NOVO v trgovinah Harvey Norman: kuhinje dKüchen

Kuhinja je središče vsakega doma. Je prostor za druženje, kuhanje in uživanje v kulinaričnih dobrotah, zato je pomembno, da se v njej počutimo domače in prijetno. Hkrati pa ima veliko pomembnost tudi njena funkcionalnost, ki zagotavlja optimalno uporabniško izkušnjo.

Sanjska kuhinja ima ime – dKüchen

Kuhinje dKüchen odlikuje vrhunska kakovost, napredni materiali, prvovrsten dizajn in natančna izdelava do zadnjega detajla. Izbirate lahko med različnimi stili, ki jih nato prilagodite glede na svoje potrebe in želje.

Znamka dKüchen je že več kot 70 let specializirana za izdelavo kuhinjskega pohištva. Znamka je v vseh teh letih vedno investirala v najnovejše tehnologije in modernizacijo proizvodnih procesov. Prav tako pa pri dKüchen vselej sledijo svetovnim trendom oblikovanja in funkcionalnosti.

Izberite si kuhinjo vaših želja in pričakovanj

Verjetno imate v mislih, kako bi morala izgledati vaša kuhinja in kakšna pričakovanja bi morala izpolnjevati. Tako se začne izbor nove kuhinje. Kuhinje dKüchen ponujajo široko paleto različnih stilov, znotraj katerih lahko izbirate med še večjo paleto barv in dodatnih elementov. Kuhinje dKüchen ponujajo pravo rešitev za vsak dom.

Spoznajte velik nabor različnih stilov kuhinj dKüchen

Kuhinja dKuchen moderna oblika siva

Moderna kuhinja

Moderna kuhinja je vedno rezultat ujemanja jasnih linij, sodobne barvne lestvice in različnih kakovostnih materialov. Moderna kuhinja je vselej zasnovana funkcionalno s tehnološko naprednimi mehanizmi in modernimi okovji. Moderna kuhinja ni nikoli dolgočasna in zmeraj ponuja vizualni korak v prihodnost.

Kuhinja z oblikovalskim pečatom

Izčiščene linije, fini materiali in jasno strukturirana celota so osnovne značilnosti kuhinje dKüchen z oblikovalskim pečatom. Primerna za odprte prostore, kjer lahko v polnosti zaživi skozi svoj edinstven izgled ter pokaže svojo maksimalno funkcionalnost. Naj vas prepriča njen poseben karakter, ki se ga zlahka ne boste naveličali.

Kuhinja dKuchen pridih narave z lesom

Kuhinja s pridihom narave

Vnesite kanček narave v svoj dom s kuhinjo dKüchen! Sodobna zasnova v kombinaciji z naravnimi odtenki lesa pričara v vsakem domu prijeten občutek domačnosti. Na voljo so vam različne vrste lesa, ki jih lahko uglasite s posameznimi barvnimi elementi in steklenimi poudarki. Narava vam še nikoli ni bila tako blizu.

Kuhinja dKuchen moderna klasika za vsak dom

Moderna klasika

Klasična kuhinja s pridihom modernega je vselej idealno mesto za druženje, kuhanje in uživanje v hrani. Tradicionalen dizajn s poljubno možnostmi izbere naravnih barvnih odtenkov vas bo prepričal z vgrajeno najsodobnejšo kuhinjsko tehnologijo. Odločite se lahko za kuhinjo z ročaji ali brez, odvisno, kakšen občutek celote želite ustvariti znotraj vašega doma.

Rustikalna kuhinja

Že z vstopom v prostor rustikalne kuhinje boste začutili pristno domačnost in toplino. Mehke oblike, naravni barvni odtenki, tradicionalno oblikovani vzorci in ščepec spomina na preteklost je ujetega v podeželskem stilu kuhinje. Če je nekdaj veljajo, da se rustikalna kuhinja lahko ujame le v podobno opremljen dom, naj vam zaupamo, da se jih danes lahko kombinira tudi v sodobno opremljene ambiente.

Kuhinja dKuchen brez ročajev v sivi

Brezročajna kuhinja

Kuhinja brez ročajev ne pozna kompromisov. S svojim enostavnim oblikovanjem poudarja svoje bistvene elemente. Gladke in urejene linije pustijo vtis urejenosti in harmonije. Brezročajna kuhinja poudarja sodoben življenjski stil lastnika, ki je vedno v koraku s trendi in sledi najnovejšim tehnološkim inovacijam.

Pri nas vam poleg strokovnega svetovanja nudimo tudi brezplačen izris vaše bodoče kuhinje. Stopite v kontakt z nami in z veseljem vam bomo pomagali na poti do novega kuhinjskega prostora.