Zdaj se lahko za vedno poslovite od nespečnosti!

Nespečnost je ena izmed bolj pogostih neprijetnosti, ki ji je v hitrem sodobnem tempu težko ubežati. Načinov, kako rešiti problem neprespanih noči, je več, vendar pa je zagotovo najbolje začeti tam, kjer se je vse skupaj začelo – v postelji. Dobra vzmetnica je predpogoj dobrega spanca. Pravilna izbira vzmetnice lahko namreč vaš spanec spremeni za vedno. Kako pa izgleda dobra vzmetnica? Je spominska pena pogoj za kvaliteten spanec? Kaj sploh je spominska pena? Vse to so pomembna vprašanja, na katera si je potrebno odgovoriti za uspešen nakup vzmetnice, ki bo pomenil pravo izbiro za vas.

V  naših trgovinah Harvey Norman vam s ponosom ponovno predstavljamo Tempur vzmetnice, ki so oblikovane in izdelane na Danskem! Blagovna znamka Tempur se od ostalih proizvajalcev vzmetnic ključno razlikuje predvsem v eni stvari. Tempur namreč ponuja izredno široko izbiro vzmetnic, tako da lahko vsakdo najde pravo za svoj način spanja.

4 kolekcije vzmetnic za vse načine spanja

V podjetju Tempur se s strastjo lotevajo odkrivanja novih inovacij na področju spalne tehnologije. Zgodba vzmetnic Tempur sega več kot 30 let nazaj. Vse skupaj se je začelo, ko je NASA za svoje astronavte razvila napredni material za blaženje pritiska pri vzletu. To je znanstvenike in inženirje podjetja Tempur spodbudilo k razmišljanju, kako to revolucionarno odkritje uporabiti še kje drugje. Sledile so številne raziskave in kmalu je nastala avtentična spominska pena Tempur.

Prednosti spominske pene so danes prepoznane v različnih panogah, kot so medicina, avtomobilizem, vojska in policija ter druge. Uporabljamo jo tudi v vsakdanjem življenju, saj je njen skupen namen – zagotavljanje večjega udobja. Zakaj je spominska pena tako priljubljen material? Zaradi svojih lastnosti, ki so:

  • prilagajanje telesu,
  • zmanjševanje napetosti,
  • trpežnost,
  • obstojnost,
  • blaženje tresljajev ter
  • uravnavanje naravne ukrivljenosti hrbtenice.

 

 

Danes lahko udobje in vse prednosti avtentične spominske pene Tempur izkusite na lastni koži z izbiro vzmetnice iz ene od štirih kolekcij. Prav vse vzmetnice Tempur zagotavljajo prvovrstno rešitev za vaš spanec. Kakovost prvovrstne spominske pene, ki se prilagodi obliki, teži in temperaturi telesa, hitro snemljiva pralna prevleka, 10 let garancije in vrhunsko dansko oblikovanje so edinstvene lastnosti, ki omogočajo novo izkušnjo spanja.

 

Popolno prilagajanje – Tempur Hybrid

 

Vzmetnica Tempur Hybrid zelena linija

 

Želite vzmetnico, ki se hitro prilagodi vaši obliki telesa? Potem bo kolekcija Tempur Hybrid prava izbira za vas. Popolna kombinacija napredne Tempur spominske pene in dveh plasti Precision mikrožepkastega nudi srednje trdo podlago za spanje, ki nudi ravno pravšnjo mero opore in prilagajanja. Mikro žepkaste vzmeti so izdelane iz najsodobnejšega hladno vlečenega jekla, imajo premer 45 mm in so stisnjene na višino 10 cm. To zagotavlja maksimalno odzivnost in popolno udobje med spanjem.

 

Razbremenite se pritiska in bolečin – Tempur Original

 

Medicinska vzmetnica Tempur Original

 

Linija vzemtnic Tempur Original poskrbi za popolno razbremenitev telesa na točkah, kjer je pritisk največji, zmanjšuje nezaželeno premetavanje in obračanje ter ponuja udobje, ki traja dlje. Vse vzmetnice iz Tempur linije Original ima tudi oznako CE kot medicinski pripomoček, kar pomeni, da lastnosti izdelka izpolnjujejo zahteve, ki jih navaja Direktiva Sveta 93/42/EGS. Če se torej želite zjutraj zbujati naspani in brez bolečin, potem poiščite vzmetnico Tempur Orginal Elite z oranžno linijo.

 

Razkošje mehkobe – Tempur Cloud

 

Mehka vzmetnica Tempur Cloud

 

Linija vzmetnic Tempur Cloud ponuja razkošje mehkobe in takojšnje sprostitve, ki se lahko primerja le s spanjem na oblaku. Tempur Cloud je namreč linija mehkejših vzmetnic, zasnovana za vse, ki si želite vrhunskega udobja in dobre podpore. Vzmetnice so izdelane na osnovi zelo mehke Tempur spominske pene, ki hitreje reagira na telesno temperaturo in težo. Poleg tega pa zagotavlja razbremenitev pritiska obremenjenih delov telesa in poskrbi za povečan občutek udobja, ki vodi v povsem brezskrben ter zdrav spanec. Odkrijte prednosti modre linije Tempur vzmetnic.

 

Dinamična podpora – Tempur Sensation

 

Vzmetnica Tempur Sensation Elite

 

Ležišča iz linije Tempur Sensation odlikuje povsem nova napredna tehnologija Tempur Dynamic Support, ki zagotavlja popolno podporo telesu, nudi prijetnejše premikanje in obračanje ter omogoča popolno razbremenitev telesa. Omenjeno novo tehnologijo sestavlja prožna celična stena z naključno strukturo, ki nudi hitro odzivnost na premike. Z vzmetnico Tempur Sensation Elite boste spali udobno predvsem tisti, ki prisegate na trde vzmetnice.

 

Različne kolekcije s skupnimi lastnostmi

Vzmetnice Tempur so še vedno edine na svetu, priznane s strani ameriške vladne agencije za vesoljski program NASA, ki imajo dovoljenje za uporabo njihove certificirane tehnologije za proizvodnjo edinstvene spominske pene. Vsaka vzmetnica ima poleg plasti avtentične spominske pene Tempur tudi druge sloje različnih prvovrstnih materialov, ki prispevajo v izboljšani izkušnji spanja.

V vsaki izmed zgoraj opisanih kolekcij boste tako našli tudi različne višine vzmetnic: 21, 25 in 30 centimetrov. Vzmetnice iz vseh linij Tempur, višine 21 centimetrov, boste našli z oznako Supreme. Tiste Tempur vzmetnice, ki v višino merijo 25 centimetrov, imajo oznako Elite. Vzmetnicam Tempur, ki so visoke 30 centimetrov, pa je dodano ime Luxe. Naj omenimo, da zbujanje na kraljevski višini še dodatno razbremeni vašo hrbtenico in pripomore k lažjemu vstajanju iz postelje.

 

Tempur vzglavnik Sonata

 

Izberite vam najbližjo tehnologijo vzmetnice Tempur in izkusite spanje, ki ga niste doživeli še nikoli doslej. Ob nakupu vzmetnice priporočamo tudi izbor vzglavnika Tempur, ki bo skupaj z vašo novo vzmetnico zagotovil popoln sanjski spanec dan za dnem.