Brezžične slušalke JBL LIVE 460NC WHITE bele

SKU
142-1691178
99,99 €
Brezžične slušalke JBL LIVE 460NC WHITE bele je na voljo za nakup v korakih po 1
LjubljanaNi na zalogi
KoperNi na zalogi
CeljeNi na zalogi
Novo MestoNi na zalogi
MariborZadnji kosi
Centralno Skladišče 1Ni na zalogi
Strošek dostave: 4,99 €

Pritisnite za predvajanje, utišajte moteče elemente

V vašem svetu je vrhunski zvok bistvenega pomena, kot tudi to, da ste v ritmu. Zato si nataknite par slušalk JBL Live 460NC in dobite oboje. Opremljene so z masivnima 40-mm pogonskima enotama, tako da nudijo značilen JBL Signature zvok, ki ga poudarjajo razširjeni basi, tako da vsak komad na seznamu predvajanja oživi. Aktivirajte prilagodljivo odstranjevanje hrupa (ANC), če se hočete osredotočiti na poslušanje, in Smart Ambient, če hočete biti v stiku z vašim okoljem. Potrebujete pomoč, da preživite dan? Dobite pomoč od vašega priljubljenega glasovnega pomočnika z glasom in pritiskom na slušalko. In če nastavite Hey Google, lahko aktivirate funkcije JBL Live 460NC samo z vašim glasom (na voljo samo v določenih jezikih in regijah). Magično! Slušalke so lahke in udobne, zahvaljujoč kot blazina mehkemu naglavnemu traku, tako da boste lahko uživali v do 50 urah pretakanja glasbe z izklopljenim ANC, v popolnih stereo klicih in s priročnim, snemljivim avdio kablom, s katerim lahko poslušate glasbo celo, ko zmanjka baterije. Ko jih ne uporabljate, slušalke Live 460NC samodejno naredijo premor in nadaljujejo s predvajanjem, ko jih spet nataknete. Uživajte medtem, ko ste uglašeni z glasbo s slušalkami JBL Live 460NC.

Značilen zvok JBL Signature

40-mm pogonski enoti in značilen zvok, ki ga lahko najdete v vseh znanih prizoriščih po celem svetu.

Odstranite hrup ali tudi ne. Sami izberite.

Odstranite hrup in se osredotočite na glasbo s prilagodljivim odstranjevanjem hrupa (ANC). Tehnologija Ambient Aware pa vam omogoča, da varno hodite po prenatrpanih ulicah, s tem ko poveča zvoke okolja, medtem ko je s funkcijo TalkThru glasba utišana in ojačan govor, tako da zlahka klepetate s slušalkami na glavi.

Pridobite pomoč samo z vašim glasom.

Pridobite pomoč od vašega priljubljenega glasovnega pomočnika samo s tapom na slušalko. Aktivirajte ANC ali Ambient Aware, preverite napolnjenost baterije ali izklopite vaše Live 460NC samo z vašim glasom s Hey Google. Uporabite povsem novo aplikacijo JBL, da zlahka nastavite vaše priljubljene glasovne pomočnike (na voljo samo v določenih jezikih in regijah).

Do 50 ur vzdržljivosti baterije z izklopljenim ANC

Uživajte v glasbi dva polna dneva in uživajte v hitrem polnjenju, če vam to ni dovolj. Live 460NC vam omogočajo do 50 ur predvajanja z izklopljenim ANC, z vklopljenim ANC pa do 40 ur in 4 ure s polnjenjem samo 10 minut! Snemljiv avdio kabel vam omogoča, da poslušate glasbo celo, ko zmanjka baterije (če ima vaša naprava ustrezen analogni avdio izhod).

Tehnične specifikacije:

 • Frekvenčni odziv: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedanca: 32 Ohmov
 • Občutljivost: 96 dB SPL @ 1 kHz/1 mW
 • Maksimalni zvočni pritisk: 92 dB
 • Različica Bluetooth: 5.0
 • Profili Bluetooth: HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
 • Napajanje: 5V, 1A
 • Tip baterije: Litij.ionska polimerna (750 mAh/3,7 V)
 • Čas polnjenja: 2 uri
 • Čas predvajanja z BT in izklopljenim ANC: do 50 ur
 • Čas predvajanja z BT in vklopljenim ANC: do 40 ur
 • Teža: 210 g
More Information
Znamka JBL
Barva Bela
Mikrofon Da
Poudarjeni nizki toni Ne
Zmanjševanje šumov Da
Dolžina kabla 1 m
Garancija 1 leto

Sorodni artikli

Primerjava
Vaš seznam za primerjavo je prazen.