Poznate izraz »Multi-Room sistem«?

Multi-Room sistem ali brezžični mrežni sistem je v Sloveniji popolna novost, ki vam omogoča, da zvok v različnih prostorih upravljate z eno samo napravo. Med seboj namreč povezuje različne zvočnike in avdio naprave, tako da lahko v objemu vašega doma poslušate kar hočete, kadar hočete in kjer hočete. Dobrodošli v novi dimenziji brezžične zvočne izkušnje!

ENOSTAVNO POVEZOVANJE, HITRO UPRAVLJANJE

Že ob prvem rokovanju z Multi-Room sistemom boste ugotovili, da je povezovanje brezžičnih zvočnikov in drugih avdio naprav v mrežo povsem preprosto. Še bolj enostavno in hitro pa je upravljanje mreže. Upravljanje obvladujete preko ene same mobilne aplikacije na pametnem telefonu ali tablici. O resnični priročnosti pa priča tudi dejstvo, da vam Multi-Room sistem omogoča predvajanje vsebin iz različnih virov, kot so radio, CD, glasba na računalniku ali na disku, internetni radio ter pretočne storitve, kot tudi z vašega televizorja.

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA NAKUP MULTI-ROOM SISTEMA?

Dom je veliko prijetnejši, če ga napolnimo z dobro glasbo in kakovostnim zvokom. Včasih so bili za odlično ozvočenje potrebni kilometri kablov in veliki zvočniki. Danes pa je vse kar potrebujemo le še Multi-Room sistem. Ta poskrbi, da vas bo prav v vsakem prostoru vašega stanovanja ali hiše spremljal vaš najljubši zvok. Istočasno lahko v dnevni sobi predvajate vašo najljubšo glasbo, v otroški sobi pravljico. V kuhinji poročila in v spalnici sprostitveno melodijo. Seveda pa je mogoče tudi to, da na vseh napravah v vseh sobah poslušate enako vsebino.

V NEKAJ KORAKIH DO NOVE ZVOČNE IZKUŠNJE

  1. Najprej se izberite svoj Multi-Room sistem  za dom.
  2. Izberite število prostorov, ki jih želite opremiti z Multi-Room sistemom.
  3. Določite število avdio virov za predvajanje vsebin.
  4. Postavite brezžične zvočnike po želenih prostorih.
  5. Na pametni telefon ali tablico prenesite ustrezno aplikacijo, s katero povežete vse vaše avdio naprave in brezžične zvočnike.
  6. Predvajajte vaše najljubše vsebine kadar hočete in kjer hočete ter uživajte!