Revolucija na področju sušenja in oblikovanja las!

Odslej naprej vam za salonsko pričesko ne bo potrebno več oditi od doma! Tu je revolucionarni sušilec las Dyson Supersonic, ki postavlja nov mejnik v vsakodnevni negi las. Dysonov Supersonic sodi v sam vrh vrhunskih izdelkov za sušenje in oblikovanje, saj s svojim zmogljivim delovanjem poskrbi za lepe, zdrave in sijoče lase.

Kaj imata skupnega izumitelj prvega sesalnika brez vrečke in sušilnik las Supersonic?

Pod oblikovanje in izdelavo tega revolucionarnega izdelka se je podpisalo podjetje Dyson, ki je bilo doslej poznano predvsem po zmogljivih prvorazrednih sesalnikih. James Dyson je namreč izumitelj prvega sesalnika brez vrečke na svetu. Njegov izum je več kot dve desetletji nazaj za vedno spremenil svet gospodinjskih opravil, danes pa njegov izum spreminja tudi lepotni svet.

Sušilec las Dyson Supersonic hitro sušenje

Spremenjena oblika, spremenjeno sušenje

Tako kot Dysonovi sesalniki se tudi sušilec las Supersonic od svoje konkurence loči že po samem videzu. Klasična oblika sušilca za lase ostaja zdaj le še bled spomin, saj je glava sušilca veliko manjša, a močnejša od drugih. Ena izmed velikih prednosti sušilca Supersonic je izjemno lahko rokovanje na račun motorja v ročaju. Drugi sušilci las imajo motor vgrajen na vrhu in zato postanejo v roki težki že po nekaj minutah sušenja. Z Dysonovim revolucionarnim odkritjem pa je sušenje povsem lahkotno in hitro.

Sušilec las Dyson Supersonic za natančno oblikovanje las

1 sušilec las in 103 inženirji

Ali verjamete, da je en sušilec las ustvarjalo več kot 100 inženirjev skupaj? To resnično drži. Dysonov Supersonic je namreč rezultat sodelovanja 103 različnih strokovnjakov, med katerimi je vsak prispeval svoj del iz svojega področja. Zato danes Dysonov Supersonic odlikuje zmogljivi Dysonov digitalni motor V9 s tehnologijo Air Multiplier, ki ustvarja višjo hitrost dotoka nadzorovanega zraka in posledično omogoča hitro sušenje ter natančno stiliziranje las.

Inteligentni nadzor toplote za zaščito naravnega leska

Ker sušilnik Supersonic meri toploto zraka 20-krat na sekundo in na podlagi tega regulira toploto, preprečuje poškodbe las zaradi visokih temperatur in ohranja njihov naraven lesk. Zaščita in zdravje vaših las pa nista edini stvari, ki ju pridobite z nakupom sušilca Supersonic. V kompletu poleg sušilca prejmete še tri magnetne nastavke, ki vam bodo znatno olajšali stiliziranje in oblikovanje želene pričeske.

V naslednjem videu si oglejte, v čem je skrivnost, da sušilec Supersonic ohranja naraven in zdrav lesk vaših las:

Koncentrator za stiliziranje

Sušilec las Dyson Supersonic koncentratorS koncentratorjem lahko zrak iz sušilca usmerjate natančno tja, kamor želite. Ta nastavek vam namreč omogoča izjemno visoko hitrost dotoka zraka v določen pramen las, brez da bi pri tem mršili lase okoli.

Šoba za glajenje

Sušilec las Dyson Supersonic šoba za glajenjeS šobo za glajenje boste lahko vaše lase posušili z enakomernim dotokom zraka. To je še posebej priročno za ustvarjanje gladkih in naravnih frizur.

Razpršilnik

Sušilec las Dyson Supersonic razšpsilnikOkoli vsakega izmed obročkov na razpršilniku je ustvarjen majhen prostor za enakomerno razpršitev zraka. S pomočjo razpršilnika, ki posnema naravno sušenje, boste dosegli enak učinek kot če bi vaše lase posušili na zraku.

 

Sušilec Dyson Supersonic komplet z glavnikom

Že jutri lahko za urejanje vaše pričeske porabite znatno manj časa kot navadno. Povrh vsega pa ob friziranju ne boste izgubljali živcev, saj je rokovanje s sušilcem Supersonic povsem enostavno. Svoj sušilec las Dyson Supersonic lahko naročite tu, dobite ga v kompletu s priročnim glavnikom.