Popolnoma prenovljena trgovina v Ljubljani!

Harvey Norman vas bo od 17. novembra dalje v Ljubljani navduševal s povsem posodobljeno podobo, ki nudi interaktivno izkušnjo nakupovanja, ki je doslej pri nas še nismo videli.

Prihodnost je tukaj!

Posodobljeni oddelki pohištva, tehnologije, bele tehnike in spalnic vas bodo v naši ljubljanski poslovalnici odslej popeljali v novo dimenzijo nakupovanja, povsem prilagojeno potrebam in željam sodobnega kupca.

Trgovine Harvey Norman se že sicer ponašajo z edinstvenim nakupovalnim konceptom, saj pri nas kupci najdejo prave izbire za vsak prostor v svojem domu. Leto 2016 je za nas prelomno, saj bo naša ljubljanska poslovalnica 17. novembra zaživela v popolnoma novi podobi.

Česa ne smete zamuditi?

V našem interaktivnem centru nakupov bodo predstavljene najnovejše sodobne tehnologije in zadnji trendi pri opremi doma. Izdelkov pa obiskovalci ne bodo le občudovali, pač pa jih bodo lahko tudi občutili oziroma preizkusili.

Doživite našo interaktivno kuhinjo z delujočimi aparati vrhunskih proizvajalcev. Preverite, kako sesalniki opravijo svojo nalogo ali pa si privoščite si skodelico kave, pripravljene s kavnimi aparati v naši ponudbi.

Poglejte. Občutite. Izkusite.

Sprehodite se skozi našo galerijo zabavne tehnologije in občudujte vrhunsko sliko najnovejših tv sprejemnikov, prisluhnite čistim zvokom izbranega soundbar zvočnika in slušalk ali pa se prepustite doživetju, ki ga nudijo najsodobnejša virtualna očala.

Po vsem tem se lahko ustavite še na našem oddelku računalništva in preverite, kako v praksi delujejo vsi naši prenosniki, tablice ali telefoni. Gamerji pa boste gotovo navdušeni nad tako imenovanim »gamerskim brlogom«, kjer boste lahko preizkusili najnovejše računalniške igre in konzole v naši bogati ponudbi.

Ste že utrujeni? Nič za to! Vabimo vas, da se oglasite na našem oddelku spalnic in se spočijete na katerem od naših vrhunskih ležišč priznanih proizvajalcev. Lahko pa se spustite v pritličje, kjer vas čakajo udobne in oblikovalsko dovršene sedežne garnitur. Tam je tudi ostalo pohištvo in dekoracija, ki smo jih samo za vas pripeljali naravnost iz svetovnih pohištvenih sejmov! Občutite prefinjenost in udobje na lastni koži, po vsem tem pa se sprostite še na enem od naših počivalnikov z masažno funkcijo.

Obvestilo

Zaradi priprave trgovine se bo naša ljubljanska poslovalnica v sredo, 16. novembra, zaprla že ob 16. uri.  Zahvaljujemo se za razumevanje.