Spoznajte Samsung The Frame!

Dom z navdihom. Vaš dnevni prostor si zasluži več kot samo televizor. Zasluži si televizor, ki je lep, kadar je vklopljen, ter ravno tako, ko je izklopljen. Televizor, ki odraža vašo osebnost in stil ter se spreminja skupaj z vašim razpoloženjem. Televizor, ki zagotavlja luksuzno sliko QLED tehnologije. Zasluži si Samsung The Frame TV.

V vaši dnevni sobi imate lahko že danes razstavljeno delo vašega najljubšega umetnika ali pa kar vašo najljubšo umetnino. Gre za popolnoma nov koncept televizorja, ki v času, ko je izklopljen, prikazuje vam ljuba umetniška dela. Tu je televizija, ki je za vedno spremenila definicijo klasičnega televizorja. Navdušila ne bo samo ljubiteljev umetnosti, temveč tudi oboževalce oblikovanja in tehnologije. Spoznajte Samsung The Frame TV!

Izklopite televizor, vklopite umetnost

Že na prvi pogled se The Frame loči od ostalih televizorjev, saj ima zaslon v okvirju. Ko ga vklopite, pa ugotovite, da edinstvena Samsung tehnologija kvantnih pik, bolje poznana z oznako QLED, zagotavlja 100-odstotni barvni volumen. Ta vam z več kot milijardo barvnih odtenkov zagotavlja najbolj realistično sliko doslej.

Ko The Frame izklopite preide v umetniški način, ki na zaslonu prikazuje izbrana umetniška dela ali fotografije iz zbirk svetovno znanih galerij in muzejev. Ob nakupu televizorja The Frame prejmete dostop do brezplačnega poskusnega obdobja Samsung umetniške trgovine Art Store, kjer so na voljo tako klasične kot sodobne umetnine.

S pomočjo Trgovine z umetninami, ki vključuje umetnine iz svetovno znanih galerij, si lahko ustvarite osebno umetniško zbirko. Začnite s poskusnim obdobjem in pripeljite priljubljena klasična, kot tudi sodobna dela naravnost v svoj dom. Če postanete polnopravni član, vam je na voljo neomejen dostop do umetniških in fotografskih zbirk, kjer boste vedno lahko našli nekaj, kar odgovarja vašemu trenutnemu počutju.

Samsung The Frame je hkrati vaš osebni umetniški svetovalec. Kadar se ne morete odločiti, katero umetnino bi izbrali, vam bo svetoval kar The Frame. Spozna se namreč na vaš stil in vam tako priporoča umetnine, ki vam bodo zagotovo všeč.

 

Samsung Frame tv s svetlo rjavim okvirjem med fotografijami na steni

 

Postanite kurator v vaši dnevni sobi!

Znotraj aplikacije lahko ustvarite čisto svojo galerijo in z njo polepšate prostor na svoj način. Prav tako je samo od vas odvisno, kdaj in koliko časa se bodo določene umetnine prikazovale na zaslonu Frame TV-ja.

Če vas dlje časa ne bo v bližini televizorja, se bo ta samodejno izklopil in varčeval z energijo. The Frame pa ima poleg senzorja za gibanje vgrajen tudi senzor svetlosti. Ta samodejno zaznava svetlobo v prostoru, prilagaja svetlost in barvne tone zaslona, da zagotovi naravno osvetlitev. Tako lahko v umetnosti uživate ves dan.

 

Samsung Frame tv s črnim okvirjem nad kaminom pred njim družina

Polepšajte prostor na svoj način

V umetniškem načinu si lahko poleg priznanih umetnikov ogledujete tudi svoje fotografije. Čisto enostavno jih naložite preko aplikacije na vašem pametnem telefonu ali preko USB ključka in jih predvajajte na zaslonu. Tako lahko Samsung The Frame kadarkoli spremenite v uokvirjen portret vaše družine ali spomin s potovanja.

Frame TV vam omogoča tudi druge načine prilagajanja. Izbirate lahko med 7 različnimi vrstami postavitev prikazovanja umetnin in 10 barvnimi odtenki ozadij oz. paspartujev. Personalizirajte vaše uživanje v umetnosti!

Povsem vaša je tudi odločitev za barvo okvirja. Na voljo so štirje različni barvni odtenki in prepričani smo, da boste našli okvir, ki se kar najbolj ujema z ostalo opremo in pohištvom v vašem prostoru. Okvir je mogoče kadarkoli zamenjati z novim, saj ga zahvaljujoč magnetom zlahka pritrdite in snamete. Prav tako pa so na voljo 4 različne dimenzije diagonale zaslona. Najmanjša velikost je 108 cm, največja pa 163 cm. Za vsak dnevni prostor!

 

Enostavna montaža

 

Samsung Frame tv v temno rjavem okvirju s pogledom na kavč v dnevni sobi

 

Frame TV boste lahko povsem enostavno namestili na steno vašega doma. Vse (razen orodja) za stensko montažo dobite že v škatli zraven televizorja.

Ko je televizor Frame enkrat na steni, pa lahko preprosto spreminjate tudi njegov kot za gledanje. Nagnete ga lahko na stran, naprej ali nazaj.

Kar pa je najboljše od vsega – za priključitev je na voljo skoraj nevidna povezava, ki elegantno skrije kable in omogoči komunikacijo z ostalimi napravami. Če želite v prostoru ustvariti vzdušje slikarskega studia, se odločite še za nakup TV stojala, ki po obliki spominja na slikarsko stojalo. Slikarski atelje kar v vaši dnevni sobi!

 

Preprosta uporaba

S tehnologijo HDR 10+ prizori na zaslonu Frame TV-ja oživijo pred vašimi očmi. Poleg čudovitih barv, izjemnih kontrastov in brezhibnih podrobnosti pa vam televizor omogoča tudi glasovno upravljanje. Bixby je glasovni pomočnik, skupen vsem pametnim Samsungovim napravam, vam bo pomagal pri vaših vprašanjih in željah.

Med drugim novi Frame TV deluje tudi s sistemom Amazon Alexa in Google Assistant. Seveda pa se lahko med vsebinami na Frame-u premikate tudi z daljincem ali preko mobilne aplikacije na pametnem telefonu.

 

Samsung Frame tv v svetlo rjavem okvirju na leseni steni sejne sobe med slikami

 

Prvi Samsung TV, ki ga lahko povežete z Apple napravami

Frame TV ima vgrajeno tudi funkcijo AirPlay2. Ta omogoča, da televizor povežete z različnimi napravami znamke Apple. Zdaj lahko predvajate video vsebine, si ogledujete fotografije, poslušate glasbo in še kaj direktno iz vaše naprave iPhone, iPad ali Macbook.

Oglejte si ponudbo televizorjev Samsung The Frame s popusti v spletni trgovini Harvey Norman.