Zakaj kupiti usnjeno sedežno garnituro?

Ljubitelji usnjenih sedežnih garnitur vedo, da je nakup pohištva pravzaprav investicija v udobje in dobro počutje.

Privrženci usnja po prepričanju mnogih sodijo med tiste ljudi, ki cenijo vrhunsko kakovost in dizajn. To pa namiguje predvsem na splošno občutje, da je usnje drago in rezervirano za petične kupce.
A to ne drži povsem. Predstavljamo vam pet razlogov, zaradi katerih boste doumeli, da ljubitelji z usnjem oblečenega pohištva pravzaprav niso izključno prestiža lačni zahtevni kupci. Ampak so ti premišljeni potrošniki, ki vedo, da gre pri usnjenih garniturah za udobne, trajne in bivanju prijazne kose pohištva, ki v našem domu obstanejo tudi več desetletij.

Zakaj torej izbrati usnjeno sedežno garnituro?

Trajna vrednost

V času, ko prevladujejo hitri in poceni nakupi, odločitvi za dobro usnjeno sedežno garnituro ali kavč brez dvoma lahko rečemo »investicija«. Kakovostna izdelava garniture, oblečene v pravo goveje usnje, namreč z leti samo pridobiva na šarmu in udobju! Tako vam ob primerni uporabi in vzdrževanju zagotavlja ne le vrsto let, pač pa celo vrsto desetletij zadovoljne uporabe. Postane kos pohištva, ki prestane preizkus časa in vaš osebni sinonim za besedico »dom«.

Si želite garniture, ki vas bo spremljala dolgo let? Svetujemo vam, da izberete takšno v brezčasnem slogu in v večno modnih nevtralnih odtenkih, odpornih na stilske spremembe ostalega dnevnega pohištva.

Preprosto vzdrževanje

Imetniki usnjenega pohištva vedo, da so usnjene garniture kljub prefinjenemu in občutljivemu videzu večinoma povsem preproste za vzdrževanje in čiščenje! Manjše nezgode s politjem tekočin, hrane ali nastanek drugih madežev v večini primerov preprosto očistimo z vlažno krpo, usnje pa nekajkrat letno negujemo s posebnimi vzdrževalnimi sredstvi. Zaradi preproste nege in čiščenja je tako usnje vedno bolj priljubljena izbira družin z majhnimi otroki. Resda obstajajo tudi usnjene prevleke iz bolj finega, občutljivejšega materiala, zato za vsakodnevno uporabo raje izberite garnituro z debelejšim, odpornejšim usnjem.

Cenovna dostopnost

Da, prav ste prebrali. Kljub splošnemu prepričanju, da so usnjene garniture namenjene samo tistim, ki imajo malce več pod palcem, z usnjem oblečenega pohištva dandanes ne zaznamujejo več izključno vrtoglavo visoke cene.

V trgovini dandanes najdete širok nabor kakovostnih usnjenih garnitur, ki so primerne za vsak žep. Pestro ponudbo najdete tudi pri nas, zato vas vabimo, da si ogledate naš izbor najboljših cenovno ugodnih sedežnih garnitur iz pravega usnja!

Udobje

Usnjene sedežne garniture z leti postajajo udobnejše in pridobivajo na nezamenljivi žlahtnosti in šarmu. Usnje z leti uporabe namreč postaja vse mehkejše. Hkrati pa je usnje naravni material, ki zagotavlja zračnost in ohranja primerno temperaturo v vseh letnih časih. Za še večji sprostitveni učinek so sodobni kavči dostikrat opremljeni z dodatnimi funkcijami za še več udobja. Na voljo so usnjeni kavči z izvlečnimi počivalniki, usnjene garniture s premičnimi naslonjali in usnjene sedežne garniture z možnostjo dodatnega ležišča.

Eleganca

Poleg vseh naštetih prednosti nakupa kakovostne sedežne garniture iz pravega, trajnega usnja imamo še dodaten razlog za nakup. Usnjene garniture so največkrat stilsko dovršeni in zavidanja vredni kosi pohištva, ki postanejo središče naše dnevne sobe. V naši pestri ponudbi boste tako našli takšne v sodobnem ali klasičnem slogu. Imamo pa tudi bogato izbiro barvnih odtenkov, med katerimi boste gotovo našli popolnega za vaš dnevni prostor.

Oglejte si celotno ponudbo sedežnih garnitur v naši spletni trgovini!