Naše izdelke priporoča tudi Oprah Winfrey!

Najznamenitejša tv voditeljica vseh časov je tudi letos postregla s predprazničnim seznamom njej najljubših stvari.

Gotovo se spominjate tistih delov priljubljene pogovorne oddaje Oprah Winfrey, ko je svoje občinstvo presenetila s kupom daril. Med njimi so se znašli lepotilni pripomočki, priljubljeni kosi oblačil, vrhunske elektronske naprave in v enem primeru celo avto, vreden okoli 20.000 evrov!

Skupaj z njimi smo vzklikali in cepetali od navdušenja, voditeljičin vsakoletni seznam »Najljubših svtari« (Oprah’s favorite things) pa je postal najboljši vodič za praznično nakupovanje. Če stvar priporoča Oprah, gre nedvomno za izvrstni izdelek, saj se ne bi podpisala pod nič manj kot vrhunsko kakovost.

Oprah se zadnja leta sicer bolj redko pojavi pred kamero, saj je zaposlena z vodenjem svojega tv imperija. Vseeno pa vsako leto novembra objavi legendarni seznam najljubših stvari, na katerega si želi uvrstiti vsaka blagovna znamka. Letošnji seznam, ki ga je objavila na svoji spletni strani in v svoji reviji “O”, vsebuje kar 104 nasvetov za praznično obdarovanje. In na njem so se znašli tudi izdelki oziroma znamke, ki jih dobite v naši trgovini!

Merilnik aktivnosti FitBit Alta

Priljubljeni merilnik aktivnosti, ki ga povežete s svojim pametnim telefonom in spremljate vaše gibanje skozi ves dan in noč.

Oprah pravi:“Ta različica merilnika aktivnosti FitBit je odporna na vodne kapljice. Brez skrbi ga lahko pustite na zapestju tudi med tuširanjem po napornem treningu ali pa med branjem knjige v peneči kopeli, kot to počnem jaz. Poleg tega, da meri vaš spalni cikel, korake in porabljene kalorije, z vami deli tudi sporočila in dohodne klice z vašega pametnega telefona.”

 

 

Vzmetnice Sealy

Sealy je znamenit ameriški proizvajalec vrhunsko zasnovanih vzmetnic in celo Oprah prisega na njihovo udobje. Izpostavila je njihov najnovejši model Cocoon, pri nas pa medtem lahko naročite njihove nič manj nebeško udobne modele in vzglavnike.

Oprah pravi: “Če je kaj boljšega od kvalitetnega nočnega spanca, mi prosim sporočite, sama nisem namreč našla nič primerljivo dobrega.” 

 

 

 

Avtomat za sladoled Yonanas

Oprah je sicer izpostavila dražji model priljubljene znamke za domačo pripravo sladoleda, pri nas pa je na voljo ugodnejša različica, ki opravi enako nalogo: zamrznjeno sadje v hipu spremeni v okusen in zdrav sladoledni posladek!

Oprah pravi:“Ta naprava spremeni zamrznjeno sadje v mehko sladoledno teksturo, brez da bi ji morali dodajati sladkor ali mleko. Amen!”