Prihaja novi prenosnik MacBook Pro

Novi profesionalni  prenosnik prinaša revolucionarne novosti. Preverite, kakšne!

Apple je svetu predstavil svoj najnovejši model priljubljenega profesionalnega prenosnika MacBook Pro. Nova generacija prinaša kar nekaj zanimivih inovacij, ki bodo svojim uporabnikom nedvomno še bolj olajšali že tako poenostavljen delovni proces.

TouchBar – revolucionarna novost

TouchBar je trak na tipkovnici, narejen iz stekla, ki omogoča takojšen dostop do orodij, ki jih želite uporabljati. TouchBar na novem MacBook Pro prenosniku pravzaprav nadomešča prejšnje funkcijske sistemske tipke, ki smo jih sicer že vajeni uporabljati.

Interaktivno trak, občutljiv na dotik, sedaj tako med ostalim omogoča še bolj preprosto upravljanje s sistemskimi funkcijami kot sta glasnost ali svetlost ekrana. Ob tem pa lahko z njim preprosto pregledujete prikazovano vsebino na ekranu ali vstavljate slikovne čustvene znake.

TouchID sedaj tudi na prenosniku

Identifikacija s pomočjo prstnega odtisa, ki je bila odslej na voljo le pri pametnih telefonih, je sedaj na voljo tudi tu. To vaši vsebini in spletnemu udejstvovanju omogoča še več varnosti.

Še hitrejši in zmogljivejši

Kot vsak nov model priljubljenih izdelkov znamke Apple, je tudi novi profesionalni prenosnik bolj zmogljiv kot kadarkoli prej. Med bolj izstopajočimi izboljšavami so denimo kar za 130% hitrejša grafika in baterije, ki zdržijo kar do 10 ur intenzivne uporabe.

Najsvetlejši ekran in najboljša ločljivost barv doslej

Novi ekran se ponaša z izjemno LED osvetlitvijo, s še večjim barvnim kontrastom in ločljivostjo, ki je doslej še nismo videli na prenosnikih znamke Mac.

Zvok, ki preseže vaša pričakovanja

Na novem prenosniku MacBook Pro lahko kakovostno poslušate glasbo in druge avdio vsebine, brez da bi za to morali dodajati ojačevalne naprave. Novi prenosnik je sedaj lahko v primerjavi s prejšnjim modelom glasnejši za kar 58%, basi pa so močnejši kar za 2,5x.

Najodzivnejša tipkovnica in največji drsnik

Preoblikovana tipkovnica je zasnovana na tako imenovani Butterfly tehnologiji, ki je še bolj občutljiva na dotik, obenem pa ponuja udobnejše tipkanje. Drsnik ob tipkovnici je medtem dvakrat večji v primerjavi s prejšnjo generacijo, kar tudi prinaša še bolj enostavno upravljanje vašega MacBook Pro prenosnika.

Bliskovita hitrost prenosa podatkov z vtičnico Thunderbolt 3

Najnovejša vtičnica Thunderbolt 3 je univerzalno uporabna in omogoča hitrost prenosa podatkov kar do 40GB/s.

Novi prenosnik MacBook Pro bo kmalu na voljo tudi v naših trgovinah. Vsi, ki vas zanima naročilo, nam lahko za več informacij pišete na info@harveynorman.si!