Mali gospodinjski aparati, brez katerih v kuhinji ne gre

Dela v kuhinji si dandanes pravzaprav ne znamo več predstavljati brez najrazličnejših kuhinjskih pripomočkov. V vsaki kuhinji so zelo dobrodošli, saj nudijo nepredstavljivo olajšanje dela. Z njimi prihranite obilico časa in truda, ponujajo pa tudi več možnosti za eksperimentiranje in pripravo edinstvenih jedi. V naši ponudbi najdete male gospodinjske aparate različnih priznanih proizvajalcev (Gorenje, Bosch, Electrolux, Tefal, Kenwood, KitchenAid).

Izbirate lahko med:

  • multipraktiki in kuhinjskimi roboti,
  • kavnimi aparati,
  • mešalniki, blenderji in sekljalniki,
  • žari, toasterji in pekači kruha,
  • sokovniki in ožemalniki,
  • grelniki vode,
  • mesoreznicami, rezalniki.

Hitra, enostavna in učinkovita priprava jedi s kuhinjskimi roboti

Kuhinjski robot Bosch MUM54G00

Kuhinjski roboti so med najbolj iskanimi malimi gospodinjskimi aparati. So vsestransko uporabni in nam lahko pomagajo pri pripravi cele vrste okusnih obrokov. Eden izmed njih je kuhinjski robot BOSCH MUM54G00. Idealen kuhinjski robot v trendovskih barvah odlikuje zelo zmogljiv motor (900 W), ki omogoča pripravo tudi zahtevnejšega testa. Mešalna posoda (3,9 litra) je iz nerjavečega jekla in omogoča pripravo do 2 kilogramov biskvitnega testa in 1,5-kilograma kvašenega testa. Robot ima tri različne metlice: za stepanje, gnetenje in mešanje. Za varnost poskrbijo gumijaste prisesalne nožice, visoko varnost pa zagotavlja tudi zaščita pred preobremenitvijo.

Nasvet: Oglejte si spodnji video recept, kako lahko s pomočjo kuhinjskega robota Kenwood ustvarite slastne veganske meringe.

Začnite dan z mamljivo skodelico kave

Kavni aparat X1 Illy Espresso

Marsikdo med nami si ne predstavlja jutra brez skodelice dobre kave. V naši ponudbi najdete aparate za pripravo najrazličnejših vrst kave od aparatov za pripravo espresso kavnih napitkov, kavnih aparatov na kapsule in kuhalnike turške kave. Tradicionalisti vsekakor prisegajo na turško kavo. Kuhalnik turške kave Gorenje TCM300W omogoča, da lahko pristno turško kavo pripravite povsem enostavno in v udobju lastnega doma. Kuhalna posoda ima obliko džezve, nameščena pa je na 360-stopinjskem vrtljivem napajalnem podstavku. Je neverjetno enostavna za uporabo, naenkrat pa lahko skuhate kar 4 skodelice. Dišečo turško kavo si lahko z džezvo Gorenje skuhate kjerkoli in kadarkoli, ko imate dostop do elektrike.

Grelniki vode in toasterji – nešteto možnosti uporabe

Izredno uporabni grelniki vode omogočajo hitro segrevanje vode za različne namene. So najenostavnejša in najhitrejša rešitev. Uporabite jih lahko za gretje vode pred pripravo testenin, zelenjave, omak, prelivov, ovsenih kosmičev in številnih drugih jedi ter napitkov.

Opekač kruha KitchenAid

Tudi toaster ali opekač kruha naj ne bi manjkali v nobeni kuhinji. Stranke največkrat izbirajo med opekači, ki hkrati opečejo 2 rezini kruha, imajo pa tudi funkcijo odtajanja in izvlečni pladenj za drobtine. Eden takih je opekač kruha KITCHENAID 5KMT221.

Palični mešalnik za enostavno pripravo jedi

Palični mešalnik Gorenje

Zaradi svoje uporabnosti in oblike (zavzame zelo malo prostora v omari) sodi palični mešalnik med največkrat uporabljene aparate v kuhinji. Z njimi lahko pripravimo sveže napitke, prelive, najrazličnejše omake, sladice in juhe. Najnovejši palični mešalniki imajo mešalno nogo oblikovano tako, da pri uporabi ne pride do neprijetnega škropljenja naokrog. Večina mešalnih nog je iz nerjavečega jekla. Po uporabi jih lahko enostavno snamete in pomijete tudi v pomivalnem stroju.

Pri nas vam je voljo ogromna ponudba pomočnikov, brez katerih si dandanes kuhinjskega dela ne znamo več predstavljati. Z nakupom vaših najljubših pomočnikov je lahko vaše delo v kuhinji veliko bolj prijetno in učinkovito!