Vemo, kakšen vzglavnik potrebujete!

Popoln vodič za izbiro popolnega vzglavnika, ki vas bo popeljal do popolnega spanca

Čudovit posteljni okvir po vašem okusu, dobro letveno dno, kakovostno ležišče, mehka odeja in še mehkejša posteljnina so odlični temelji za kvaliteten spanec in oziroma vsakodnevno celostno regeneracijo telesa, ki jo potrebujete za zdravo življenje.

A vse našteto je brez pravega učinka, če ne izberete še zase odličnega vzglavnika. Takšnega z idealno kombinacijo podpore, mehkobe in udobja, ki preprečuje zbujanje z neprijetnimi bolečinami v vratu ali hrbtenici. Ne veste, kakšen je pravi za vas? Pri izbiri vam z veseljem priskočimo na pomoč!

S katero od spodnjih trditev se poistovetite? Preverite in si oglejte, kateri vzglavnik je prava izbira za vas. Imamo odgovore.

Večinoma spim na boku

Ljudem, ki spijo na boku, najbolj koristi spanje na čvrstejšem vzglavniku, ki nudi odlično podporo, glavi, vratu in hrbtenici. To namreč pripomore k temu, da telo med spanjem ostaja v horizontalnem položaju, kar vodi v kakovosten spanec brez jutranjih bolečin v vratu ali hrbtenici.

Optimalna izbira za spanje na boku je čvrstejši vzglavnik iz spominske pene ali izbran vzglavnik iz vrhunske TEMPUR pene, ki obenem zavira rast mikroorganizmov in pripomore k svežemu spalnemu okolju.

Na spodnjih povezavah najdete najboljše ponudbe:

Večinoma spim na trebuhu

Če spadate med tiste, ki najraje spijo na trebuhu, za največje udobje potrebujete mehkejši, tanjši vzglavnik. Na ta način bo vaš vrat med počitkom ostal poravnan s hrbtenico. Kiropraktiki v nekaterih primerih celo svetujejo, da si med spanjem na trebuhu tanjši in mehkejši vzglavnik za oporo namesto pod glavo namestite kar pod trebuh.

Dobra izbira za vse, ki spijo na trebuhu, so torej tanjši in mehkejši vzglavniki, vrhunsko izkušnjo spanja na trebuhu pa vam bo prinesel na primer tudi vzglavnik TEMPUR OMBRACIO, ki s posebnimi izrezi ob strani olajša dihanje in privzdigne telo na način, da ga razbremeni pritiska in telesu nudi optimalno podporo.

Na spodnjih povezavah najdete najboljše ponudbe:

Večinoma spim na hrbtu

Večina sicer spi na boku ali trebuhu, a morda sami spadate v redko skupino tistih, ki najraje zaspijo in spijo na hrbtu. V tem primeru vam priporočamo nakup srednje mehkega do čvrstega vzglavnika, ki v spodnjem delu nudi odlično podporo vašemu vratu. Dobra podpora preprečuje tudi težave z dihanjem in celo neprijetno smrčanje, ki nemalokrat pesti partnerje tistih, ki spijo na hrbtu.

Na spodnji povezavi najdete najboljšo ponudbo:

Nisem prepričan, ali spim pretežno na boku, trebuhu ali hrbtu

Niste prepričani, če spite na boku, hrbtu ali trebuhu oziroma svoj spalni stil ocenjujete kot »kombinirani«? Potrebujete torej univerzalno blazino, najbolje takšno, ki vsebuje kombinacijo različnih polnil in se prilagodi vašim trenutnim potrebam.

Vašim potrebam bo zadostila tudi blazina s polnilom iz perja, priporočamo pa vam tudi vrhunske univerzalne vzglavnike TEMPUR, ki ustrezajo večini spalnih položajev, izdelani pa so iz patentirane TEMPUR pene, ki se nežno prilagodi legi in obliki vašega telesa ter ima cel kup drugih prednosti, ki vodijo v kakovosten spanec.

Na spodnjih povezavah najdete najboljšo ponudbe:

Imam težave z alergijami

Zdaj, ko ste že ugotovili, kakšna je idealna izbira vzglavnika glede na vaš spalni položaj, morate seveda upoštevati še ostale tegobe, ki vas morda pestijo med spanjem.

Vsi si seveda želimo spanja v antibakterijskem in svežem okolju, a posamezniki, ki imajo težave z alergijami, morajo biti ob nakupu še posebej pozorni na hipoalergene lastnosti vzglavnika. Za vas smo tako pripravili izbor hipoalergenih vzglavnikov iz naravnega lateksa.

Na spodnji povezavi najdete najboljše ponudbe:

Med spanjem se veliko potim

Imate od vsega naštetega pri spanju v resnici največ težav s potenjem? Pri reševanju težave seveda najprej poskrbite za temelje in si omislite primerno ležišče za vzdrževanje optimalne telesne temperature, posteljnino iz kakovostnih naravnih materialov, za nameček pa si vsekakor priskrbite še kakovosten vzglavnik, ki bo preprečeval prekomerno potenje in pripomogel k bolj kakovostnemu, prijetno ohlajenemu spancu.

Na spodnji povezavi najdete najboljše ponudbe: