Najboljša zabava na SONY televizorjih

Poskrbite za najboljšo domačo zabavo s televizorji BRAVIA XR! Ne glede na to, ali gledate svoje najljubše filmske zvrsti na platformi BRAVIA Core ali igrate svojo najljubšo igro na konzoli PlayStation 5, televizorji BRAVIA XR zagotavljajo najboljšo kakovost z ekskluzivnimi funkcijami ter novim vmesnikom Google TV. S kognitivno tehnologijo XR™ televizorji BRAVIA analizirajo vsebino in jo poustvarijo na enak način, kot ljudje vidimo in slišimo v resničnem svetu. Tako lahko razumejo, na kaj se ljudje na sliki osredotočajo, npr. na glavnega lika v filmu ali seriji. Prav tako vedo, kako poustvariti zvok reakreativnega letala v vaši dnevni sobi, da bo slišati realistično. Rezultat je vaša najljubša vsebina, poustvarjena na način, ki je tako resničen, da ga lahko začutite z vsemi svojimi čuti.

Običajna umetna inteligenca lahko zazna in analizira samo elemente slike, kot so barva, kontrast in jasnost. To pomeni, da je element slike izboljšan le do določene stopnje. Toda način, kako dojemamo svet, temelji na vseh vrstah informacij, ki prihajajo iz naših oči in ušes do naših možganov. Kognitivna umetna inteligenca na enak način navzkrižno analizira na stotine tisoč elementov hkrati. Eden od teh elementov je osrednja točka in tako televizor zazna, na kaj se ljudje najbolj osredotočajo. Z navzkrižno analizo vsakega slikovnega elementa tehnologija integrira in prilagodi vsak del tako, da slika dobi največjo globino in resničnost možno. Osrednja točka slike je tisti del, na katerega so vaše oči naravno pritegnjene. Televizorji s kognitivnim procesorjem XR prepoznajo to točko in izboljšajo, poglobijo ter še izostrijo ta del slike, tako kot naše oči to storijo v resničnem svetu.

BRAVIA CORE™ Video storitev, vključena v vsak televizor BRAVIA XR, zagotavlja vrhunsko izkušnjo domačega filma. V BRAVIA CORE™ je na voljo več kot 300 celovečernih filmov različnih žanrov. Za uspešno koriščenje vseh prednosti programa, je potrebno registrirati račun BRAVIA CORE na ustreznem televizorju do 23. februarja 2024.

 

BRAVIA CORE ponuja neverjetno tehnologijo Pure Stream. Gre za visoke hitrosti pretakanja do 80 Mbps in brezkompromisno ločljivost 4K UHD brez izgube kakovosti slike za široko paleto vsebin. To funkcijo je enostavno omogočiti na platformi BRAVIA CORE™ iz nastavitev. Ko je vklopljena, je vedno vklopljena s prilagodljivo funkcijo pretakanja vsebine. Pri tem naj omenimo, da BRAVIA CORE vključuje tehnologijo Pure Stream, ki omogoča hitrosti pretakanja med 30 Mbps in 80 Mbps. Za dostop do vsebine Pure Stream s hitrostjo 30 Mbps morate imeti minimalno internetno hitrost 43 Mbps. Za dostop do najkakovostnejše vsebine Pure Stream, ki je na voljo pri 80 Mbps, pa morate imeti minimalno internetno hitrost 115 Mbps. Preverite omejitve in pogoje, ki veljajo pri vašem ponudniku omrežnih storitev.

 

Uživajte v ultra živih slikah 4K HDR s tehnologijo IMAX® za ponovno ustvarjanje digitalnih medijev, optimizirano za televizorje BRAVIA XR. Nekateri naslovi, ki so na voljo v razširjeni različici IMAX® Enhanced v širokem razmerju stranic, prinašajo pravo kinematografsko izkušnjo v vaš dom. Tako si lahko ogledate celotno sliko in uživate v višji ravni poglobljene izkušnje, ki jo dopolnjuje še zvok DTS. Število filmov in izbor naslovov ter njihova razpoložljivost je odvisna od regije/jezika.

 

Preberite in izvedite več o ustvarjanju svojih najljubših filmov s storitvijo Studio Access. Z BRAVIA CORE™ dobite ekskluziven vpogled v dogodke v ozadju med snemanjem svojih najljubših filmov. BRAVIA CORE™ ponuja dodatne posnetke, intervjuje in še veliko več.

 

Televizorji Sony BRAVIA XR – popolni za PlayStation®5

Televizorji Sony Bravia XR prinašajo tudi dve popolnoma novi ekskluzivni funkciji v igralni konzoli PlayStation 5, in sicer:

  • samodejno obdelavo slik HDR in
  • samodejno izbiro žanra.

Združljive igre podpirajo tudi hitrosti prikaza do 120 sličic na sekundo in izjemno ostro ločljivost 4K, kot jo določa standard HDMI 2.13. Poleg tega vam bo nizka vhodna zamuda pri modelih Z9J, ki znaša le 6 milisekund, omogočila neverjetno gladek in tekoč prikaz slike ter takojšnje reagiranje. To bo navdušilo vse navdušence športnih in drugih iger z zelo hitrim delovanjem.

Sonyjevi televizorji BRAVIA XR imajo osupljivo realistične slike, polne živih barv in privlačnih kontrastov, ki jih dopolnjuje edinstvena zvočna tehnologija. To vas postavi v središče dogajanja, ne glede na to, ali igrate igro ali gledate film.

 

Gran Turismo 7: Blagovna znamka in avtorske pravice so last družbe Sony Interactive Entertainment Inc. Igro je razvila družba Polyphony Digital Inc.

 

Izberite kakovost, ki so jo zaslužite! Izberite televizorje Sony Bravia XR. Z njimi boste lahko uživali v vsakem trenutku in bili deležni najkakovostnejše slike in zvoka.