Brezžična polnilna postaja LEXON OBLIO z vgrajenim UV razkužilom

SKU
142-1702575
79,99 €
Brezžična polnilna postaja LEXON OBLIO z vgrajenim UV razkužilom je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaZadnji kosi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborNi na zalogi
Strošek dostave: 3,90 €

RAZKUŽUJTE IN POLNITE BREZŽIČNO

Oblio, čudovito mesto za razkuževanje in polnjenje pametnega telefona. Brezžična polnilna postaja, oblikovana v obliki vaze, ki diskretno uniči škodljive viruse in bakterije, ki se neizogibno prebijejo na vašo mobilno napravo.

 
 

TEHNOLOGIJA GLOBOKE SANITIZACIJE

Oblio je zasnovan s tehnologijo ultravijolične svetlobe (UV-C LED) v sprednji notranjosti, ki deluje kot razkužilo in razkužilo za pametne telefone. UV-C LED diode uničijo in izkoreninijo DNK mikroorganizmov, ki jih najdemo v virusih, bakterijah in plesni. Oblio je zasnovan tako, da razkuži posamezno površino naenkrat. Za 360° razkuževanje preprosto obrnite telefon, da izpostavite njegovo drugo površino za 20-minutni cikel razkuževanja.

ZNANSTVENO DOKAZANO UČINKOVIT PROTI VIRUSOM

Omejevanje naše izpostavljenosti virusom in bakterijam je nekaj, kar lahko vsi cenimo, da je danes pomembno. Zato je bilo z laboratorijskim testiranjem dokazano, da Oblio uniči 99,9 % virusov, vključno s H1N1.

 
 

ODMOR OD VAŠEGA ZASLONA

Težko je prekiniti povezavo z našimi telefoni, Oblio je premišljeno zasnovan prostor, kjer svoj telefon shranite na varno, medtem ko ga razkužuje in polni. Zagotavlja priložnost, da ste bolj prisotni in si vzamete odmor od zaslona.

VLOŽEK ZA BREZŽIČNO POLNJENJE

Oblio je 10 W brezžični polnilnik s certifikatom Qi, pametni telefon lahko popolnoma napolnite v 3 urah. Vključili smo tudi LED indikator, ki potrjuje pravilen položaj in stanje polnjenja vašega pametnega telefona.

 
More Information
Barva Črna
Garancija /
Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.