TOP 5 iger, ki jih bodo veseli gamerski navdušenci

Iščete popolno darilo za navdušence nad virtualno zabavo, a se vam ne sanja, česa bi bili veseli?

1. Fifa 2017

Hura za nogometaše! Najnovejša različica priljubljene igre nogometne igre FIFA prinaša izboljšano grafiko, ki vas bo popeljala naravnost na nogometno zelenico! V tej različici se lahko poleg ekipne različice odločimo tudi za možnost, s katero gradimo kariero mladega obetavnega nogometnega asa in ga s pravimi potezami lahko popeljemo do svetovne slave!

2. Battlefield 1

Priljubljen hit minule jeseni. Zadnja verzija med gamerji priljubljene akcijske igre Battlefield vas bo popeljala v distopično različico prve svetovne vojne, kjer bo dovolj priložnosti za junaško reševanje sveta.

3. Overwatch

Borite se za prihodnje rodove! Igrica Overwatch je zastavljena tako, da si na začetku izberete priljubljenega futurističnega junaka – vsak ima svoje prednosti in vsak drugačne metode reševanja sveta! Lahko izbirate med znanstvenikom, vojakom, pustolovcem ali čudakom. Postavite svojo sanjsko ekipo in se povežite z drugimi igralci po celem svetu!

4. Call of Duty: Infinite Warfare

Postanite kapitan svoje virtualne vojne ladje v tej novi igrici, ki so jo ustvarili v slovitem gamerskem studiu Infinity Wards! Pripravite se na epske bitke proti neizprosnim sovražnikom in se podajte na nepozabno vojno pustolovščino!

5. Farming simulator 17

Nad igro bodo gotovo navdušeni vsi tisti, ki želijo svoj potencial naprednega kmetovalca resno preizkusiti v virtualnem svetu! V tej igri lahko sejete najrazličnejša žita in pridelke po svojih željah, ob tem pa izbirate prava orodja, osupljiva vozila in se navdušujete nad osupljivimi vizualnimi učinki!