Svetovno znana umetniška dela lahko krasijo tudi vaš dom!

V vaši dnevni sobi imate lahko že danes razstavljeno delo vašega najljubšega umetnika ali pa kar vašo najljubšo umetnino. Niste čisto prepričani, da je temu tako, kajne? Samsung predstavlja popolnoma nov koncept televizorja, ki v času, ko je izklopljen, prikazuje vam ljuba umetniška dela. Tu je televizija, ki je za vedno spremenila definicijo klasičnega televizorja. Navdušila ne bo samo ljubiteljev umetnosti, temveč tudi oboževalce oblikovanja in tehnologije. Spoznajte Samsung The Frame TV!

Izklopite televizor, vklopite umetnost

Že na prvi pogled se The Frame loči od ostalih televizorjev, saj ima zaslon v okvirju. Ko ga vklopite, pa ugotovite, da edinstvena Samsung tehnologija kvantnih pik, bolje poznana z oznako QLED, zagotavlja 100-odstotni barvni volumen. Ta vam z več kot milijardo barvnih odtenkov zagotavlja najbolj realistično sliko doslej. Ko The Frame izklopite preide v umetniški način, ki na zaslonu prikazuje izbrana umetniška dela ali fotografije iz zbirk svetovno znanih galerij in muzejev. Ob nakupu televizorja The Frame prejmete dostop do brezplačnega poskusnega obdobja Samsung umetniške trgovine Art Store, kjer so na voljo tako klasične kot sodobne umetnine.

Samsung Frame tv s svetlo rjavim okvirjem med fotografijami na steni

Postanite kurator v vaši dnevni sobi!

Znotraj aplikacije lahko ustvarite čisto svojo galerijo in z njo polepšate prostor na svoj način. Prav tako je samo od vas odvisno kdaj in koliko časa se bodo določene umetnine prikazovale na zaslonu Frame TV-ja. Če vas dlje časa ne bo v bližini televizorja, se bo ta samodejno izklopil in varčeval z energijo. The Frame pa ima poleg senzorja za gibanje vgrajen tudi senzor svetlosti. Ta samodejno zaznava svetlobo v prostoru, prilagaja svetlost in barvne tone zaslona, da zagotovi naravno osvetlitev. Tako lahko v umetnosti uživate ves dan.

Samsung Frame tv s črnim okvirjem nad kaminom pred njim družina

Polepšajte prostor na svoj način

V umetniškem načinu si lahko poleg priznanih umetnikov ogledujete tudi svoje fotografije. Čisto enostavno jih naložite preko aplikacije na vašem pametnem telefonu ali preko USB ključka in jih predvajajte na zaslonu. Tako lahko The Frame kadarkoli spremenite v okvirjen portret vaše družine ali spomin s potovanja.

Frame TV vam omogoča tudi druge načine prilagajanja. Izbirate lahko med 7 različnimi vrstami postavitev prikazovanja umetnin in 10 barvnimi odtenki ozadij oz. paspartujev. Personalizirajte vaše uživanje v umetnosti!

Povsem vaša je tudi odločitev za barvo okvirja. Na voljo so štirje različni barvni odtenki in prepričani smo, da boste našli okvir, ki se kar najbolj ujema z ostalo opremo in pohištvom v vašem prostoru. Okvir je mogoče kadarkoli zamenjati z novim, saj ga zahvaljujoč magnetom zlahka pritrdite in snamete. Prav tako pa so na voljo 4 različne dimenzije diagonale zaslona. Najmanjša velikost je 108 cm, največja pa 163 cm.

Enostavna montaža

Samsung Frame tv v temno rjavem okvirju s pogledom na kavč v dnevni sobi

Frame TV boste lahko povsem enostavno namestili na steno vašega doma. Vse (razen orodja) za stensko montažo dobite že v škatli zraven televizorja. Ko je Frame enkrat na steni, pa lahko preprosto spreminjate tudi njegov kot za gledanje. Nagnete ga lahko na stran, naprej ali nazaj. Kar pa je najboljše od vsega – za priključitev je na voljo skoraj nevidna povezava, ki elegantno skrije kable in omogoči komunikacijo z ostalimi napravami. Če želite v prostoru ustvariti vzdušje slikarskega studia, se odločite za nakup TV stojala, ki po obliki spominja na slikarsko stojalo.

Preprosta uporaba

S tehnologijo HDR 10+ prizori na zaslonu Frame TV-ja oživijo pred vašimi očmi. Poleg čudovitih barv, izjemnih kontrastov in brezhibnih podrobnosti pa vam televizor omogoča tudi glasovno upravljanje. Bixby je glasovni pomočnik, ki vam bo pomagal pri vaših vprašanjih in željah. Med drugim novi Frame TV deluje tudi s sistemom Amazon Alexa in Google Assistantom. Seveda pa se lahko med vsebinami na Frame-u prenikate tudi z daljincem ali preko mobilne aplikacije na pametnemu telefonu.

Samsung Frame tv v svetlo rjavem okvirju na leseni steni sejne sobe med slikami

Prvi Samsung TV, ki ga lahko povežete z Apple napravami

Frame TV ima vgrajeno tudi funkcijo AirPlay2. Ta omogoča, da televizor povežete z različnimi napravami znamke Apple. Zdaj lahko predvajate video vsebine, si ogledujete fotografije, poslušate glasbo in še kaj direktno iz vaše naprave iPhone, iPad ali Mac.

Oglejte si ponudbo televizorjev Samsung The Frame s popusti v spletni trgovini Harvey Norman.