Vstopite v poletje s svilnato gladko kožo!

Poletje je čas sončnih užitkov, morskih radosti in hočeš nočeš čas, ko spet skočimo v kopalke. Pred usodnim skokom v brezskrbna dopustniška doživetja pa imajo predstavnice nežnejšega spola enak izziv. Svilnato gladka koža v najbolj vročih mesecih leta je tisto, kar vsem ženskam predstavlja popoln občutek svobode in ženskosti. Kako do hitrih in učinkovitih rezultatov priti doma, preberite spodaj.

Depilator

Depilator deluje na osnovi tehnologije, ki dlake izpuli s korenino. Tako bo vaša koža ostala gladka tudi do 14 dni. Z rednim depiliranjem bodo vaše dlačice postale tanjše, zmanjšala pa se bo tudi njihova gostota. Večina depilatorjev danes omogoča suho in mokro uporabo, zato boste za svilnato gladko kožo poskrbeli tudi pod prho.

IPL laserski odstranjevalec dlačic

IPL je okrajšava za Intense Pulsed Light, kar pomeni, da IPL laserski odstranjevalec dlak deluje na osnovi intenzivne pulzirajoče svetlobe in cilja na dlačice neposredno ob korenu, s čimer prekine rastni cikel dlak. Odstranjevanje nadležnih dlačic je s tem postopkom zelo hitro, brez napora in povsem neboleče. Postopek zagotavlja trajne rezultate, v večini primerov že po nekaj tretmajih.

Laserski odstranjevalec dlačic REMINGTON IPL6250i-LIGHT lahko uporabljate na različnih področjih – na nogah, rokah, bikini predelu, hrbtu, prsih ramenih in pod pazduhami. Uporabljajo pa ga lahko tudi moški.

Laserski odstranjevalec dlačic BRAUN BD 5001 pa lahko uporabljate tudi na manjših površinah kot je predel nad zgornjo ustnico, saj ima senzor za stik s kožo, ki zagotavlja izjemno precizno odstranjevanje dlačic.

Bikini trimmer

Bikini timmer (prirezovalnik) vam nudi popolno udobje in daje svobodo pri oblikovanju bikini predela z izjemno lahkoto. Z njim lahko redno urejate svoje dlačice ali pa poskrbite za nujno odstranjevanje dlačic v zadnjem trenutku.

Za poletje je idealen bikini trimmer Remington BKT4000, saj omogoča suho in morko prirezovanje dlačic. Na razpolago imate dve velikosti glavnikov, 2 in 4 mm, s katerima lahko izberete želeno dolžino. Na glede nato kako boste držali prirezovalnik, ali v katero smer boste prirezovali dlačice, bodo ti “pametni” glavniki vedno prirezali dlačice na isto dolžino in zagotovili enakomerne rezultate. Inovativna oblika trimmerja je kot nalašč tudi za oblikovanje občutljivih področij brez bolečin ali draženja. Z enim samim polnjenjem boste lahko  uživali v eni uri uporabe.