V današnjem času, ko je hitrost prvotnega pomena, ima na gibanje izjemen vpliv teža stvari, ki jih nosimo s seboj. Čim lažja je naša prtljaga, hitrejši bomo. Pri Acerju so se zato odločili, da izdelajo tako lahek prenosnik, ki ga boste lahko imeli vedno pri sebi. Nastal je Acer Swift 5 s 15,6-paličnim zaslonom, ki tehta manj kot kilogram in velja za najlažji prenosnik te velikosti na svetu! Odkrijte še druge napredne lastnosti tega ultra lahkega prenosnika in se odločite za hitrost brez primere.

Peresno lahek prenosnik

Prenašanje težke torbe s prenosnikom je preteklost! Tu je peresno lahek prenosnik Acer Swift 5, ki tehta manj kot kilogram. Pravzaprav ga z lahko primerjamo s težo knjige ali debelega zvezka. Izjemno tanko, a vzdržljivo ohišje je izdelano iz mešanice magnezijevo-litijeve in magnezijevo-aluminijeve zlitine. Zaradi izjemne trdnosti materialov je ohišje prenosnika skoraj v celoti odporno proti praskam, koroziji in drugim oblikam obrabe.

Acer Swift 5 prenosnik poslovna raba za pisarno

Elegantna minimalistična oblika prenosnika je ujeta v temno modro barvo, ki jo estetsko dopolnjujejo sofisticirani zlati detajli. Prav zato boste Acer Swift 5 s ponosom pokazali okolici. Acer Swift 5 se res uvršča v kategorijo ultra tankih prenosnikov, vendar se od njih tudi razlikuje. Ta najlažji prenosnik s 15,6-paličnim zaslonom ima en HDMI in tri USB vhode, kar boste pri konkurenčnih prenosnikih iskali zaman.

Zaslon za enkratne razglede

Acer Swift 5 prenosnik zaslon

15,6-palični Full HD IPS zaslon zagotavlja neverjetno natančnost barv in izjemno jasno sliko s 100 % sRGB in 300 cd/m² svetilnosti. Zaradi izjemno tankega okvirja okoli zaslona, meri namreč le 5,87 mm, je obljubljena maksimalna vizualna izkušnja. Zaslon deluje tudi na dotik, kar omogoča enostavno prehajanje med meniji in uporabo vaših najljubših aplikacij.

Izjemna zmogljivost za celodnevno produktivnost

Acer Swift 5 poganja i7 procesor osme generacije Intel Core, ki omogoča hitro delovanje aplikacij, izjemno večopravilnost in bliskovito prenašanje datotek. Odzivni čas prenosnika je zaradi PCIe SSD diska tudi do 30-krat hitrejši kot tistih s HDD diskom.

Povezljivost na vsakem koraku

Prenosnik Acer Swift 5 povezljivost neverjetne hitrosti

Zagotovite si dobro in stalno brezžično povezavo z Gigabit Wi-Fi. Acer Swift 5 ima do petkrat hitrejšo tehnologijo za povezovanje, kot jo ponuja 2×2 802.11n tehnologija. Ta izjemni prenosnik ima vgrajeno brezžično tehnologijo naslednje generacije in strateško nameščeno anteno, kar še dodatno obogati uporabniško izkušnjo.

Baterija nepremagljive vzdržljivosti

Baterija omogoča tudi do 10 ur delovanja, saj je Acer Swift 5 zasnovan kot vaš celodnevni spremljevalec vsepovsod. Vrhunska vzdržljivost baterije obljublja, da z enim polnjenjem odkljukate številne naloge, se udeležite več sestankov, brskate po internetu, si ogledate različne video vsebine, poslušate glasbo in še marsikaj.

Osupljiva avdio izkušnja

Acer Swift 5 prenosnik izjemen zvok

Zdaj boste lahko končno spoznali, kaj pomeni prava kakovost zvoka! Nov Acer prenosnik vam ponuja izredno zvočno izkušnjo dveh neverjetnih tehnologij – Acer TrueHarmony in Dolby Audio Premium. TrueHarmony poskrbi za globoke nizke tone in večjo glasnost, medtem ko se Dolby Audio Premium dinamično prilagaja predvajanemu zvoku in zagotavlja kakovost zvoka kot pri domačem kinu.

Acer Swift 5 prenosnik ultrabook

Posebna inačica karakteristik ekskluzivno za Harvey Norman

Acer Swift 5 bo na voljo tudi v različici s karakteristikami, ki bodo v Sloveniji naprodaj zgolj na naslovih trgovin Harvey Norman. Obiščite nas in povprašajte naše strokovno usposobljeno osebje po prenosniku Acer Swift 5 SF515-51T. Z veseljem vam bodo predstavili prednosti in pokazali delovanje tega najlažjega prenosnika na svetu.