Nov trend: sedežne garniture v izgledu usnja

Nakup nove sedežne garniture je naložba v dobro počutje in udobje znotraj vašega doma. Zadnja leta je pri proizvajalcih pohištva v ospredju trend modularnih sedežnih garnitur, ki si jih lahko sestavite po svojih željah in potrebah vašega prostora. Letos pa se modularnosti pridružuje še nov trend, trend sedežnih garnitur v izgledu usnja.

Proizvajalci sedežnih garnitur z izgledom usnja kot največje prednosti tovrstnih garnitur navajajo 5 razlogov. To so odlično kakovost, prijeten občutek udobja, dolgo življenjsko dobo in preprosto vzdrževanje. Zdaj pa si poglejmo, zakaj se torej nakup sedežne garniture z izgledom usnja res splača?

Trendovska kotna sedežna garnitura Chicago z izgledom usnja v taupe barvi

Odlična kakovost, še boljše oblikovanje, izgled usnja

Sedežne garniture z izgledom usnja so oblikovalsko dovršeni kosi pohištva, pri katerih na prvi pogled ne boste videli bistvene razlike z usnjenimi sedežnimi garniturami. Stilsko dovršeno izdelava in odlična kakovost materialov sta tista razloga, zakaj se zmeraj več kupcev odloči za nakup sedežne garniture, ki po svojem izgledu spominja na usnjeno različico.

Občutek mehkega udobja

Sedežne garniture z izgledom usnja so prijetne na otip in nudijo občutek mehkega udobja že od prvega dne nakupa, medtem ko usnjene sedežne garniture postajajo mehkejše šele z leti. Za popolno izkušnjo udobja pa vam priporočamo, da izberete sedežno garnituro, ki poleg mehkobe tkanine ponuja tudi dodatne funkcije, kot so izvlečni počivalniki, premična naslonjala in sedežne garniture z možnostjo dodatnega ležišča. Takih boste v naši ponudbi našli kar nekaj.

Trendovska usnjena sedežna garnitura Mida

Dolga življenjska doba

Ob primerni uporabi in vzdrževanju sedežne garniture z izgledom usnja boste le-to lahko uporabljali dolgo vrsto let. Kakovostna tkanina lahko zdrži celo desetletja uporabe.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Prednost umetnih materialov v primerjavi z usnjem je zlasti v tem, da dobro ohranjajo svojo strukturo in obliko tudi po letih uporabe. Prav tako se ti materiali pri čiščenju ne mečkajo, ne gubajo, ne raztezajo ali krčijo. Prav tako je vzdrževanje naravnih materialov, kot je usnje, izjemno zahtevno. Usnje morate vsaj enkrat do dvakrat letno premazati z zaščitno kremo, česar vam pri blagu ni potrebno nikoli storiti.

Pri materialih, ki po videzu spominjajo na usnje, te skrbi ni. Prašne delce lahko s teh materialov odstranite preprosto s sesalnikom. Pri tem morate paziti le, da krtača ni pregroba, ker bi lahko poškodovala površino. Seveda pa ne bo narobe, če boste sedežno občasno pobrisali z vlažno krpo, najbolje se obnese tista iz mikro vlaken.

Ugodnejši nakup

Za sedežno garnituro iz kakovostnega usnja bi morali odšteti precej več kot boste odšteli za sedežno garnituro iz materiala, ki izgleda kot usnje. Poleg cenovne dostopnosti pa tkanine omogočajo tudi veliko večjo izbiro barv, vzorcev in tekstur.

Trendovska kotna sedežna garnitura Malta v izgledu usnja v taupe barvi

Oglejte si celotno našo ponudbo sedežnih garnitur z izgledom usnja tukaj!