Pustite se jim zapeljati.

Pametne elektronske rolke NILOX

Znane so tudi kot hoverboardi, vas popeljejo po poti neskončne zabave za celo družino. Svet je že navdušen, se jim upate pustiti zapeljati še vi?

Tudi vašo pozornost so v zadnjem letu gotovo pritegnile nenavadne električne rolke robotskega videza, ki jih mladina mojstrsko krmari po vaši soseski. Morda ste naleteli celo na mulce, ki na teh futurističnih napravah izvajajo osupljive akrobacije ali pa so mimo vas na pločniku na eni od njih švignili celo tehnološko podkovani odrasli.

Kaj pravzaprav je to čudo tehnologije?

Električnim rolkam, ki se vozijo mimo vas, pravimo hoverboardi, četudi je ime za filmske poznavalce morda malce nenavadno. Hoverboarde vsi ljubitelji filmske uspešnice iz osemdesetih Nazaj v prihodnost 2 (Back to the future 2) namreč poznamo kot v zraku lebdeče rolke, ki jih sodobna tehnologija žal še ne omogoča. Je pa kljub vsemu nadvse zanimivo, da je film v osemdesetih hoverboard kot senzacijo z ulice postavil prav v leto 2015, kar se je nazadnje (v sicer malce bolj prizemljeni različici) tudi zgodilo.

Pametna elektronska rolka na dveh kolesih ali “samo-uravnoteženi skuter” je lani postala prava senzacija družabnih omrežij, sploh, ker so ravnotežje na njej lovili zvezdniki kot sta resničnostna zvezdnica/manekenka Kendall Jenner in pop zvezdnik Justin Bieber.

Rolka ob prvem poizkusu uporabe marsikomu deluje neobvladljiva, saj od vas zahteva, da se navadite edinstvenega načina obvladovanja ravnotežja. A nikar ne obupujte! Napravo boste po nekaj minutah (ali v najslabšem primeru slabi uri) obvladovali enako dobro kot rolerje, rolko ali kolo. Kdo ve, morda se celo naučite akrobacij in najrazličnejših trikov, ki jih obvladajo otroci. V vsakem primeru pa vam bo služila kot izjemno učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo.

Kako deluje?

Pametna rolka NILOX Hoverboard Doc v naši ponudbi je izdelalo priznano italijansko podjetje NILOX, znano po pametnih športnih napravah. Je certificirana in izdelana po najbolj strogih kriterijih kvalitete. Lahka naprava tehta samo 10 kg, vsebuje pa izjemno vzdržljivo baterijo, ki se napaja z elektriko.

Ali ste vedeli?

  • Naprava je učinkovito prevozno sredstvo, ki lahko doseže hitrost do 10 km/h, baterija pa zdrži do 20 km vožnje. Baterija se napolni v 2-3 urah.
  • Model Hoverboard Doc v zlatem odtenku ima možnost Bluetooth povezave, kar pomeni, da napravo lahko povežemo s svojim telefonom in glasbo predvajamo na vgrajenih mobilnih zvočnikih.
  • Naprava zdrži kar do 100 kg človeške mase.
  • Hoverboard DOC omogoča obilo zabavnih trikov. Zavijanje in vrtenje, vrtenje med skakanjem za spremembo orientacije vzvratne vožnje z vožnjo naprej ali celo vrtenje med sedenjem.

Ste se pripravljeni zapeljati naproti zabavi? Napravo lahko naročite tudi v naši spletni trgovini!