ves čas, meri pa tudi naš srčni utrip in celo kvaliteto našega spanca. Prijazno nas spodbuja, da naredimo še več korakov! Meni osebno je merilnik FitBit izboljšal kvaliteto športnih treningov – zdaj se bolj zavedam, kje so moje meje, kdaj moram počivati in kako lahko izboljšam učinkovitost vadbe. Izboljšal pa je tudi količino zaužitja vode, ki je zelo dobrodošla za naše počutje, pa na to marsikdaj pozabimo!”

HN: Kaj je najboljši nasvet za zdravo življenje, ki si ga kdajkoli prejel?

JAKA: “Zagotovo ta, da se nauči poslušati svoje telo. Če si pozoren, ti samo od sebe pove, kaj potrebuje – počitek, več aktivnosti ali popolno regeneracijo.”

Celotno ponudbo FiBit merilnikov aktivnosti si lahko ogledate tukaj.